III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ,ja juz jestem mamusia od wczoraj rana 8.15, wiecej napisze na rozpakowanych,
powiem tyle, mialam cudowny porod i naprawde bede to dobrze wspominac i jestem bardzo szczesliwavivien, иιєиσямαℓиα, Asi, Rika, mała mi, anilorak, Lalita2710, MADZIULA13, DzejKej, Selena, aila, Kleopatra, Adka, iśka, yennefer, ;oniqa, xcarolinex, pasia27, Matylda36, Blondi22, she, KaRa, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
patti wrote:dziewczyny ,ja juz jestem mamusia od wczoraj rana 8.15, wiecej napisze na rozpakowanych,
powiem tyle, mialam cudowny porod i naprawde bede to dobrze wspominac i jestem bardzo szczesliwa
GRATULACJE!!!!
NO W KOŃCU !!!
Wielkie gratulacje patti, dużo zdrówka dla was !!!
Cieszę się, że wszystko się dobrze i miło skończyło, to wynagrodzenie za długie czekanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 07:40
patti lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Mój syn jest praktycznie nie aktywny - wczoraj przez cały dzień kopnął mnie zaledwie tylko 2 razy
Matko, zwariować można. Jest strasznie nieposłuszny , mamusia go prosi, żeby jej nie stresował, a on uparty po tatusiu hehe . Jeden już gra mi na nerwach od 5 lat , teraz drugi zaczyna hehe . Mój kochany uparciuszek
Nienormalna ja czytalam w cotygodniowych sprawozdaniach z rozwoju dzidziusia w brzuszku to pisalo w 32-33tyg ze tak jak teraz dzidzia jest ruchliwa prawdopodobnie tez tak bedzie jak sie urodzi
Ja uwielbiam jak moja mnie kopie ale az strach pomyslec co bedzie jak jej ta aktywnosc zostanie jak sie urodziиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
patti wrote:dziewczyny ,ja juz jestem mamusia od wczoraj rana 8.15, wiecej napisze na rozpakowanych,
powiem tyle, mialam cudowny porod i naprawde bede to dobrze wspominac i jestem bardzo szczesliwa
patti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patti, ogromne gratulacje:)))) Świetna wiadomość)
Pasia, trzymam mocno kciuki za Twoja i moją dzisiejszą wizytę!! Niech nasze szyjki będą już rozwarte:)
DzejKej, jestem peeeeeeełna nadziei, że u Ciebie to TEN DZIEŃ!!!!pasia27, patti lubią tę wiadomość
-
Patti, tak sie ciesze twoim szczesciem! Gratuluje!
A u nas nic. Skurcze sa ale ani to mocne ani czeste... Cos czuje, ze sobie jeszcze jednak poczekam.
Ide zaraz na szybki spacer do miasta, bo bezczynne siedzenie w domu mnie wykancza.patti lubi tę wiadomość
-
Patti super! Gratulacje!
Nienormalna w drugiej ciąży się bardziej odczuwa ruchy i u mnie jest masakra, wydaje mi się że rusza się prawie cały czas ;p Ale najbardziej się odczuwa ok 30 tyg więc jeszcze trochę i będziesz narzekała że za mocno Cie kopieиιєиσямαℓиα, patti lubią tę wiadomość