III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancia77 wrote:No jeszcze nie spakowana za tydz mam wizyte wiec albo w weekand sie spakuje albo po wizycie
jak narazie sie nic nie dzieje takze mysle ze wytrzymam he he
Miola moze urodzimy w tym samym czasie
odebrałam dzis wyniki gbs naszczescie ujemny!
ja gbs bede miec dopiero jutro pobierany, też mam nadzieję ze będzie ujemny -
nick nieaktualnyja się sobie sama dziwie - w pierwszej ciąży wszystko miałam gotowe już koło 33 tc łącznie z torbą itd, a teraz - dzisiaj mój małżonek stwierdził że chyba czas najwyższy walizke z garderoby wyciągnąć tak na wszelki wypadek, a ja licze na to że Jas będzie grzeczny i ładnie do 4 lutego (planowana cc) sobie poczeka
Ancia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam Może połóż tabsy doustne z dala od dowcipnych?
Ja tak zrobiłam, żeby się przypadkiem nie pomylić.
Sla.S Ja bym mogła spać, tylko synek buszował prawie do północy, potem ja prawie do 1 czytałam a pobudka o 6:30. Ja nie wiem jak ja się wysypiałam wstając po 3 razy w nocy..
Blondi Będziesz zahartowana w boju;) (przez zarwane nocki)
U nas śnieg stopniał- i dobrze, bo M może zacząć pracęTylko synek niepocieszony, bo dostał na urodziny nowe sanki i póki co nie miał okazji skorzystać..
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuje sie ok tylko szlak mnie trafia już od tego lezenia jeszcze jak na złość dysk mi padł w komputerze dekoder od nc+ tez postanowił strajkować i sie popsuł wiec nudy jak sto nieszczęść kilka kanałów w tv z naziemnej telewizji internet w tel ale niewygodne mi korzystać książki wszystkie przeczytane i bałagan w domu ktory strasznie mnie irytuje ale sprzątać nie mogę
jeszcze jak na złość budze sie drugi dzień o 6 rano i spać nie mogę
MoniaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny