III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam zespol trzaskajacego biodra obu stronie przed ciaza mogłam trzaskanie sama wywołać ostatnio sąsiadka sie zapytała czy z tego powodu będę miec cc i okazało sie ze nie jestem w stanie wywołać trzaskania nie pytałam sie gina o to bo nie wiedziałam ze to może być powód do cięcia a bardzo chce rodzic naturalnie czy któraś cos na ten temat wie ? Operacje biodra mam odłożona po porodzie ew porodach tak zadecydował mój ortopeda ze mam zgłosić sie so niego jak już uznam ze nie będę planować wiecej szkrabow
-
Blondi Super Gratulację dla Was:) Czekam na opis porodu i czy był łatwiejszy od poprzedniego.
Miriam ,ja pierwszy raz słyszę o takim schorzeniu. Gdyby był mój przyjaciel ,który jest akurat w Niemczech zapytałbym co na ten temat sądzi.
On jest rehabilitantem ,ale ma pisać już doktorat.
W każdym bądz razie to osoba z powołaniem. Pracował nawet na onkologi w Gliwicach ,lekarzem może nie jest ,ale na wielu rzeczach się zna.
Ale na twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem.
Bo z jednej strony jeśli ty sama byłaś w stanie spowodować coś z tymi biodrami ,to czy tak nie będzie przy porodzie. Albo z drugiej strony nic może z nimi nie być z powodu że się rozszerzają.
Chociarz ja ci powiem moja koleżanka ost miała cc ona mi coś mówiła że ma wskazania ortopedyczne jakąś dysplazja kręgów czy coś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i My juz coraz bliżej
moje dziecko to mały bokser jest, moje boczki ;P zastanawiamy sie z mężem jak Nasz szkrab będzie wyglądać
po komu nos , kształt twarzy , maniery ;P ciekawe
JEDRNA5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ciekawa do kogo będzie podobna córcia i czy odziedziczy kręcone włosy po mamusi:) Synek ma tylko lekko falowane jak ma dłuższe. A mi zawsze marzyło się dzieciątko z loczkami. Mój brat miał i wyglądał jak aniołek:)
Jeszcze tylko tydzień i wskoczymy w luty. Jak patrzyłam na listę, to gdybym podała termin który mam w karcie ciąży, czyli 9.02 to byłabym całkiem blisko w kolejce.. A i tak mi się zdaje, że idzie dość szybko -
Luty będzie emocjonujący
Ja też mam nadzieję przywitać córeczkę w tym miesiącu.
Leżę prawie bez ruchu, aby wytrzymać do lutego, by ciąża była donoszona, jeszcze parę dni, muszę dać radę, a później niech się dzieje co chce.
Też się nie mogę doczekać mojego maleństwa, coraz bardziej robi się dla mnie takie realne. I też mnie zaczyna ciekawić jak będzie wyglądać, do kogo będzie podobna i po kim odziedziczy jakie cechy?
Coraz bardziej mnie ekscytuje to moje dziecko i jej przyjście na światjuicca, Perełka, pillow, kotek27, inezz, Effcia28, Ancia77 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów