III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Dziewczyny czy Wy też macie nerwy? Ja mam straszne, jakbym miała strzelbę to bałabym się że jej użyję heheKłócę się z moim M, i chodzę jak bomba zegarowa.
Kilka dni temu była u mnie teściowa może dlatego z 2,3 godziny i nie zapominała dodać, że imię które wybraliśmy dla syna to zły wybór. Poza tym jak zobaczyła szafę małego, uśmiała się, że mamy za dużo rzeczy, aby to wynosić bym musiała go przebierać z 20 razy dziennie.
Dobrze, że rzadko nas odwiedza.
Sory, ale musiałam się wyżalic ;P
Miłego dnia!! -
nick nieaktualny
-
ah te teściowe.... hehe ja sie obawiam że moja siostra ta która nigdy nie rodziła...niegdy w ciazy nie była itp itd 5 lat młodsza będzie miała najwięcej do powiedzenia hehehe i najwięcej rad dawać
z teściową to ja mało gadam i to mi odpowiadaaczkolwiek dziś jedziemy na urodziny do teśćia
kotek27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Mam to samo jak słyszę teściowa nawet przez tel to dostaje drgawki a wczoraj to taka miła byłam dla Czarka ze na koniec dnia zapytał sie mnie czy ma sie wyprowadzić na noc do salonu
)
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie czytam Wasze posty , nie chcę być zbyt aktywna bo jesteście już niektóre prawie na rozpakowaniu więc nie chcę Wam przeszkadzać
Jestem z Wami i trzymam mocno kciuki za każdą ! :*
Mnie jeszcze aż 2 miesiące (może niecałe) zostały więc tylee czasu ... Zazdroszczę ,że już po 35 tyg jesteście ;pkotek27, pillow lubią tę wiadomość
-
Nusiaa wrote:Ja na razie czytam Wasze posty , nie chcę być zbyt aktywna bo jesteście już niektóre prawie na rozpakowaniu więc nie chcę Wam przeszkadzać
Mnie jeszcze aż 2 miesiące (może niecałe) zostały więc tylee czasu ... Zazdroszczę ,że już po 35 tyg jesteście ;p -
Nusiaa wrote:Ja na razie czytam Wasze posty , nie chcę być zbyt aktywna bo jesteście już niektóre prawie na rozpakowaniu więc nie chcę Wam przeszkadzać
Mnie jeszcze aż 2 miesiące (może niecałe) zostały więc tylee czasu ... Zazdroszczę ,że już po 35 tyg jesteście ;p
Jedrna Gratulacje;))Miriam, Nusiaa, juicca, JEDRNA5 lubią tę wiadomość