III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Inezz dobrze wiedziec, że u Ciebie wszystko w porządku. Wiadomo początki są trudne.
Spojrzałam na listę obecnych ciężarówek, rzeczywiście Paula22 miała termin na 6marca, nieźle
Mam nadzieję, że mój lutowy synek zechce wyjśc o czasieMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:kotek a może Ty będziesz marcową mamusią co hmmm ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia też tęsknie za słodkim, podjadam czasem i mam przez to wyrzuty sumienia. Też kiedyś jak zjadłam obiad będąc już na tej diecie cukrzycowej byłam najedzona, teraz mimo, że jem podobnie czuje niedosyt. I bym zjadła konia z kopytami chwile po posiłku....
Mi paski przepisała i mam na styk tak samo insulinę, zaraz po porodzie odstawiam insuline , a cukier mam mierzyc jeszcze przez tydzień jak urodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:50
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Ja też tak mówiłam, że sobie podjem, ale nie jest tak jak się zakłada, bo apetytu już nie ma (może ze zmęczenia?)
Milola Nie znasz dnia ani godziny;) To może być nawet za chwilę. Najczęściej ponoć porody zaczynają sie w nocy.. Więc pośpij i zbieraj siły
Trzymam kciuki za Paulę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam będzie dobrze... Koncowka jest chyba najgorsza, doszukiwać się nie ma co ..byle donosić do 36 tygodnia wtedy ciąża jest juz donoszona.
Oglądam polozne na TVN style.
Dobrej nocy choć ja ostatnio zle sypiam.pillow lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Miriam a kiedy masz wizyte? Moze by rzucić okiem na szyjke. Jeśli dalej zamknieta i w miarę,dluga to będziesz spokojniejsza. Nerwy Małej nie slużą.
ale tak jak zapewniają Cię bardziej doświadczone ciężarówki to opadnięcie nie jest reguła a juz blisko donoszenia. Odpoczywaj dużo. -
nick nieaktualny