III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Witam.DZiekuje za gratulacje.Tak Miriam jednak dziewczynka..Milola zycze Ci bys szybko urodzila a najlepiej dzisiejszej nocy.Kotek we wtorek bylam na ktg i bylo ok ale ruchy byly wielkie jak nigdy w nocy tez do tego bol brzucha wczoraj ruchy byly juz normalne a dzis ich brak.Wiec kto wie kto wie moze to dzis lub jutro.Nic pozdrawiam wszystkie
Gratulacje niezła niespodzianka!
inezz śliczna dziewczynka.
co do przeczuć to na obstawiam że urodzę na koniec kwietnia a nie na 4 maja, okażę się
Milola może dziś taki walentynkowy prezencik dzidzia zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 13:29
-
Wychodzę do domu. Zapisy KTG dobre, nic się nie dzieje wiec dzisiejsze walentynki spędzimy we dwoje
magdalena, Miriam, paula22, kaaasiaczek_, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie kochane co tam u Was u mnie masakra... jest mi zimno mam gorączke, nic mi sie nie chce brak apetytu i wymiotować mi sie chce nawet nie mam sił sie mała zajmować, jakoś daje rade ale bardzo pomaga mi mąż gdyby nie on chyba bym nie dała rady,
-
;oniqa, przepraszam, że się wtrącam, ale jak ta gorączka Cię jeszcze jutro potrzyma, to może przejdź się do szpitala... jesteś niedawno po porodzie, moja koleżanka jak zaczęła tak gorączkować po swoim porodzie, to okazało się, że macica się do końca nie oczyściła i wdało się jakieś zakażenie.
Nie chcę Cię nastraszyć tylko po prostu uczulić, tak się zdarza i trzeba na to uważać. Życzę zdrówka i wszystkiego dobrego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:10
pasia27 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny termin porodu miałam wyznaczony na podstawie usg (12kwietnia) a teraz jak byłam na usg to termin mam na 5 kwietnia (czyli taki jak z wyliczeń miesiączki). I to znaczy że jestem teraz w 32 tygoniu i 6 dniu?
Maluch niechciał nam pokazać twarzy bo cały czas rączkami ją zasłaniał ale jajkami świecił na całegoA poza tym wszystko oki.
magdalena, agata86, pasia27 lubią tę wiadomość
-
;oniqa, ja podobnie jak Martynika, też mam taką koleżankę, że właśnie źle ją wyczyścili po porodzie i tak samo gorączkowała, wdało się zakażenie i musieli jeszcze raz ją czyścić, a sama musiała przyjmować antybiotyki.
nie chce Cię straszyć, ale lepiej dmuchać na zimne.
trzymam kciuki, żeby jednak to nie było to o czym piszemy, a jedynie przeziębienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:36
-
dziewczyny byłam właśnie na IP panuje jakaś grypa jelitowa uważajcie na siebie mnie złapała właśnie mam narazie lekkie objawy dobrze że w pore zareagowałam, najbardziej martwi lekarza ta temperatura raz mam 38,3 a raz 36,7 powiedział że może to być jeszcze związane po porodzie bo jest to wszystko jeszcze świeże, dostałam tabletki jestem troche odwodniona mam duzo odpoczywać i nie przemęczać się, a więc kochane uważajcie na siebie buziaki :* ja uciekam do łóżka wedle zaleceń lekarza jak si.ę bede lepiej czuc jutro wejde i napisze a więc do usłyszenia
kotek27, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość