III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalita rzeczywiście pewne podobieństwo jest:)
Ja kiedyś swojego sobowtóra też spotkałam - aż mnie zatkało i tą dziewczyne teższkoda że tylko przez chwilę mogłyśmy się widzieć ( dworzec pkp -pociag odjeżdżał i niestety nie było czasu aby zagadać) - była identyczna jak ja! nawet styl ubierania miała podobny.
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja w poniedziałek wybieram się prywatnie do kardiologa ponieważ martwi mnie to , że moje tętno przeważnie wynosi 120 i mimo brania leków nie obniża się za wiele , przed ciążą też miałam z tym problem , niewiem czy kwalifikuje mnie to do cc , ginekolog uważa , że nie ale mnie to niepokoi , mam jedną znajomą co miała również problem z wysokim tętnem i dostała od gina skierowanie na cc
-
witam,
u mnie jednak nie zanosi się na poród -
na ktg w piątek lekarz powiedział mi że dopiero jak za tydzień nie urodzę to mam się zglosić.
A potem poszłam jeszcze do mojej lekarz - zbadała szyjkę i stwierdziła że nie widzi oznak poroduwięc chyba jak słonica będę chodzić
Może i lepiej starsza córka zdąży wyzdrowieć mam nadzieję -
nick nieaktualny
-
hej
mam pytanko mocno opuchniete jestescie ?? bo mi nogi i dłonie zrobiły sie jak małe baloniki
a od poniedziałku zaczynamy z mężusiem szaleństwo marcowych nocy ( przed porodem ) chociaz on sie dyga że zrobi krzywdę dziecku , kurcze no ja chcę zobaczyć jaki jest seks w ciąży;P mamy pozwolenie to co , nic tylko juz teraz szaleć , ciaza będzie donoszona
Lalita2710, pillow, Mirella, Miriam, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny