III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze moje seksi ubranka sa w rozmiarze 36 uhahahaha w co ja sie ubiore do tego Naszego pierwszego razu ;P
hihih
pillow, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zazdroszcze rozkoszy;) mój małż to sam wprowadził zakaz, bo dla niego nie jest to naturalne, a zgadnijcie jakie mam tylko sny hihi;)
Mam pytanie do Was, bawiłam sie z 3-letnia siostrzenicą i miała mi usiąść na kolanach, ale jej zeszłoi usiadła mi na brzuch( górny). Teraz leze na boku i czuje ruchy i wszystko wydaje sie być ok. Mały jeszcze jest mocno chroniony? Bo nic niepokojącego nie czuje, mam nadzieje że mały cały i zdrowy:( -
juicca wrote:hej
mam pytanko mocno opuchniete jestescie ?? bo mi nogi i dłonie zrobiły sie jak małe baloniki
Ja właśnie puchnę coraz bardziej obrączki już prawie miesiąc nie noszę, bo palce jak serdelki, a jeśli chodzi o nogi to kostek wieczorami już nie posiadam
a wczoraj odkryłam że mam tzw. obrzęki ukryte czyli jestem opuchnięta cała od stóp do głów i to jest również przyczyną szybkiego przybierania na wadze, u mnie to 16 kg jak do tej pory, w sumie pocieszające że chociaż część z tych kilogramów to zatrzymana w organizmie woda a nie tłuszcz
-
Kurcze brakuje mi brzuszka

Powodzenia Dziewczyny
Wypoczywajcie i spijcie ile wlezie
Moj Skarbek przesypia pieknie noce ale poczatki bywaly rozne
mysl ze nie jestem sama bardzo mi pomagala 
Na tym forum poznalam swietne Kobietki
a za 16 dni okaze sie ze jestem w ciazy
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita2710 wrote:OLA BOGA To zdjęcie
jest boskie mój syn ma bliźniaka genetycznego 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151858902907831&l=6e784eb2ee
Hehe Lalita rzeczywiście podobieństwo jest, usteczka i dziubek. Inne noski maja
)) Oliwierek tez jest przecudny chłopczyk.
Dzięki dziewczyny za komentarze, wszystkie dzieci są sliczne, a dla nas rodzicow swoje własne najpiękniejsze jakie by nie było
)
Ja powoli uczę sie nowej sytuacji, 5 noc za nami. Mały wisi przy piersi, upodobali sobie jedna, dzisiaj z drugiej sciagalam laktatorem bo była jak kamień. Mam nadzieje ze dam radę karmić piersią, dziś już miałam myśli by wysłać mojego M po sztuczne mleko. Pokarm mam, ale irytuje mnie ze maly zaciaga i jest ok najada sie do syta, ale sa momenty ze wypluwa cyca, znowu zalapuje i tak przy tym sie wydziera. Wszystkim bardzo sie stresuje, wczoraj ryczalam razem z nim chwile, ale sie wzięłam w garść... Ach ciężkie i stresujące są dla mnie te pierwsze dni... Chciałabym by te pierwsze miesiące minęły szybko, by Leonek podrosl
)
A i martwię sie bo ma często czkawke
Pozdrowienia
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Hehe Lalita rzeczywiście podobieństwo jest, usteczka i dziubek. Inne noski maja
)) Oliwierek tez jest przecudny chłopczyk.
Dzięki dziewczyny za komentarze, wszystkie dzieci są sliczne, a dla nas rodzicow swoje własne najpiękniejsze jakie by nie było
)
Ja powoli uczę sie nowej sytuacji, 5 noc za nami. Mały wisi przy piersi, upodobali sobie jedna, dzisiaj z drugiej sciagalam laktatorem bo była jak kamień. Mam nadzieje ze dam radę karmić piersią, dziś już miałam myśli by wysłać mojego M po sztuczne mleko. Pokarm mam, ale irytuje mnie ze maly zaciaga i jest ok najada sie do syta, ale sa momenty ze wypluwa cyca, znowu zalapuje i tak przy tym sie wydziera. Wszystkim bardzo sie stresuje, wczoraj ryczalam razem z nim chwile, ale sie wzięłam w garść... Ach ciężkie i stresujące są dla mnie te pierwsze dni... Chciałabym by te pierwsze miesiące minęły szybko, by Leonek podrosl
)
A i martwię sie bo ma często czkawke
Pozdrowienia
Kochana , staraj się z obu dwu na przemian dawać. Jak np uważasz że druga mu nie odpowida to zmień pozycje do karmienia ,leżąca siedząca z pod pachy...
Może w taki sposób mu się upodoba. Zebyś nie ciepiała... i zebyś nie miała potem jednej większej drugiej mniejszej.
Wiem co czujesz to baby blues spadek hormonów.
Jesteś cudowną mamą pamiętaj o tym... te cięższe dni miną i będzie co raz lepiej:))))
kotek27 lubi tę wiadomość