III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze moje seksi ubranka sa w rozmiarze 36 uhahahaha w co ja sie ubiore do tego Naszego pierwszego razu ;P
hihih
pillow, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zazdroszcze rozkoszy;) mój małż to sam wprowadził zakaz, bo dla niego nie jest to naturalne, a zgadnijcie jakie mam tylko sny hihi;)
Mam pytanie do Was, bawiłam sie z 3-letnia siostrzenicą i miała mi usiąść na kolanach, ale jej zeszłoi usiadła mi na brzuch( górny). Teraz leze na boku i czuje ruchy i wszystko wydaje sie być ok. Mały jeszcze jest mocno chroniony? Bo nic niepokojącego nie czuje, mam nadzieje że mały cały i zdrowy:( -
juicca wrote:hej
mam pytanko mocno opuchniete jestescie ?? bo mi nogi i dłonie zrobiły sie jak małe baloniki
Ja właśnie puchnę coraz bardziej obrączki już prawie miesiąc nie noszę, bo palce jak serdelki, a jeśli chodzi o nogi to kostek wieczorami już nie posiadam
a wczoraj odkryłam że mam tzw. obrzęki ukryte czyli jestem opuchnięta cała od stóp do głów i to jest również przyczyną szybkiego przybierania na wadze, u mnie to 16 kg jak do tej pory, w sumie pocieszające że chociaż część z tych kilogramów to zatrzymana w organizmie woda a nie tłuszcz
-
Kurcze brakuje mi brzuszka
Powodzenia Dziewczyny
Wypoczywajcie i spijcie ile wlezie
Moj Skarbek przesypia pieknie noce ale poczatki bywaly roznemysl ze nie jestem sama bardzo mi pomagala
Na tym forum poznalam swietne Kobietkia za 16 dni okaze sie ze jestem w ciazy
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita2710 wrote:OLA BOGA To zdjęcie
jest boskie mój syn ma bliźniaka genetycznego
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151858902907831&l=6e784eb2ee
Hehe Lalita rzeczywiście podobieństwo jest, usteczka i dziubek. Inne noski maja)) Oliwierek tez jest przecudny chłopczyk.
Dzięki dziewczyny za komentarze, wszystkie dzieci są sliczne, a dla nas rodzicow swoje własne najpiękniejsze jakie by nie było)
Ja powoli uczę sie nowej sytuacji, 5 noc za nami. Mały wisi przy piersi, upodobali sobie jedna, dzisiaj z drugiej sciagalam laktatorem bo była jak kamień. Mam nadzieje ze dam radę karmić piersią, dziś już miałam myśli by wysłać mojego M po sztuczne mleko. Pokarm mam, ale irytuje mnie ze maly zaciaga i jest ok najada sie do syta, ale sa momenty ze wypluwa cyca, znowu zalapuje i tak przy tym sie wydziera. Wszystkim bardzo sie stresuje, wczoraj ryczalam razem z nim chwile, ale sie wzięłam w garść... Ach ciężkie i stresujące są dla mnie te pierwsze dni... Chciałabym by te pierwsze miesiące minęły szybko, by Leonek podrosl)
A i martwię sie bo ma często czkawke
Pozdrowienia
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Hehe Lalita rzeczywiście podobieństwo jest, usteczka i dziubek. Inne noski maja
)) Oliwierek tez jest przecudny chłopczyk.
Dzięki dziewczyny za komentarze, wszystkie dzieci są sliczne, a dla nas rodzicow swoje własne najpiękniejsze jakie by nie było)
Ja powoli uczę sie nowej sytuacji, 5 noc za nami. Mały wisi przy piersi, upodobali sobie jedna, dzisiaj z drugiej sciagalam laktatorem bo była jak kamień. Mam nadzieje ze dam radę karmić piersią, dziś już miałam myśli by wysłać mojego M po sztuczne mleko. Pokarm mam, ale irytuje mnie ze maly zaciaga i jest ok najada sie do syta, ale sa momenty ze wypluwa cyca, znowu zalapuje i tak przy tym sie wydziera. Wszystkim bardzo sie stresuje, wczoraj ryczalam razem z nim chwile, ale sie wzięłam w garść... Ach ciężkie i stresujące są dla mnie te pierwsze dni... Chciałabym by te pierwsze miesiące minęły szybko, by Leonek podrosl)
A i martwię sie bo ma często czkawke
Pozdrowienia
Kochana , staraj się z obu dwu na przemian dawać. Jak np uważasz że druga mu nie odpowida to zmień pozycje do karmienia ,leżąca siedząca z pod pachy...
Może w taki sposób mu się upodoba. Zebyś nie ciepiała... i zebyś nie miała potem jednej większej drugiej mniejszej.
Wiem co czujesz to baby blues spadek hormonów.
Jesteś cudowną mamą pamiętaj o tym... te cięższe dni miną i będzie co raz lepiej:))))kotek27 lubi tę wiadomość