III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknie dziewczynki rodziłyście jeszcze szybciej ode mnie
) To cudowne dla pierworódek ja 8h
) fajnie fajnie;))
Gratulacje jeszcze raz:))
Ja też mówiłam że chcę cc ,że nie dam rady. Ja tylko takie brzydkie rzeczy mówiłam że go już nie chcę że mają go wyciągnąć bo nie dam rady(ale po 3 dobach bez snu każdemu może odwalić palma hormonalna) że go nie będę kochać.
A jest najwspanialszym prezentem jakie dało mi życie i oddałabym za niego życie gdybym musiała!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 22:35
kotek27, pillow, Miriam lubią tę wiadomość
-
Nasz synek
Aha 10pkt of coursewaga 3120g, 56cm
)
Już na porodówce położna pomogła przystawic małego do cyca, i ciagnie do teraz tak że boli... ale co to za ból w porównaniu z porodempokarm mam i dziś już 3 doba więc się rozkręca.
Dziękuje za gratulację.
Nie bójcie się porodu naprawdę, mnie każdy straszył, nastawiałam się na najgorsze a poszło dośc gładko i za to dziękuje Bogu!))
kaaasiaczek_, pillow, Blondi22, Miriam, Kaja, Marysia0312, magdalena, Lalita2710, juicca, weronikabp, milola86, szczessciara lubią tę wiadomość
-
witam z rana!
ja ranek miałam bardzo przyjemny bo jak się rano obudziłam i przypomniałam sobie co mi się śniło to zaczełam się śmiać. sniło mi się, że: zaczełam rodzić, mąż wezwał karetkę a my musieliśmy dojechać na rowerach do sąsiadki bo tam miałam rodzići jak jechaliśmy tymi rowerami to mąż krzyczał że karetka nas dogania i ja muszę szybciej pedałować bo na mnie nie poczeka
Nie wiem czy pojechałam do szpitala czy nie bo się obudziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:05
pillow, Miriam, saszka, agata86, magdalena, walabia, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olala81 wrote:haybeauti świetny sen, mi tez ciągle śnią sie jakieś głupoty, ale od jakiegoś czasu też mojemu mężowi, on naprawdę ta ciążę przechodzi ze mną, ma wszyściutkie objawy, a jak to jest z Waszymi?
Czyli Twój mąż ma syndrom KuwadyBardzo to miłe zresztą.
-
kotek27 wrote:Nasz synek
Aha 10pkt of coursewaga 3120g, 56cm
)
Już na porodówce położna pomogła przystawic małego do cyca, i ciagnie do teraz tak że boli... ale co to za ból w porównaniu z porodempokarm mam i dziś już 3 doba więc się rozkręca.
Dziękuje za gratulację.
Nie bójcie się porodu naprawdę, mnie każdy straszył, nastawiałam się na najgorsze a poszło dośc gładko i za to dziękuje Bogu!))
OLA BOGA To zdjęciejest boskie mój syn ma bliźniaka genetycznego
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151858902907831&l=6e784eb2eeMiriam, pillow, kaaasiaczek_, Marysia0312, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny:)
Wczoraj wróciliśmy do domku, Mały urodził się 26.02 silami natury:) Ważył 3160, 54 cm, jest cudowny taka kruszynka kochanaOpis porodu i zdjęcie wkleje jak się troszkę ogarnę. pozdrawiam Was
walabia, Miriam, juicca, Lalita2710, Bea_tina, haybeauti, milola86, szczessciara, pillow, magdalena, monalisa, nutka lubią tę wiadomość