III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hej szcześciara ja już tez chcę rodzić ;P ciaza donoszona więc teraz git ruulezz ;)a n ajbardziej wkurza mnie hasło..." Ty jeszcze chodzisz?" no kurna 3 tyg do terminu wyznaczonego , aczkolwiek ja juz tez chce
Wczoraj była pierwsza prowokacja hihih a dzis mój M umyje okna a ja wytrę po nim smugi ;P i firanki wypiorę to będzie druga prowokacjaLalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:dziewczyny mam do was proźbę: podpowiedzcie mi co mam zrobić: Jakiś czas temu umówiłam się z położną na spotkanie 5 marca (ta środa). Ale do 10 marca lekarz kazał mi prowadzić tryb kanapowy ze względu na miękką szyjkę. Gdyby szpital był blisko to w samochodzie bym się położyła i ok. ale mamy 90 km do szpitala i nie wiadomo ile się tam zejdzie.
jechać?
czy poczekać do 10 i zobaczyć co powie lekarz?
a jak po 10 stan się pogorszy?
ZGŁUPIAŁAM HELPPPPPPPP
ja bym zadzwoniła do tej położnej i powiedziała jaka jest sytuacja , ze musisz lezec ona juz ci cos doradzi !!!!!! takie moje zdaniehaybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:hey wszystkim mnie sie pytają od samego rana kiedy termin mam bo gadają ze brzuch mam wielgachny może i tak nie wiem nie wnikam hehehe ,a jak mowie ,ze 2 miesiące to oczy na mnie wytrzeszczaja hehehe ludziom nie dogodzisz
Kaja od wielkości brzucha nie ma zasady, jedne mają malusieńkie, jedna mają ogromniaste, a my matki cieszmy się z każdego, ważne że jest cały i zdrowy!
Wystarczy popatrzeć na fotki na forum, jakie dziewczyny dodają, co dziewczyna to inny brzuch, nawet w tym samym czasie;Pjuicca lubi tę wiadomość
-
haybeauti wrote:dziewczyny mam do was proźbę: podpowiedzcie mi co mam zrobić: Jakiś czas temu umówiłam się z położną na spotkanie 5 marca (ta środa). Ale do 10 marca lekarz kazał mi prowadzić tryb kanapowy ze względu na miękką szyjkę. Gdyby szpital był blisko to w samochodzie bym się położyła i ok. ale mamy 90 km do szpitala i nie wiadomo ile się tam zejdzie.
jechać?
czy poczekać do 10 i zobaczyć co powie lekarz?
a jak po 10 stan się pogorszy?
ZGŁUPIAŁAM HELPPPPPPPP
nie wiem, może nie skumałam, ale domyślam się, że z położną się w domu umówiłaś, to nie widzę problemu, chyba, że gdzieś na mieście, to może zadzwoń i zaproponuj spotkanie w domu, ze względu na sytuację. chyba, że umówiłaś się na spotkanie z położna w szpitalu:P:P teraz zatrybiłam, to może lepiej przełóż na 10, żeby nie jechać dwa razy, musisz odpoczywać przedewszystkim! -
betina mnie to lotto inni gadają ,ale jak stoje w kolejce to mimo chodem zagaduja hehehe ehhhh ja stwierdzam ,ze jeszcze takiego bebzona nie posiadam wypowiem sie za 2 miechy hehehehehe na tą chwilke najważniejsze ze młodemu tam dobrze bo kopie i sie rozpycha
-
Kaja ja tam powiem ci byłam przerażona, w pierwszej ciązy brzucho mi sie pojawił ok 5-6 miesiąca! i był do końca niewielki:P teraz brzuchol mi się pojawił w 9tc:D ale od ostatnich 3 tygodni nic nie rośnie w obwodzie:/ Ale może dlatego, że nie spozywam głównie słodyczy hehe:D także obwodzik 115 nadal aktualny hehe;P a ciekawe z jakim zakończę karierę ciężarówki:D
-
Matylda az uwierzyć nie umiem że to juz "lada dzień " do tygodnia chciałabym już urodzić , czuję że Dawidek ma juz naprawdę mało miejsca bo sie tak napina..ale widzisz ja nawet nie wiem jak ten poród będzie wyglądać czy Sn czy CC, mój lekarz sam dalej nie wie. Mówi że da sie urodzic z dwuroznościa naturalnie., jeżeli obróci sie dziecko główkowo . Mój skierowany jest główką w dół aczkolwiek tak jakos pod skosem : więc albo się obróci bardziej w dół do kanału i może Sn , a jak zostanie tą pozycją jak teraz to chyba CC
Ja juz zgłupiałam ale juz działamy , bo przenosic ciążę to sie boję strasznie
Ja to zleciało Wasza Anna ma już ponad 2 tygodnieMatylda36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:juicca, Miriam, Wy się za chwilę rozpakujecie, a pamiętam jak jedna po drugiej testowałyśmy
Ale emocje
Tez pamietam jak Ty testowalas tak kibicowalam ponzniej Aneta i tez kibicowalam bo po naszych przejściach to jakoś tak bliższe mi byliście chociaż powiem szczerze poniekąd zazdroscilam a i pózniej ja zobaczyłam upragnione 2 kreski a teraz Ty już tulisz Anulke Juica już niedługo bedzie miała Dawidka przy sobie no i ja powiem tak jestem szczęśliwa pomimo trudnych ciaz dla nas będziemy szczęśliwe już jesteśmyjuicca, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Kaja ja tam powiem ci byłam przerażona, w pierwszej ciązy brzucho mi sie pojawił ok 5-6 miesiąca! i był do końca niewielki:P teraz brzuchol mi się pojawił w 9tc:D ale od ostatnich 3 tygodni nic nie rośnie w obwodzie:/ Ale może dlatego, że nie spozywam głównie słodyczy hehe:D także obwodzik 115 nadal aktualny hehe;P a ciekawe z jakim zakończę karierę ciężarówki:D
ja do 5 miesiąca mialam cycki ciazowe buhahahahahaha brzucha nic wystrzelił pod koniec 5 , a cycki zginęły z pola widzenia heheheheeh -
Miriam ja Tobie tez strasznie kibicowałam a jak dowiedziałam sie o Twojej ciaży to przezywałam razem z Tobą
Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny