X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • juicca Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;) szcześciara ja już tez chcę rodzić ;P ciaza donoszona więc teraz git ruulezz ;)a n ajbardziej wkurza mnie hasło..." Ty jeszcze chodzisz?" no kurna 3 tyg do terminu wyznaczonego , aczkolwiek ja juz tez chce ;)

Wczoraj była pierwsza prowokacja hihih <3 ;) a dzis mój M umyje okna a ja wytrę po nim smugi ;P i firanki wypiorę :) to będzie druga prowokacja ;)

Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    dziewczyny mam do was proźbę: podpowiedzcie mi co mam zrobić: Jakiś czas temu umówiłam się z położną na spotkanie 5 marca (ta środa). Ale do 10 marca lekarz kazał mi prowadzić tryb kanapowy ze względu na miękką szyjkę. Gdyby szpital był blisko to w samochodzie bym się położyła i ok. ale mamy 90 km do szpitala i nie wiadomo ile się tam zejdzie.
    jechać?
    czy poczekać do 10 i zobaczyć co powie lekarz?
    a jak po 10 stan się pogorszy?

ZGŁUPIAŁAM HELPPPPPPPP

ja bym zadzwoniła do tej położnej i powiedziała jaka jest sytuacja , ze musisz lezec ona juz ci cos doradzi !!!!!! takie moje zdanie :-)

haybeauti lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D no to dawałam rady biercie się za nie ;PP to lada dzień urodzicie;P

juicca, szczessciara lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żona Czarka brata ciotecznego dostała zalecenie w UK zeby brać tabletki z liści malin brała je 3 dni i urodziła :) pogadam jutro na ten temat z moim lekarzem ciekawe co powie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam napisać ze zaczęła brać je w 37 tyg. :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam to też słyszałam o tych tabsach :-) daj znac co ci gin powie sama jestem ciekawa czy u nas tez mozna je stosowac :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać :)

Kaja, szczessciara lubią tę wiadomość

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    hey wszystkim mnie sie pytają od samego rana kiedy termin mam bo gadają ze brzuch mam wielgachny może i tak nie wiem nie wnikam hehehe ,a jak mowie ,ze 2 miesiące to oczy na mnie wytrzeszczaja hehehe ludziom nie dogodzisz :-)

Kaja od wielkości brzucha nie ma zasady, jedne mają malusieńkie, jedna mają ogromniaste, a my matki cieszmy się z każdego, ważne że jest cały i zdrowy!
    Wystarczy popatrzeć na fotki na forum, jakie dziewczyny dodają, co dziewczyna to inny brzuch, nawet w tym samym czasie;P

juicca lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca, Miriam, Wy się za chwilę rozpakujecie, a pamiętam jak jedna po drugiej testowałyśmy :-)
    Ale emocje :-D

juicca, Miriam lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    dziewczyny mam do was proźbę: podpowiedzcie mi co mam zrobić: Jakiś czas temu umówiłam się z położną na spotkanie 5 marca (ta środa). Ale do 10 marca lekarz kazał mi prowadzić tryb kanapowy ze względu na miękką szyjkę. Gdyby szpital był blisko to w samochodzie bym się położyła i ok. ale mamy 90 km do szpitala i nie wiadomo ile się tam zejdzie.
    jechać?
    czy poczekać do 10 i zobaczyć co powie lekarz?
    a jak po 10 stan się pogorszy?

ZGŁUPIAŁAM HELPPPPPPPP

nie wiem, może nie skumałam, ale domyślam się, że z położną się w domu umówiłaś, to nie widzę problemu, chyba, że gdzieś na mieście, to może zadzwoń i zaproponuj spotkanie w domu, ze względu na sytuację. chyba, że umówiłaś się na spotkanie z położna w szpitalu:P:P teraz zatrybiłam, to może lepiej przełóż na 10, żeby nie jechać dwa razy, musisz odpoczywać przedewszystkim!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina mnie to lotto inni gadają ,ale jak stoje w kolejce to mimo chodem zagaduja hehehe ehhhh ja stwierdzam ,ze jeszcze takiego bebzona nie posiadam wypowiem sie za 2 miechy hehehehehe na tą chwilke najważniejsze ze młodemu tam dobrze bo kopie i sie rozpycha :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja ja tam powiem ci byłam przerażona, w pierwszej ciązy brzucho mi sie pojawił ok 5-6 miesiąca! i był do końca niewielki:P teraz brzuchol mi się pojawił w 9tc:D ale od ostatnich 3 tygodni nic nie rośnie w obwodzie:/ Ale może dlatego, że nie spozywam głównie słodyczy hehe:D także obwodzik 115 nadal aktualny hehe;P a ciekawe z jakim zakończę karierę ciężarówki:D

1usapiqvs8bdmaac.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda az uwierzyć nie umiem że to juz "lada dzień " do tygodnia chciałabym już urodzić , czuję że Dawidek ma juz naprawdę mało miejsca bo sie tak napina..ale widzisz ja nawet nie wiem jak ten poród będzie wyglądać czy Sn czy CC, mój lekarz sam dalej nie wie. Mówi że da sie urodzic z dwuroznościa naturalnie., jeżeli obróci sie dziecko główkowo . Mój skierowany jest główką w dół aczkolwiek tak jakos pod skosem : więc albo się obróci bardziej w dół do kanału i może Sn , a jak zostanie tą pozycją jak teraz to chyba CC

Ja juz zgłupiałam ;) ale juz działamy , bo przenosic ciążę to sie boję strasznie

Ja to zleciało Wasza Anna ma już ponad 2 tygodnie :)

Matylda36 lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    juicca, Miriam, Wy się za chwilę rozpakujecie, a pamiętam jak jedna po drugiej testowałyśmy :-)
    Ale emocje :-D
    No już tuż tuż zaczynam sie bać :)

Tez pamietam jak Ty testowalas tak kibicowalam ponzniej Aneta i tez kibicowalam bo po naszych przejściach to jakoś tak bliższe mi byliście <3 chociaż powiem szczerze poniekąd zazdroscilam :P a i pózniej ja zobaczyłam upragnione 2 kreski a teraz Ty już tulisz Anulke Juica już niedługo bedzie miała Dawidka przy sobie no i ja :) powiem tak jestem szczęśliwa pomimo trudnych ciaz dla nas będziemy szczęśliwe już jesteśmy :)

juicca, Matylda36 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Kaja ja tam powiem ci byłam przerażona, w pierwszej ciązy brzucho mi sie pojawił ok 5-6 miesiąca! i był do końca niewielki:P teraz brzuchol mi się pojawił w 9tc:D ale od ostatnich 3 tygodni nic nie rośnie w obwodzie:/ Ale może dlatego, że nie spozywam głównie słodyczy hehe:D także obwodzik 115 nadal aktualny hehe;P a ciekawe z jakim zakończę karierę ciężarówki:D

ja do 5 miesiąca mialam cycki ciazowe buhahahahahaha brzucha nic wystrzelił pod koniec 5 , a cycki zginęły z pola widzenia heheheheeh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• juicca Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ja Tobie tez strasznie kibicowałam ;) a jak dowiedziałam sie o Twojej ciaży to przezywałam razem z Tobą ;)

Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A patrz teraz to jesteśmy takie dwa ogromne paczki :) ledwo sie toczymy a tyle strachu na początku :)

juicca lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Witam Was razem z moim Frankiem, jesteśmy czterema nogami w III trymestrze, który mam nadzieję zleeeeeeeeci tak szybko :-)

Lalita2710, Kaja, juicca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy witamy :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ,a która teraz w kolejce na Akcje Porodowka ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1215 1216 1217 1218 1219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ