III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
olala81 wrote:hej dziewczyny czy wiecie gdzie można kupić staniki do karmienia, ale takie usztywniane nie te miękkie. chodzi mi o sklepy w galeriach handlowych głównie bo tylko w niedzielę mam czas jechać. a może jeszcze któraś wie o takich sklepach w Bydgoszczy? byłoby idealnie.
Ja kupowałam w H&M też nie lubie tych mega miękkich...
Jeden mam czarny z koronki drugi bawełnianny szary i ten uwielbiam
Ale makisimum rozmiarów jest do E ...
Fajna koszula jest : http://www.hm.com/pl/product/16356?article=16356-A niby do karmienia ale też nie jest troche sexi:))Miriam, olala81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej,
dalej się melduję w dwupaku
Byłam rano na ktg kolejnym i wszystko ok.
Lekarz kazał mi w piątek stawić się już na izbie przyjęć bo już będzie tydzień po terminie, więc dopiero będzie wiadomo czy jeszcze mnie trzymają dalej czy wywołują.
pozdrawiam
kaaasiaczek_, Bea_tina, szczessciara, olala81, haybeauti, Kaja, Lalita2710, Marysia0312, juicca, magdalena, pillow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzozol wrote:Witam dziewczyny chciałam się przywitać na 3 trymestrze, staram się Was czytać na bieżąco choć przez pracę i wieczorne zmęczenie nie zawsze mi to wychodzi.
Miraiam a ile tej herbaty z liści malin można pić dziennie? Też mam zamiar ją pić pod koniec ciąży. Miriam dziś mi przypomniałaś że poznałyśmy się na aniołkowych mamach a tu już niedługo będziesz tulić swoją kruszynkę
Podobno ta herbata jest obrzydliwa i życzył mi powodzenia haha zartownis
Jak masz możliwość sprowadzenia tabletek x lisci malin z UK to mowil ze ok 3-5 dziennie mozna
Tak Zozol poznaliśmy sie na Aniołkowych mamach rok temu ciężki czas był dla mnie dla Ciębie pewnie tez a zobacz mija rok a czujemy nasze maluszki w brzuszku a wtedy wydawało mi sie to mało realne i nie miałam praktycznie żadnej nadzieji na to
A teraz już niedługo przytule mojego szkraba ty zreszta tez
Ogólnie sporo dziewczyn ktore tam poznałam tula swoje maluchy albo zaraz bedą
Vivien, blueberry, sla.s, Juica, Matylda36 ewcia28 ty ja i jeszcze kilka dziewczynweronikabp, juicca, zozol, Effcia28, nutka lubią tę wiadomość
-
Hej to ja ostatnio pomimo ze dziecko w nocy daje popalić , z boku na bok nie umiem sie obrócić to przebudzam sie ok 6 na toaletę , akurat mój wraca wtedy z pracy , pare min pogadamy i usypiam a budze sie ok 10 , 11 a wczoraj byliśmy na 7 rano w Kosciele przyszliśmy o 8 , usnelismy i o 12 się obudziałam , nigdy tak długo nie spałam czyzby organizm sie regenerował przed porodem ? hmmmmmm
-
Miriam wrote:Mi mowil ze na początek 2 dziennie a pózniej nawet 3-4 tylko stopniowo
Podobno ta herbata jest obrzydliwa i życzył mi powodzenia haha zartownis
Jak masz możliwość sprowadzenia tabletek x lisci malin z UK to mowil ze ok 3-5 dziennie mozna
Tak Zozol poznaliśmy sie na Aniołkowych mamach rok temu ciężki czas był dla mnie dla Ciębie pewnie tez a zobacz mija rok a czujemy nasze maluszki w brzuszku a wtedy wydawało mi sie to mało realne i nie miałam praktycznie żadnej nadzieji na to
A teraz już niedługo przytule mojego szkraba ty zreszta tez
Ogólnie sporo dziewczyn ktore tam poznałam tula swoje maluchy albo zaraz bedą
Vivien, blueberry, sla.s, Juica, Matylda36 ewcia28 ty ja i jeszcze kilka dziewczyn
Dziewczyny mi aż trudno uwierzyc w to co sie dzieje... rok temu byłam załamana po 2 stratach (do roku)a teraz czekam na rozwiązanie. Dziewczyny cieszę sie że mogłam Was poznać i wspierać się w cięzkich wtedy chwilach i radosnych teraz zozolku zobaczysz III trymestr mignie CI szybko i przed oczami ujrzysz małą kruszynkę Miriam Nam pozostało już troszeczkę ;)w każdej chwili może Nas złapać poród
Miriam, Matylda36, zozol, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez ostatnio sie nad tym zastanawiałam a dokładnie rok od straty pierwszej ciazy ze ta strata musiała po cos być ze musiałam zrozumieć pewne rzeczy do niektórych nabrać dystansu no i poznać Was bo gdyby nie strata pewnie nie trafiła bym na ovu bo załamana szukałam pomocy na jakimś forum. Dxiekuje ze byliście ze mną i nadal jesteście o matko ale sie wzrosxylam a jadę autobusem na praktyki i wyje ludzie dziwnie aiw patrzą na mnie
juicca, agata86, Matylda36, zozol, paula22, Kaja, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też często wspominam moje dwa Aniołki Ale jak patrzę na moją przytuloną do piersi malutką córeczkę, to jestem bardzo szczęśliwa i cieszę się, że po stratach nie poddałam się i zawalczyłam o tę małą, słodką istotkę, którą kocham ponad wszystko na świecie.
Lalita2710, Miriam, szczessciara, weronikabp, juicca, evas, zozol, Effcia28 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
haybeauti, Lalita2710, evas, Matylda36, szczessciara, Miriam, juicca, Kaja, saszka, Paulina1986, pillow lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Masz rację Miriam sporo nas tam było, które w tym samym czasie straciłyśmy swoje aniołki. Pamiętam że pierwszej udało się zajść Bluberry i vivien, dały mi wielką nadzieję że się na pewno uda Jak to dobrze że teraz możemy pisać na III trym. Też się bardzo cieszę że Was poznałam szczególnie Ciebie Miriam i Juicę Ściskam Was mocno!
Miriam, juicca lubią tę wiadomość