X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala81 wrote:
    hej dziewczyny czy wiecie gdzie można kupić staniki do karmienia, ale takie usztywniane nie te miękkie. chodzi mi o sklepy w galeriach handlowych głównie bo tylko w niedzielę mam czas jechać. a może jeszcze któraś wie o takich sklepach w Bydgoszczy? byłoby idealnie.

Ja kupowałam w H&M też nie lubie tych mega miękkich...
    Jeden mam czarny z koronki drugi bawełnianny szary i ten uwielbiam
    Ale makisimum rozmiarów jest do E ...

Fajna koszula jest : http://www.hm.com/pl/product/16356?article=16356-A niby do karmienia ale też nie jest troche sexi:))

Miriam, olala81 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Nusiaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pamiętasz może w jakiej cenie są te biustonosze do karmienia ?

cab360a44b.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc ja za 1 sztukę dałam 59zł , ale wiem też że sa np te mega miękkie pakowane np po 2 sztuki i koszt 79zł

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkyays.jpg

juicca, Bea_tina, Marysia0312, magdalena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam nie mogłam sie powstrzymać haha a ze teść ma facebooka to nie mam jak tam wrzucić bo i brat Czarka i pól jego rodziny to zaraz by było a tak to chociaż tu trochę szydery z teściowej haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jaka ja okropna sie robię na koniec tej ciazy

• as Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

dalej się melduję w dwupaku :-)
    Byłam rano na ktg kolejnym i wszystko ok.

Lekarz kazał mi w piątek stawić się już na izbie przyjęć bo już będzie tydzień po terminie, więc dopiero będzie wiadomo czy jeszcze mnie trzymają dalej czy wywołują.

pozdrawiam

kaaasiaczek_, Bea_tina, szczessciara, olala81, haybeauti, Kaja, Lalita2710, Marysia0312, juicca, magdalena, pillow lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    as witam i obys w piatek może urodziła :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w poranek czwartkowy , a mnie sie bezsenność włączyła ehhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również witam :) mnie też dziś dopadła

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haybeauti wrote:
    ja również witam :) mnie też dziś dopadła

mnie dopadła o 5:30 hihi i koniec spania :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś od 7 nie śpie głód mnie obidził, jeszcze mąż przed wyjściem do pracy zostawił mi śniadanie przy łóżku więc jak tylko mój nos poczuł jedzenie to już był koniec spania hehe

Miriam, Bea_tina, juicca, Nusiaa lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol wrote:
    Witam dziewczyny chciałam się przywitać na 3 trymestrze, staram się Was czytać na bieżąco choć przez pracę i wieczorne zmęczenie nie zawsze mi to wychodzi.
    Miraiam a ile tej herbaty z liści malin można pić dziennie? Też mam zamiar ją pić pod koniec ciąży. Miriam dziś mi przypomniałaś że poznałyśmy się na aniołkowych mamach a tu już niedługo będziesz tulić swoją kruszynkę :)
    Mi mowil ze na początek 2 dziennie a pózniej nawet 3-4 tylko stopniowo
    Podobno ta herbata jest obrzydliwa i życzył mi powodzenia haha zartownis
    Jak masz możliwość sprowadzenia tabletek x lisci malin z UK to mowil ze ok 3-5 dziennie mozna

Tak Zozol poznaliśmy sie na Aniołkowych mamach rok temu ciężki czas był dla mnie dla Ciębie pewnie tez a zobacz mija rok a czujemy nasze maluszki w brzuszku a wtedy wydawało mi sie to mało realne i nie miałam praktycznie żadnej nadzieji na to :(
    A teraz już niedługo przytule mojego szkraba ty zreszta tez :)

Ogólnie sporo dziewczyn ktore tam poznałam tula swoje maluchy albo zaraz bedą
    Vivien, blueberry, sla.s, Juica, Matylda36 ewcia28 ty ja i jeszcze kilka dziewczyn :)

weronikabp, juicca, zozol, Effcia28, nutka lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    mnie dopadła o 5:30 hihi i koniec spania :-/
    ja od 4 rano ni śpie ale teraz drzemkę sobie strzeliłam i od razu lepiej

Kaja lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) to ja ostatnio pomimo ze dziecko w nocy daje popalić , z boku na bok nie umiem sie obrócić to przebudzam sie ok 6 na toaletę , akurat mój wraca wtedy z pracy , pare min pogadamy i usypiam a budze sie ok 10 , 11 a wczoraj byliśmy na 7 rano w Kosciele przyszliśmy o 8 , usnelismy i o 12 się obudziałam , nigdy tak długo nie spałam ;) czyzby organizm sie regenerował przed porodem ? hmmmmmm

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Mi mowil ze na początek 2 dziennie a pózniej nawet 3-4 tylko stopniowo
    Podobno ta herbata jest obrzydliwa i życzył mi powodzenia haha zartownis
    Jak masz możliwość sprowadzenia tabletek x lisci malin z UK to mowil ze ok 3-5 dziennie mozna

Tak Zozol poznaliśmy sie na Aniołkowych mamach rok temu ciężki czas był dla mnie dla Ciębie pewnie tez a zobacz mija rok a czujemy nasze maluszki w brzuszku a wtedy wydawało mi sie to mało realne i nie miałam praktycznie żadnej nadzieji na to :(
    A teraz już niedługo przytule mojego szkraba ty zreszta tez :)

Ogólnie sporo dziewczyn ktore tam poznałam tula swoje maluchy albo zaraz bedą
    Vivien, blueberry, sla.s, Juica, Matylda36 ewcia28 ty ja i jeszcze kilka dziewczyn :)

Dziewczyny mi aż trudno uwierzyc w to co sie dzieje... rok temu byłam załamana po 2 stratach (do roku)a teraz czekam na rozwiązanie. Dziewczyny cieszę sie że mogłam Was poznać i wspierać się w cięzkich wtedy chwilach i radosnych teraz ;) zozolku zobaczysz III trymestr mignie CI szybko i przed oczami ujrzysz małą kruszynkę ;) Miriam Nam pozostało już troszeczkę ;)w każdej chwili może Nas złapać poród :D

Miriam, Matylda36, zozol, Effcia28 lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ostatnio sie nad tym zastanawiałam a dokładnie rok od straty pierwszej ciazy ze ta strata musiała po cos być ze musiałam zrozumieć pewne rzeczy do niektórych nabrać dystansu no i poznać Was bo gdyby nie strata pewnie nie trafiła bym na ovu bo załamana szukałam pomocy na jakimś forum. Dxiekuje ze byliście ze mną i nadal jesteście o matko ale sie wzrosxylam a jadę autobusem na praktyki i wyje ludzie dziwnie aiw patrzą na mnie

juicca, agata86, Matylda36, zozol, paula22, Kaja, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też często wspominam moje dwa Aniołki :-( Ale jak patrzę na moją przytuloną do piersi malutką córeczkę, to jestem bardzo szczęśliwa i cieszę się, że po stratach nie poddałam się i zawalczyłam o tę małą, słodką istotkę, którą kocham ponad wszystko na świecie.

Lalita2710, Miriam, szczessciara, weronikabp, juicca, evas, zozol, Effcia28 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka pokazuje sie w 8 mc...

eac190dbadf7e2bem.jpg

pozdrawiam wszystkie..:)

haybeauti, Lalita2710, evas, Matylda36, szczessciara, Miriam, juicca, Kaja, saszka, Paulina1986, pillow lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • zozol Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Miriam sporo nas tam było, które w tym samym czasie straciłyśmy swoje aniołki. Pamiętam że pierwszej udało się zajść Bluberry i vivien, dały mi wielką nadzieję że się na pewno uda :) Jak to dobrze że teraz możemy pisać na III trym. Też się bardzo cieszę że Was poznałam szczególnie Ciebie Miriam i Juicę :) Ściskam Was mocno!

Miriam, juicca lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

‹‹ 1220 1221 1222 1223 1224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ