III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki..
Tu ciagle zmiany, super ze udaje sie wszytskie dzieciaczki spokojnie donosic i urodzic bez wiekszych komplikacji ...gratuluje tym mamuska które tulą juz swoje pocuiechy..
Miriam twoja kruszynka ma super wage nie na darmo mamuska nadbiła tyle kg.. ale nie ma co sie tym przejmować...
A ja czekam i odliczam tygodnie ...i zerkam na liste kiedy to bede w pierwszej 10. TOP 10...to juz jest nad czym mysleć..
pozdrawiam wszystkie ..juicca, Matylda36, Miriam, Lalita2710 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witam dziewczyny chciałam się przywitać na 3 trymestrze, staram się Was czytać na bieżąco choć przez pracę i wieczorne zmęczenie nie zawsze mi to wychodzi.
Miraiam a ile tej herbaty z liści malin można pić dziennie? Też mam zamiar ją pić pod koniec ciąży. Miriam dziś mi przypomniałaś że poznałyśmy się na aniołkowych mamach a tu już niedługo będziesz tulić swoją kruszynkęBea_tina, Kaja, magdalena, juicca, saszka, Miriam, Lalita2710, szczessciara lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:hej kobietki..
Tu ciagle zmiany, super ze udaje sie wszytskie dzieciaczki spokojnie donosic i urodzic bez wiekszych komplikacji ...gratuluje tym mamuska które tulą juz swoje pocuiechy..
Miriam twoja kruszynka ma super wage nie na darmo mamuska nadbiła tyle kg.. ale nie ma co sie tym przejmować...
A ja czekam i odliczam tygodnie ...i zerkam na liste kiedy to bede w pierwszej 10. TOP 10...to juz jest nad czym mysleć..
pozdrawiam wszystkie ..
Maria Antonina, no Ty też za chwilę będziesz miała swoje maleństwo po tej stronie brzuszka.
Ja teraz mam mniej czasu by tu bywać, ale mam nadzieję że Twojego porodu nie przegapię
Powodzonka Kochana!Mama najcudowniejszych skarbów -
Jej, niedługo do was dołączę Powodzenia wszystkim tym, które są na końcówce. Troszkę was podczytuję i emocje są ogromne! I oczywiście jeszcze bardziej "tęsknię do tych chwil, których jeszcze nie było"...
szczessciara, juicca, magdalena, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Magdalena to tak jak ja . Też dziś byłam na badaniach tyle krwi mi ściągnęła ,że aż miała zawroty głowy ;/ eh no ale nigdy dobrze nie znosiłam tego ..
Co do pogody to u mnie pochmurno też eh taka pogoda dobija ludzi .
Ja za tydzień mam wizytę i ciekawa jestem ile jeszcze będzie kazał mi przychodzić na usg itp . Czy jeszcze oprócz tej jedna i koniec czy jak .. -
nick nieaktualny
-
wiecie co z tymi porodami to tak samo jest jak z okresem. Jak chodziłam do szkoły to zawsze jedna po drugiej dostawała albo w tym samym czasie w pracy też było nas 5 i też tak samo było.
z porodami też tak jest tu na forum jak cisza to cisza a jak jedna poleci to nagle nie wiadomo której pierwszwj gratulować heheBea_tina, magdalena, szczessciara, kaaasiaczek_, zozol lubią tę wiadomość
-
Nusiaa ja mam wizytę w piątek też muszę dopytać jak to teraz będzie czy częściej czy dopiero za m-c i wydaje mi się, że mówił że zleca mi badania dodatkowe a okazało się, że tylko krew i mocz miałam? nic nie rozumiem z tego a Ty teraz jakieś inne miałaś?
-
hej dziewczyny czy wiecie gdzie można kupić staniki do karmienia, ale takie usztywniane nie te miękkie. chodzi mi o sklepy w galeriach handlowych głównie bo tylko w niedzielę mam czas jechać. a może jeszcze któraś wie o takich sklepach w Bydgoszczy? byłoby idealnie.
-
Dziewczynki, ja od ostatniej wizyty zaczęłam mieć wizyty co 3 tygodnie - teraz idę w ten poniedziałek. Z badań "nowych" mam zrobić próby wątrobowe. Na tej wizycie, która teraz będzie będę miała z kolei pobierany wymaz GBS.
Ja z kolei się zastanawiam, do kiedy mam chodzić na te "wypasione" usg?? Moja lekarka robi mi usg, ale takie podstawowe (kiepski sprzęt), na usg chodziłam do specjalisty od usg z certyfikatem. Zastanawiam się, czy mam do niego jeszcze iść? Jak Wy robicie? Masakra, ile kasy na to potrzeba...