III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wstaje raz na siusiu ale jak już sikam to sikam i sikam i sikam i mała już długo ułożoną glowka do dołu wiec to chyba nie ma wpływu ja przed położeniem sie spać próbuje wysikac sie na maxa z 3 podejścia i zawsze budze sie 4.05 rano i już pózniej to pobudka 7:45 7:50
-
Miriam ja od początku ciąży mam suchy nos i usta i też kupiłam nawilżacz i jest do d...py nic nie pomogło
ale smaruje sobie nos solą fizjologiczną kilka razy dziennie (nawet 10 razy w ciągu dnia) i po kilku dniach się poprawiło ale jak przestaje to suchość wraca.
Kozgo ja się z tego bardzo cieszę tylko tak się zastanawiamMiriam lubi tę wiadomość
-
Ja wstaje w nocy na siku jakieś 4-5 razy. Dziś był rekord i chyba z 8 razy sikałam w nocy.
Ale ja mam już szyjkę zgładzoną i główka jest już bardzo nisko.
Musze niestety leżeć do końca 37 tygodnia, co doprowadza mnie do szałuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:09
-
Witam dzisiaj przeżyłam koszmar. Byłam u teścia w garażu i weszłam na deski zakrywające podjazd, taki wiecie do naprawiania auta, dość głęboki i nagle deski wpadły do środka a połowa mnie razem z nimi. W sensie wpadłam jedną nogą a drugą utrzymałam się na zewnątrz ale zrobiłam taki szpagat. mam całe lewe udo zdarte, jutro pewnie pojawią sie wszystkie kolory tęczy, ale na początku nic mnie nie bolało tylko martwiłam się czy z brzuchem wszystko ok. Wydaje się że nic się nie dzieje ale nadal się trochę denerwuję no i zaczyna noga boleć strasznie. Mały jakiś mało ruchliwy, poczekam jeszcze ze dwie godziny i chyba jak nadal się nie uaktywni to pojadę do szpitala.
-
nick nieaktualny
-
dobra posłuchałam Was i pojechałam, juz jestem spokojniejsza. Zrobili usg i wszystko jest w porządku, przy okazji się dowiedziałam, że mały waży już 2800 ( +/- 400gram). Lekarz powiedział, ze na jego oko ma 2500 tak w rzeczywistości, nie będzie olbrzymem ale to nic, nadrobi później:) A i główka jest już bardzo nisko, mam nadzieję, że do kwietnia wytrzyma. W poniedziałek mam wizytę i mamy sie umawiać konkretnie na cc.
najgorzej, ze to lewa noga tak się pozdzierała i teraz nie wiem jak leżeć, bo boli jak kładę się na boku i już pojawiają się naokoło tych ran wszystkie kolorki.
dzięki za zmobilizowanie mnie do pojechania do szpitala:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:54
Bea_tina, haybeauti, walabia, Miriam, agata86, magdalena lubią tę wiadomość
-
olala81 wrote:Witam dzisiaj przeżyłam koszmar. Byłam u teścia w garażu i weszłam na deski zakrywające podjazd, taki wiecie do naprawiania auta, dość głęboki i nagle deski wpadły do środka a połowa mnie razem z nimi. W sensie wpadłam jedną nogą a drugą utrzymałam się na zewnątrz ale zrobiłam taki szpagat. mam całe lewe udo zdarte, jutro pewnie pojawią sie wszystkie kolory tęczy, ale na początku nic mnie nie bolało tylko martwiłam się czy z brzuchem wszystko ok. Wydaje się że nic się nie dzieje ale nadal się trochę denerwuję no i zaczyna noga boleć strasznie. Mały jakiś mało ruchliwy, poczekam jeszcze ze dwie godziny i chyba jak nadal się nie uaktywni to pojadę do szpitala.
Edit : doczytałam że wszystko dobrze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 15:38
-
olala81 kochana to ja tez dzis mega stresa miałam ehhh nigdy więcej takich dni ......
mój brat i ja mieliśmy jechać na zakupy , a ja w ostatniej chwili powiedzialam , ze nie jadę bo po tych dziurach brzuch mi bedzie latał on zrobił zakupy nie minęło 20 min i tel mialem Wypadek samochod do kasacji , a on reka do szycia i nos robity .......i to przktycznie koło domu sie stało ..... zdjecia z tego wypadku masakryczne ....jakim fuksem , ze ja znim ni pojechalam pewnie bym byla juz na porodówce masakra jakaś !!!!