III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już nie wytrzymuje tego leżenia.
Internet przeczytany, książki przeczytane.
Dostaje na głowę!!!!!!
Jeszcze męża dziś popołudniu nie ma, czuje się taka samotna...
Całe dnie sama w domu.
Do tej pory jakoś sobie radziłam bo mogłam wszystko robić, sprzątałam, szyłam, przygotowywałam, chodziłam na długie spacery z moimi Labradorkami. Nie nudziło mi się.
Ale to leżenie... Czuje się jak w więzieniu...
To straszne, że musimy się tak męczyć.
Płacze dziś całe popołudnie...
Buuuuu...
Kiedy wreszcie będę wolna, kiedy będę znowu sobą?
Kocham moją córcię w brzuszku nad życie ale już mam dość -
Dobry wieczór. Przyszedł czas i na mnie przywitać się z trzecim trymestrem. Dzisiaj początek 28 tygodnia, oficjalnie jestem na ostatniej prostej a przykre fakty są takie, że w domu nadal "syf". Przedłużyłabym sobie ciążę o jakiś miesiąc. Chociaż wątpię żebym i wtedy się ze wszystkim wyrobiła.
Miriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny nie zazdroszczę takich przygód, Ola a co do tych szarych komórek to też mam wrażenie że jakieś "uśpione" są
Ja dziś też po wizycie, mały waży 1724g no i niestety ale fiknął główką do góry, mam nadzieję że jeszcze do porodu da radę wrócić na swoje miejsce!Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Oliwkowa - wiem, że to trudne, ale pomyśl sobie ile dziewczyn z Ovu dałoby wszystko, by być w Twojej sytuacji, by być w ciąży, czuć kopniaki i czekać na rozwiązanie. Prawdą jest, że czasami nie doceniamy tego, co już mamy
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
OLiwkowa a długo juz leżysz?? Tu na forum jest Matylda , która całą ciążę dzielnie przeleżała od 5 tygodnia a teraz cieszy się córcią życze powodzenia
Miriam, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
zozol
Ja dziś też po wizycie, mały waży 1724g no i niestety ale fiknął główką do góry, mam nadzieję że jeszcze do porodu da radę wrócić na swoje miejsce![/QUOTE]
nono mały już kawał chlopa jeszcze wróci na swoją pozycję wyjściowązozol lubi tę wiadomość
-
Podniosłyście mnie na duchu. Dzięki wielkie!!!!
Nie powinnam narzekać i aż mi trochę wstyd po twoich słowach juicca.
Muszę wziąć się w garść i już nie marudzić.
Do końca wytrzymam, już niewiele zostało.
Podziwiam Matylde z całego serca!!!!!!
Dzięki, że jesteściejuicca lubi tę wiadomość
-
Hejka kobiety.
Mam pytanie dla tych z rozwarciem. Jakie mialyscie odczucie kiedy owe rozwarcie się zrobiło.
U mnie od paru dni mocno napiera na dół i do tego mam takie uczucie jakby mi ktoś książkę miedzy nogi włożył. Czuje tam w dole dyskomfort, jakby coś w stylu rozpychania.no i gorzej mi się chodzi, zaobserwowałam ze jak kaczka..
Pozdrawiam.
I może ktoras z was tak miała????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:15
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Kochana tu niema się co wstydzić ! wiadomo leżenie jest strasznie męczące
ja na początku leżałam 7 tygodni plackiem w te największe upały i wiem że idzie dostać szału z tego leżenia.widzę że Ty już na końcówce , parę dni i możesz wstać -
Maria Antonina ja akurat chyba nie mam rozwarcia ale też mam wrażenie napierania w dół , dodatkowo czuję jakbym chciała cały czas do toalety , kłucie w pochwie etc
-
juicca wrote:Maria Antonina ja akurat chyba nie mam rozwarcia ale też mam wrażenie napierania w dół , dodatkowo czuję jakbym chciała cały czas do toalety , kłucie w pochwie etc
juicca, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
Effcia ja naprawdę liczę na to że trafie na porodówkę w najbliższych dniach
Gdybym miała planowaną CC to już bym leżała na oddziale , a jutro miałabym cięcie , a tak Nasz syncio zrobił figla i się obrócił jakoś przy dwurożnej macicy główką w dół ;P -
w 36 tygodniu był ułozony skośnie aczkolwiek głowa nie była do konca w dole , a teraz juz główka b. nisko. Mój lekarz twierdzi że nawet w ostatnich dniach dziecko może się obrócic