Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara to do roboty :) pijesz ty ta herbatę z lisci malin. ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie , nie piję :) jutro mam wizytę u gina i KTG :) mam nadzieję nie dotrwać do wizyty :)

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca pewnie już urodziła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ta herbata przyspiesza porod dwie koleżanki ktore znam tak w realu po 3 dniach picia urodziły :) ja mam tabletki z lisci malin z UK ale boje sie porodu ich nie biorę :D

Juica a nic nie pisze póki co pisałam jej smsa zeby dała znać bo jesteśmy ciekawe czy juz ale narazie nie odp

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    czekam na ten 37 tyd jak na zbawienie, bo już mnie wszystko boli od tego leżenia, dobrze że chociaż w środe wizyta to się troszke więcej rusze.
    Zazdroszczę ci trochę tej wizyty. ja dopiero w poniedziałek ale wtedy to już będzie 37 tydzień więc od soboty i tak zaczne sama wstawać

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jam wizytę jutro i mam nadzieje ze mała sie nigdzie nie wybiera do 1 kwietnia ;) bo ja to sie boje strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziewczyny ja mój poród będę wam relacjonowała ( jeśli będę w stanie ) na żywo z internetu w telefonie , więc jak coś ruszy to zaraz was informuje :)

Miriam, haybeauti, Lalita2710, magdalena, juicca lubią tę wiadomość

• saszka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ale tu się dzieje!

Ja już bym chętnie się rozpakowała, ale wiem, że jeszcze kapkę muszę poczekać :( W środę mam wizytę, zobaczymy jak "tam" sytuacja. A tymczasem czekam na kuriera z porządniejszym sprzętem, bo właśnie przedłużyłam umowę na abonament, więc mam nadzieję, że będę mogła sama wam wszystko relacjonować, bo mnie ten pomysł też zachwycił :)

Juicca trzymam za Was kciuki :*

Miriam, juicca lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pewno mąż będzie wam pisał bo u mnie kiepsko się ovu na telefonie otwiera.
    P.S. bądźcie wyrozumiałe Konrad nie jest wylewny w słowach więc to będą krótkie komunikaty hehe:)
    chyba że jakaś korespondetka wpadnie mi w ręce ;)

Miriam, Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Czarek to sie śmieje ze ja to najpierw wam napisze niz rodzinie :D i wkoło gada so mnie a ty znowu z tym telefonem :D w nocy obudził sie a ja z telefonem :D śmieje sie ze ten telefon to jak sens życia mego haha :) wiec myśle ze i ja będę na żywo relacjonowała :)

lusia22, szczessciara, agata86, magdalena lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A na jam wizytę jutro i mam nadzieje ze mała sie nigdzie nie wybiera do 1 kwietnia ;) bo ja to sie boje strasznie
    Miriam ty się boisz? no, co ty!
    Autorytet na ovu :) Ja tu cię do męża za przykład podaje a ty mi tu taki numer wyczyniasz ;)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie wiem co mi sie stało ale jeszcze miesiąc temu byłam taka odważna a teraz trzęse sie ze strachu i nie mam pojęcia dlaczego :(

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, przecież to normalne! Strach przed jadnym z najważniejszych dni w naszym zyciu:) Przestaniesz się bać dopiero po porodzie, choc nie ukrywajmy zaraz zacznie się lęk ale na to już będzie całe życie;P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam to samo miriam, dopiero teraz się stresuje i boje a w cześniej było ok, na ale co ma być to będzie jakoś urodzić trzeba.

mam nadzieje że do środy nic się u mnie nie ruszy, bo mam mieć wtedy pobierany wymaz na paciorkowca.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ze co ze ze mną wszystko ok :D bo juz myślałam ze cos z moja psychika nie tak

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, raczej nie odbiegasz od standardow:)

Ja za to mam jakis bol(skurcz) w okolicy lewego jajnika. Takze kolejny dzien lezingu;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tamtym tygodniu jakoś panikowałam, a teraz już się pogodziłam. Nie minie mnie to, w sumie to jeden dzień, poboli i przestanie.
    poza tym moj teściowa mdleje na widok krwi, na regulację brwi idzie jak na ścięcie, a jak ją kręgosłup bolał to tabletek się ołykała a mimo tego i tak płakała. A urodziła dwóch synów. A jak ona dała radę i zdecydowała się na drugie to uwierzcie mi wy też dacie radę :)

Miriam, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzisiaj ostatnie trzecie usg.
    Juicca trzymam kciuki :-)

juicca lubi tę wiadomość

iv09io4ptwhk6nng.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca czułam że zaczniesz rodzić :D mówiłam uciskaj te miejsca w ręce:D

Kochana pozatym... 3maj się ,abyś nie męczyła się tak jak ja bo wiem co to skurcze przez tyle czasu... jestem myślami z tobą 3 mamy kciuki z chrupciem

juicca lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca już pewnie z maluchem i nie ma nawet siły ani czasu napisać. Spojrzałam właśnie na listę - a tam Klemens86 i Patrianna na szczycie podium - wiadonmo coś o nich? Bo Juicca je wyprzedziła, a widzę, że Szczęściara (miejsce 4) już w blokach startowych :) U nas na kwietniówkach Aphrodita w nocy miała skurcze i też czekamy na wieści.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ