X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara to do roboty :) pijesz ty ta herbatę z lisci malin. ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie , nie piję :) jutro mam wizytę u gina i KTG :) mam nadzieję nie dotrwać do wizyty :)

Miriam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca pewnie już urodziła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ta herbata przyspiesza porod dwie koleżanki ktore znam tak w realu po 3 dniach picia urodziły :) ja mam tabletki z lisci malin z UK ale boje sie porodu ich nie biorę :D

Juica a nic nie pisze póki co pisałam jej smsa zeby dała znać bo jesteśmy ciekawe czy juz ale narazie nie odp

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lusia22 wrote:
    czekam na ten 37 tyd jak na zbawienie, bo już mnie wszystko boli od tego leżenia, dobrze że chociaż w środe wizyta to się troszke więcej rusze.
    Zazdroszczę ci trochę tej wizyty. ja dopiero w poniedziałek ale wtedy to już będzie 37 tydzień więc od soboty i tak zaczne sama wstawać

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na jam wizytę jutro i mam nadzieje ze mała sie nigdzie nie wybiera do 1 kwietnia ;) bo ja to sie boje strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziewczyny ja mój poród będę wam relacjonowała ( jeśli będę w stanie ) na żywo z internetu w telefonie , więc jak coś ruszy to zaraz was informuje :)

Miriam, haybeauti, Lalita2710, magdalena, juicca lubią tę wiadomość

• saszka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ale tu się dzieje!

Ja już bym chętnie się rozpakowała, ale wiem, że jeszcze kapkę muszę poczekać :( W środę mam wizytę, zobaczymy jak "tam" sytuacja. A tymczasem czekam na kuriera z porządniejszym sprzętem, bo właśnie przedłużyłam umowę na abonament, więc mam nadzieję, że będę mogła sama wam wszystko relacjonować, bo mnie ten pomysł też zachwycił :)

Juicca trzymam za Was kciuki :*

Miriam, juicca lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pewno mąż będzie wam pisał bo u mnie kiepsko się ovu na telefonie otwiera.
    P.S. bądźcie wyrozumiałe Konrad nie jest wylewny w słowach więc to będą krótkie komunikaty hehe:)
    chyba że jakaś korespondetka wpadnie mi w ręce ;)

Miriam, Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Czarek to sie śmieje ze ja to najpierw wam napisze niz rodzinie :D i wkoło gada so mnie a ty znowu z tym telefonem :D w nocy obudził sie a ja z telefonem :D śmieje sie ze ten telefon to jak sens życia mego haha :) wiec myśle ze i ja będę na żywo relacjonowała :)

lusia22, szczessciara, agata86, magdalena lubią tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    A na jam wizytę jutro i mam nadzieje ze mała sie nigdzie nie wybiera do 1 kwietnia ;) bo ja to sie boje strasznie
    Miriam ty się boisz? no, co ty!
    Autorytet na ovu :) Ja tu cię do męża za przykład podaje a ty mi tu taki numer wyczyniasz ;)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie wiem co mi sie stało ale jeszcze miesiąc temu byłam taka odważna a teraz trzęse sie ze strachu i nie mam pojęcia dlaczego :(

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, przecież to normalne! Strach przed jadnym z najważniejszych dni w naszym zyciu:) Przestaniesz się bać dopiero po porodzie, choc nie ukrywajmy zaraz zacznie się lęk ale na to już będzie całe życie;P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam to samo miriam, dopiero teraz się stresuje i boje a w cześniej było ok, na ale co ma być to będzie jakoś urodzić trzeba.

mam nadzieje że do środy nic się u mnie nie ruszy, bo mam mieć wtedy pobierany wymaz na paciorkowca.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ze co ze ze mną wszystko ok :D bo juz myślałam ze cos z moja psychika nie tak

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, raczej nie odbiegasz od standardow:)

Ja za to mam jakis bol(skurcz) w okolicy lewego jajnika. Takze kolejny dzien lezingu;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tamtym tygodniu jakoś panikowałam, a teraz już się pogodziłam. Nie minie mnie to, w sumie to jeden dzień, poboli i przestanie.
    poza tym moj teściowa mdleje na widok krwi, na regulację brwi idzie jak na ścięcie, a jak ją kręgosłup bolał to tabletek się ołykała a mimo tego i tak płakała. A urodziła dwóch synów. A jak ona dała radę i zdecydowała się na drugie to uwierzcie mi wy też dacie radę :)

Miriam, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzisiaj ostatnie trzecie usg.
    Juicca trzymam kciuki :-)

juicca lubi tę wiadomość

iv09io4ptwhk6nng.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca czułam że zaczniesz rodzić :D mówiłam uciskaj te miejsca w ręce:D

Kochana pozatym... 3maj się ,abyś nie męczyła się tak jak ja bo wiem co to skurcze przez tyle czasu... jestem myślami z tobą 3 mamy kciuki z chrupciem

juicca lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca już pewnie z maluchem i nie ma nawet siły ani czasu napisać. Spojrzałam właśnie na listę - a tam Klemens86 i Patrianna na szczycie podium - wiadonmo coś o nich? Bo Juicca je wyprzedziła, a widzę, że Szczęściara (miejsce 4) już w blokach startowych :) U nas na kwietniówkach Aphrodita w nocy miała skurcze i też czekamy na wieści.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
‹‹ 1250 1251 1252 1253 1254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ