III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno ta herbata przyspiesza porod dwie koleżanki ktore znam tak w realu po 3 dniach picia urodziły ja mam tabletki z lisci malin z UK ale boje sie porodu ich nie biorę
Juica a nic nie pisze póki co pisałam jej smsa zeby dała znać bo jesteśmy ciekawe czy juz ale narazie nie odp -
lusia22 wrote:czekam na ten 37 tyd jak na zbawienie, bo już mnie wszystko boli od tego leżenia, dobrze że chociaż w środe wizyta to się troszke więcej rusze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ale tu się dzieje!
Ja już bym chętnie się rozpakowała, ale wiem, że jeszcze kapkę muszę poczekać W środę mam wizytę, zobaczymy jak "tam" sytuacja. A tymczasem czekam na kuriera z porządniejszym sprzętem, bo właśnie przedłużyłam umowę na abonament, więc mam nadzieję, że będę mogła sama wam wszystko relacjonować, bo mnie ten pomysł też zachwycił
Juicca trzymam za Was kciuki :*Miriam, juicca lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
U mnie pewno mąż będzie wam pisał bo u mnie kiepsko się ovu na telefonie otwiera.
P.S. bądźcie wyrozumiałe Konrad nie jest wylewny w słowach więc to będą krótkie komunikaty hehe:)
chyba że jakaś korespondetka wpadnie mi w ręceMiriam, Lalita2710, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj Czarek to sie śmieje ze ja to najpierw wam napisze niz rodzinie i wkoło gada so mnie a ty znowu z tym telefonem w nocy obudził sie a ja z telefonem śmieje sie ze ten telefon to jak sens życia mego haha wiec myśle ze i ja będę na żywo relacjonowała
lusia22, szczessciara, agata86, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam to samo miriam, dopiero teraz się stresuje i boje a w cześniej było ok, na ale co ma być to będzie jakoś urodzić trzeba.
mam nadzieje że do środy nic się u mnie nie ruszy, bo mam mieć wtedy pobierany wymaz na paciorkowca. -
nick nieaktualny
-
ja w tamtym tygodniu jakoś panikowałam, a teraz już się pogodziłam. Nie minie mnie to, w sumie to jeden dzień, poboli i przestanie.
poza tym moj teściowa mdleje na widok krwi, na regulację brwi idzie jak na ścięcie, a jak ją kręgosłup bolał to tabletek się ołykała a mimo tego i tak płakała. A urodziła dwóch synów. A jak ona dała radę i zdecydowała się na drugie to uwierzcie mi wy też dacie radęMiriam, Effcia28, magdalena lubią tę wiadomość
-
Juicca już pewnie z maluchem i nie ma nawet siły ani czasu napisać. Spojrzałam właśnie na listę - a tam Klemens86 i Patrianna na szczycie podium - wiadonmo coś o nich? Bo Juicca je wyprzedziła, a widzę, że Szczęściara (miejsce 4) już w blokach startowych U nas na kwietniówkach Aphrodita w nocy miała skurcze i też czekamy na wieści.