III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:SMS od Juiccy
"Dalej rodze:-(rozwarcie na 2palce,piłka prysznic,gaz eh i dupa"
Biedna sie nameczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eee dziewczyny... pierwszy poród poniżej 10h to podobno duży sukces! Z tego co tu opisują dziewczyny, to większość właśnie rodziła mniej więcej po takim czasie. 3mam kciuki Juicca, już masz bliżej jak dalej!!
Ciekawe, która z nas będzie następna? Dziś położna ode mnie wychodziła i mówi "do za tydzień, chyba że już będziesz po, to zadzwoń" . Nie dociera jeszcze, że to może być w każdej chwili.
Miriam, a masz jakieś konkretne lęki związane z porodem czy tak po prostu całość Cię przeraża?juicca lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miejmy nadzieję ,że Juicca już skończyła się męczyć
Zadałam to samo pytanie na kwietniówkach ale stwierdziłam ,że może Wy będziecie wiedzieć o co mi chodzi ..
Od kilku dni ( max 2 razy dziennie ) mam takie uczucie na dole brzucha jakby Mała pchała / wypychała się ku dołowi ( niekiedy dość mocne) . I dosłownie niekiedy puknie ręką tak ,że czuje jakby pukała w np. balonik/błonę przy wyjściu . Co to może być ? A może wypycha już ten czop ?
Wiem glupie pytanie ale irytuje mnie to i sama nie umiem sb wytlumaczyc co to moze byc ...
Mam nadzieję,że zrozumiale napisałam ;p -
A my wczoraj mieliśmy sejse rodzinną zdjęciowa, zdjęcia za tydZień ale trochę udało się zrobic telefonem, więc pochwalę się i wstawiam dla forumowych cioc, mojego pięknego synulka, który spisał się na medal.
Pozdrawiamy!
I gratuluję wszystkim rozpakowanym mamom, niestety jedyne co mi się udało doczytac, to że Marysia urodziła Michałka-Marysiu gratuluję ))!!Nusiaa, Miriam, weronikabp, szczessciara, walabia, Lalita2710, MariaAntonina, olala81, Nalka, haybeauti, magdalena, Kaja, lusia22, nutka, juicca lubią tę wiadomość
-
oj kochane te co nie wiedza ja 3 doby miałam skurcze...
http://tierras-de-colores.blogspot.com/2013/12/nadesza-godzina-w-wszystko-co-ludzkie.html
mi też te 2 palce długo trzymały...;/
mam nadzieje ze już jest po...
Wczoraj usłyszałam miłe słowa oD Suzy ,mimo że urodziłam zostałam tutaj żeby przekazywać swoją widzę innym i że powinnam pomyśleć o kursie douli.
Uwierzcie mi że myślę intensywnie:)) I na pewno nią zostanę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 16:05
weronikabp, blueberry, Miriam, szczessciara, nutka lubią tę wiadomość