III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusiaa wrote:Moj dokladnie tak samo mi powiedzial . Więc się nie przejmuj ja już zaakceptowałam ,że mam gbs i wierze mojemu ginekologowi ,że będzie wszystko dobrze bo MUSI BYĆ !!
Haybeauti a jesli moge wiedziec to skąd jestes ? bo ja chodze do ginek w katowicachMiriam, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haybeauti to ja na pewno paciorkowce b jak nic mam, bo na basen chodze i nie zamierzam rezygnowac
fakt w UK i Irl nie robia tych badan na GBS ale podstawowych innych tez (tylko 2x morfologia podstawowa na cala ciaze i 2x scan jak bez klopotow)nie zlecaja i nie jest tak lajtowo juz na koniec
super ze jestes swiadoma wiec antybiotyk przed porodem dostaniesz ;--)))
ja za pare tyg tez bede robic to badanie
Bedzie dobrze!!
haybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
Gratulacje aaaaa ! Az sie poplakalam czytając SMSaNataliaK, Limerikowo, magdalena, szczessciara, olala81, weronikabp, haybeauti, Tusia84, blueberry, evas, MoniaT, Nusiaa, MariaAntonina, Kaja, maja2024, Paulina1986, monalisa, nutka, Ewelina, zozol, juicca lubią tę wiadomość
-
mirka14 wrote:I jeszcze dzisiaj znalazłam piękne literki do pokoju, niestety jak dla mnie trochę za drogie ale przepiękne
http://allegro.pl/literki-xxl-litery-3d-30cm-imie-dziecka-prezent-i4041609816.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:O godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
Gratulacje aaaaa ! Az sie poplakalam czytając SMSajuicca lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:O godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
Gratulacje aaaaa ! Az sie poplakalam czytając SMSa
Kochana Gratulacje z całego serca. Wiem co to znaczy ,ale wiem że jutro powiesz że nie było tak źle:)
Zdrówka dla Was:)juicca lubi tę wiadomość