III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Musi byćNusiaa wrote:Moj dokladnie tak samo mi powiedzial . Więc się nie przejmuj ja już zaakceptowałam ,że mam gbs i wierze mojemu ginekologowi ,że będzie wszystko dobrze bo MUSI BYĆ !!

Haybeauti a jesli moge wiedziec to skąd jestes ? bo ja chodze do ginek w katowicach
ja jestem z Warszawy
nick nieaktualny, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haybeauti to ja na pewno paciorkowce b jak nic mam, bo na basen chodze i nie zamierzam rezygnowac
fakt w UK i Irl nie robia tych badan na GBS ale podstawowych innych tez (tylko 2x morfologia podstawowa na cala ciaze i 2x scan jak bez klopotow)nie zlecaja i nie jest tak lajtowo juz na koniec
super ze jestes swiadoma wiec antybiotyk przed porodem dostaniesz ;--)))
ja za pare tyg tez bede robic to badanie
Bedzie dobrze!!
haybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
Gratulacje aaaaa ! Az sie poplakalam czytając SMSa
nick nieaktualny, Limerikowo, magdalena, nick nieaktualny, olala81, nick nieaktualny, haybeauti, Tusia84, blueberry, evas, MoniaT, Nusiaa, MariaAntonina, Kaja, maja2024, Paulina1986, monalisa, nutka, Ewelina, zozol, juicca lubią tę wiadomość
-
mirka14 zajefajne:-) ale mi podsunelas pomysl dzieki!mirka14 wrote:I jeszcze dzisiaj znalazłam piękne literki do pokoju, niestety jak dla mnie trochę za drogie ale przepiękne
http://allegro.pl/literki-xxl-litery-3d-30cm-imie-dziecka-prezent-i4041609816.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sie poplakalam, gratulacje dla Rodziców i zdrowka dla mamusi i małegoMiriam wrote:O godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
))
juicca lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:O godz 20, na Świat przyszedł Nasz synekDAWID,3315g 56cm,porod trudny
SMS od Anety tzn Juicy
Kochana Gratulacje z całego serca. Wiem co to znaczy ,ale wiem że jutro powiesz że nie było tak źle:)
Zdrówka dla Was:)
juicca lubi tę wiadomość

i z kąd jesteś

często łapie infekcje ale gbs nie mam uf