III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczyny ) podczytuje Was czasem trochę i mam pytanko o usg 3 trymestru czy w Waszych usg były rozbieżności między wiekiem ciąży porównując np. brzuszek czy główkę??)wiem że 2 tyg to norma )
Może pytanie beznadziejne ale przeczesałam cały internet a Wy w sumie tak jak ja jesteście teraz w temacie )
Dziękuje z góry za odp.
I pozdrawiam Was !!Czekamy na Ciebie Skarbie już 4 miesiące ;* -
Niecierpliwa87 wrote:hej Dziewczyny ) podczytuje Was czasem trochę i mam pytanko o usg 3 trymestru czy w Waszych usg były rozbieżności między wiekiem ciąży porównując np. brzuszek czy główkę??)wiem że 2 tyg to norma )
Tak, chyba wszystkim nam wychodziły różnice - główka starsza o tydzień od brzuszka itd. Aparat liczy mechanicznie wg wytycznych, a każde maleństwo jest inne. A dobremu lekarzowi wystarczy spojrzeć i już widzi, czy wszystko ok. Gdyby coś było nie tak, na pewno by Ci powiedział.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Gratuluje mamusi i synkowi..no i oczywiście tatusiowi też.
Stawiałam na 18 a udało się o 20 to chyba taki prezent na koniec wiadomości na TVP1.
jutro o wszystkim zapomnicie i będziecie razem na szpitalnej pryczy.
No to ,która następna????
Nie opierdzielac się bo kwietniowe juz chcą rodzic...
Jeszcze raz serdeczne gratki...Nusiaa, juicca lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:
Nie opierdzielac się bo kwietniowe juz chcą rodzic...
Jeszcze raz serdeczne gratki...
Ja też serdecznie gratuluję, Juicca! Wracaj szybko do formy, trzymam kciuki! Ucałowania dla maluszka
MariaAntonina - ja tam nie chcę jeszcze rodzić Spokojnie poczekam na swoją kolej
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam do was pytanie bo nie orietuje sie w tym temacie a mianowicie
Sąsiadka podrzucila mi dxiecko na 2-3h bo ma jakaś ważna rozmowę o prace czy cos wszystko było by spoko gdyby nie zrobił kupy wiec wzięłam go zeby przebrać i okazało sie ze ma ospe nic mi nie powiedziała bo bym za nic z nim nie została ba buzi i dłoniach nie ma nic ale cały tyłek plecy brzuch ma w krostach u wysmarowany to ospa na 100% kurde sąsiadka nie odbiera a ja sie boje teraz z nim siedzieć może wy orietujecie sie czy to może być groźne dla małej ? Ja chyba chorowałam na ospe. Kurde mam ochotę wystawić tego dzieciaka za drzwi no ale nie mogeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny