III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzekazalam tl co pisalyscie i SMS zwrotny brzmi gak
Wow to miłe:-D ah czuje ze jeszcze sie pomęcze ale co tam ,dla malca dam rade:-) pozdrów je ,a szczesciara niech sie nie obija hihi ,odezwe sie jak bd po wszystkimszczessciara, mirka14, Effcia28, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ale jej zadroszcze...u mnie cały weekend skurcze ale nie regularne... co zaczna mnie cos łapac juz usmiech na twarzy, mysle ze coś sie rozkreca wezmę no spe , prysznic i przechodzi;/// no ale w końcu bedzie ten dzień wiec czekam w blokach startowych!
Juicca trzymam mocno kciuki!Miriam, juicca lubią tę wiadomość
-
Wiecie fajne są takie relacje na żywo. Powinnyśmy dobierać się w pary żeby druga relacjonowała wydarzenia na bierząco. Oczywiście jeśli rodząca ma na to ochotę.
W ogóle fajnie że się tak zżyłyśmy i się wspieramy itd.
juccia trzymam kciuki za szybką i bezproblemowa akcjęmagdalena, Nusiaa, Lalita2710, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka, no to byla wczoraj cisza przed burza..ktora następna...???
trzymam kciuki za Dawidka i mamusie..cos czuje ze do 18 to się nam grono obywateli poszerzy..
A ja czekam na położna, i mi reorganizuje dzień.miala być z rana a to juz 10..
Miriam jesteś jak korespondent wojenny z placu boju.
Pozdrawiamjuicca lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
haybeauti wrote:Lusia jeszcze 6 dni i będziesz mogła wsać! ja już się nie mogę doczekać!
czekam na ten 37 tyd jak na zbawienie, bo już mnie wszystko boli od tego leżenia, dobrze że chociaż w środe wizyta to się troszke więcej rusze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 10:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny