III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Witam się i ja a u mnie coś chyba się zaczyna , zauważyłam w toalecie śluz galaretowaty z domieszką koloru brązowego ,pomarańczowego , na podpasce nic nie mam ale jak się wycieram to jest tego trochę....
juicca lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Witam się i ja a u mnie coś chyba się zaczyna , zauważyłam w toalecie śluz galaretowaty z domieszką koloru brązowego ,pomarańczowego , na podpasce nic nie mam ale jak się wycieram to jest tego trochę....
wiesz to niech sie rozkreci na maksa i skonczy sie ze bedziesz tulic dzidziejuicca lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję że nie bedzie długo trwać to oczekiwanie... wolałabym żeby od razu zawory puciły , bo tak człowiek nie wie czy jechać czy nie... lekarka w szpitalu stwierdziła ( bo dzwoniłam do szpitala) że na razie mam nie przyjezdzac , tylko sie bacznie obserwować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bardzo bym chciała jakby mnie ruszyło mocniej coś przed wejsciem na Ovu przekaże info Miriam
teraz mykam sie położyć ,Miriam, Kaja, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monaaa wrote:Witajcie dziewczyny, chciałam zapytać Was bardziej doświadczonych. dziś ok. godzinę temu, jednorazowo złapał mnie lekki ból w dole podbrzusza i puścił. był nieprzyjemny taki jakby palący/piekący. czy to mógł być skurcz?? czy możliwe jest, że to przez to, że dziecko się przekręcało? (ale to chyba nie boli?)
jak się powtórzy, to dzwonię do lekarza.
większość kobiet i np ja w tym skurcze odczuwałam jako ból silny miesiączkowy, czuć było, że to po prostu to. ciężko mi wyobrazić sobie bół piekący ale zapytaj lekarza jesli chcesz być pewna;) -
nick nieaktualny
-
szczessciara wrote:ja też chcę żeby u mnie siĘ coś zaczynało , niby mam jakieś bóle w podbrzuszu ale kompletnie niewiem jak odczuwa się skurcze
kochana na pewno je rozponasz uwierz mi nie da się tego pomylić z czymś innym jak ból okresowy.
Ja bym to opisała jakby ktoś wziął i związywał cie w podbrzuszu i taki ból idzie narasta do prelidium i opada...szczessciara lubi tę wiadomość
-
walabia wrote:Czytałam ostatnio, że czop śluzowy może odejść np.2 tygodnie przed porodem i nie należy uznawać tego zdarzenia za rozpoczęcie akcji porodowej. Więc sama już nie wiem. Słyszałyście też taką wersję?
Prawda mi 1 kawałek odpadał tydzień przed 2 kawałek 4 dni przed i 3 w dniu porodu jak chlustły mi wody płodowe:)