III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia głowa do góry bedzie dobrze tu na forum jest sporo przypadków wczesnych porodów i wszystko jest ok a jeszcze jak szkrabik 2 tyg do przodu to super wiadomość a nawet są takie przypadki zagrożenia przedwczesnym porodem a ciąże przenoszone trzymam za was kciuki
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nusia, wazne ze jeszcze w dwupaku, chociaz w Twoim przypadku nawetnjesli, to maluszkowi zupelnie juz nic nie grozi:) takze na wszelki wypadek wypoczywaj puki jeszcze mozesz, bo pozniej to juz nie bedziesz miala chwili wytchnienia:)
Kurcze, a ja za 3 tygodnie umawiam sie na cc i juz bede wiedziala co i jak;) kurcze, ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo;) i oby czas szybko minal;) -
nick nieaktualny
-
Witajcie mamuśki
Oliwkowa malusi ten twój skarbuś - 2500 to naprawdę niewiele
ciekawe ile mój bedzie miał na chwilę obecną... ???
...a ile twój miał w 35tc ???
Jeszcze 3 dni trzeba wytrzymać do spotkania z maleństwem
Ale musze przyznac coraz trudniej jest mi usiedzieć w pracy
brzusio boli... i się napina...
Ale to raczej normalne ??
miałyście takie problemy ??
..i ból w kroczu ??
Kotek27 - ależ śliczny skarbuśWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 12:30
kotek27, MoniaT lubią tę wiadomość
-
No niestety co jakis czas czuje jak mnie wypycha ale pewnie to jeszcE zbyt male bole zeby zaczela sie akcja. :-p niezbyt sa przyjemne.. a jeszcze dzis 4 cesarki byly i maluszki tak placza ..dziekuje Kochane za wsparcie :-* ! Zobaczymy co ma byc to bedzie moze urodzi sie na poczatku kwietnia a moze pozniej . Czekamy nic innego nie pozostaje . Niestety jak narazie nie mam jak nadrobic zaleglosci na forum ale trzymam kciuki za kazda z osobna ktos sie rozpakowal od piatku ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiola muszisz otworzyć nowa stronę i wpisać adres tinypic.com i tam załadować zdjęcie z rolki aparatu pózniej jak sie juz załaduje i prześle skopiować link tam bedzie klika to kopiujesz ten do forum i paneli dyskusyjnych tak jest podpisany i wklejasz go na belly
-
Dorjana - ja mam bardzo często napięcia w brzuszku czasem bolesne, czasem nie.
Bardzo często też mam kłucie w szyjce.
A mała w 34 tygodniu i 5 dni ważyła 2170 gr.
Troszkę się martwiłam, że malutka jest teraz 2,5 kg ale w szpitalu mówili, że takie dzieciaczki się rodzą i wszystko jest oki.
Więc przestałam się martwićDorjana lubi tę wiadomość