III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOliwkowa wrote:Dorjana - ja mam bardzo często napięcia w brzuszku czasem bolesne, czasem nie.
Bardzo często też mam kłucie w szyjce.
A mała w 34 tygodniu i 5 dni ważyła 2170 gr.
Troszkę się martwiłam, że malutka jest teraz 2,5 kg ale w szpitalu mówili, że takie dzieciaczki się rodzą i wszystko jest oki.
Więc przestałam się martwićmagdalena lubi tę wiadomość
-
Z tego co rozmawialam, to jak dzieciaczek ma ok 2 kg to juz jest super, a jak 2,5 to juz rewelacja:-) ja po ostatnim pomiarze bylam pezerazona, ale troche sie dowiedzialam i juz wiem, ze niepotrzebnie sie'stresuje. Maluch ma jeszcze 8-9 tygodni wiec licze, ze bedzie wazyl przynajmniej 2,5 kg:-)
Dorjana, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe o a ja wlasnie miałam wysyłać instrukcje zdjęciowa krok po kroku ale widzę ze nie muszę
No ja iphona. 5 mam juz od czerwca a cały czas odkrywam w nim nowe możliwości w sobotę Czarek ściągną mi nowe oprogramowanie ale wylam ze wszystko sie zmieniło ale juz sie przyzwyczaiłam i uważam ze
Jest fajniejsze heheBea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja, Miriam, Matylda36, weronikabp, nutka, Lalita2710, ;oniqa, paula22, Asiulka83, monalisa, juicca, Paulina1986, Niesmiala, Lissa, Limerikowo, kotek27, walabia, pasia27, Perełka, evas, magdalena lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to weszłam sprawdzić, która urodzola:) myślami Miriam ze moze właśnie Ty;)
Nusia, nie martw sie, z Teoim dzieciaczkiem wszystko bedzie dobrze nawet jeśli urodzisz dzis:)Nusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystko w swoim czasie:) choć wiem jakie to męczące czekać na ten jeden dzień pózniej za to każdy dzień bedzie wyzwaniem, bo wcześniej je wiemy jaki bedzie nasz dzidzius:) moja Mała np lubi spać w dzień, w nocy przeciwnie i ja oczy na zapałki i lulamy, bujamy co nie zmienia faktu ze mimo wszystko warto, bo zmęczenie mija od razu, jak po kilku takich godzinach maleństwo obdarza was swoim niepowtarzalnym uśmiechem
Miriam, kotek27, juicca lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
czyli spokojnie do przodu...
Myślę ze skoro nasz synuś w 32tc +1d miał 1700...
to w 34 tc +4d powinien bez problemu mieć te 2200
a do porodu to pewnie osiągnie te książkowe 3500
Oby tylko nie wyskoczył w kwietniumonalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie nie skurcze Lalita i Jucica mówiły cos o poniedziałku Czarek widział 3 bociany i tez napisał żebym sie szykowała bo to znak chyba ze to były czaple lub żurawie a on mówi ze bociany.
szczessciara, nutka, Lalita2710, weronikabp, monalisa, juicca lubią tę wiadomość
-
Miriam wes dzwoń do Czarka niech więcej bocianów nagoni nad wasz dom i do szczesciary ze 4 hehehe moze wasze księżniczki się ruszą ,albo powiedzcie im ,że ksieciowe na nich czekają hehehe moze to cos da ??!!!!
Miriam, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Miriam, weź idź już urodzić. Co wchodzę to patrzę, czy może już? A tu nic... Weź te bociany pod pachę i na porodówkę;P
A ja miałam przed chwilą pierwszy raz czkawkę w brzuchu:P Ale śmiesznie;)Miriam, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Nie nie skurcze Lalita i Jucica mówiły cos o poniedziałku Czarek widział 3 bociany i tez napisał żebym sie szykowała bo to znak chyba ze to były czaple lub żurawie a on mówi ze bociany.
Miriam lubi tę wiadomość