III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, oby się u was ruszyło jak najszybciej chociaż jakby nie było to jeszcze macie trochę czasu, ja mam termin na 23 maja a 14 mam urodziny i tak ostatnio doszłam do wniosku że chętnie bym jeszcze zaliczyła jakąś kolację, romantyczną z tej okazji , moja mała to już czuję po ruchach nie jest taka mała i cały czas testuje czy da radę się wyprostować, a tu kurczę nic z tego.
my mamy w czwartek wizytę więc zobaczymy co tam słychać u Eweliny, i muszę pogadać z mężem o drugim imieniu może się zgodzi na Liliannę albo coś innego z Anną w końcówce bo do mnie jakoś najbardziej takie imiona przemawiają, a on na każde odpowiadał nie więc drogą kompromisu jest EwelinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 18:01
szczessciara lubi tę wiadomość
-
Miriam życzę Ci byś NIE urodziła w urodziny teściowej, tak szczerze cI TEGO ŻYCZE jak Ty mi życzyłaś by Leon urodził się w moje urodziny-sprawdziło się. Nie martw się 28.03 Nie urodzisz ))
Mogłabyś dziś, aby na weekend wyjść już do domku. Ja tak urodziłam Mów do córci, na pewno posłucha mamy!
Milola mój synek też w dzień śpi, a co druga noc oczy jak 5zł. Dziś mój M mnie nagrał telefonem, wziełam w nocy małego na karmienie i nie odłożyłam do łóżeczka i zasnęłam, chrapałam mu jak stary dziad nad głową, ale mu to pasowało-spał twardo Nigdy nie chrapałam, a teraz ze zmęczenia zażynam masakrycznie haha
Miriam, szczessciara, Paulina1986, milola86, mychowe lubią tę wiadomość