III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie doczytałam o co chodzi z tymi majtami siateczkowymi, ale bez nich w szpitalu funkcjonować się nie da przez 3 dni w szpitalu byłam praktycznie cały czas na nogach i nie wyobrażam sobie, abym nie mogła mieć majtek przytrzymujących wkłady na zaciskanie ud by się trzymały siły nie było .
co do majtoch po cc to chyba są specjalne z podwyższonym stanem, albo zniżonym...już nie wiem, ale lekarka móiła jednej dziewczynie po cc, żeby zmieniła majtki bo mogą na ranę wchodzić...
Szczęsciara miałam też przebłysk, że może w czwartek sie rozpakujesz ale optymistyczna wersja, ze to dziś, chyba bardziej Ci się przyda
Czasami żałuję, że ur. m-c przed terminem, bo w sumie nie wiem jak ise czuje w końcówce ciąży w 36tc czułam się jeszcze dobrzeszczessciara, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam:) wczoraj nie miałam przez cały dzień neta i trochę to trwało żeby nadrobić forum, no ale już, nadal wszystkie w dwupakach:)
Wczoraj mąż mi wymienił opony na letnie no bo przecież wiosna a dziś za oknem sypie śnieg!!! ale się wściekłam , za karę powiedział, że zwolni sie z pracy i zawiezie mnie do położnej żebym nie musiała się stresować
Całą noc bolał mnie brzuch i krzyż, miałam skurcze ale nieregularne a mały szalał niesamowicie aż rano mnie brzuch bolał jakbym zakwasy miała.
jeszcze tydzień musi wytrzymać ale to nie będzie przyjemny czas coś czuję a jeszcze jutro muszę podjechać do pracy na 2 godziny:( -
nick nieaktualny
-
co do majtek siateczkowych ,tak jak Moni-c nie wyobrażam sobie bez nich.
Ja zużyłam z 12 par bo używałam ich w domu.
Po pierwsze jak leżałam na łóżku w nocy to je ściągałam żeby wietrzyć kroczę.
Jak wstawałam do ubikacji do małego czy chodziłam po korytarzu to je ubierałam.
W domu też chodziłam i przzez pierwsze 2 tyg miałam te duże wkładki bella mamam , bo z emnie mocno leciało. Ale za to obkurczoną macice miała już w 3 tygodniu:))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Być może to ostanie zdjęcie w dwupakuKaja, walabia, lusia22, szczessciara, olala81, weronikabp, NataliaK, Paulina1986, ;oniqa, Matylda36, juicca, Kocur, Lalita2710, mirka14, Tusia84, kotek27, milola86, nutka, monalisa, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
moni_c wrote:Czasami żałuję, że ur. m-c przed terminem, bo w sumie nie wiem jak ise czuje w końcówce ciąży w 36tc czułam się jeszcze dobrze
Nie chcę być okropna, ale dla mnie ostatni miesiąc jest bardzo ciężki. Do ósmego miesiąca mogłam wszystko. A teraz wstanie w nocy do WC to mega wyczyn.Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny.
ja mam pytanie do dziewczyn które są już mamusiami a miały cukrzyce ciążową może tu jeszcze zagladają.
jak to jest z cukrem przed porodem bo czytałam róże artykuły i w jednych piszą że przed porodem cukier spada a w innych że wzrasta, u mnie mimo tego że jem to samo co zawsze to od jakiegoś czasu mam cukier ponad 100,nawet 115 i tak utrzymuje się cały dzień, co o tym sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny