III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to hard core..zawsze po dłuższej ciszy idzie hurtowo. kochane trzymajcie się...az strach się bac co będzie koło niedzieli..
Martynika lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Kaja wrote:Maria Ant kiedy ty masz cc daj znac o której będziemy trzymac kciuki moooocno !!!!!
7 kwietnia się dowiem ostatecznie..co do godz. to raczej od rana, bo tak sa robione zabiegi nas w szpitaluaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
Ja po cieplej kąpieli juz zrobiłam 20 przysiadów sposób szczesciary ciekawe czy zadziała bo powiem ze niezle sie przy htm namęczyłam kolana jednak nie te dźwigają 30 kg wiecej jak by nie było no i postaram sie dziś dopiąć swego i wkoncu zmusić męża do sexu. ! Niech cos sie ruszy.
MariaAntonina, Kaja, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co mnie dzis strasznie zdenerwowalo , idąc na zakupy pod sluza gdzie jest bieżąca lodowata siedzi małżeństwa (konkubinat) maja po 25 matka i ojciec 34 lat oraz dziadek , a miedzy tymi debilami 4 letni chlopiec i patrzy jak rodzice sie upijaja , a on brudny niedojedzony bo mu bułkę i drożdżowe z sokiem kupilam taka Patologia ma dzieci , a męża kuzynka 3 invitro i nie może miec swego upragnionego dziecka , a taka pseldo Matka sie opiekuje i rodzi 10 rano , a oni Pijani jak bombowce !!!!!!!
Zadzwonilam do Mopsu , a ciotka mi mowi , ze kase ta dziewczyna dostala i miala kupic malemu nowe spodnie i bluzki wiec jej powiedzialam , ze kupila Piwo sobie i reszcie !!!!! -
Miriam wrote:Ta stosunkowo udanej nocy Pff ja do męża kizi mzi dzikie węże a ten ze jutro jak lekarz pozwoli nie no ręce mi opadły i sie poplakalam poszłam do sypialni sama z telefonem
Ale masz wibracje heheheh w tel kochana mój nic lepszy juz mi zapowiada ze miziania nie bedzie buuuuu bo tyle wytrzymał czyli całą ciaze to te 40 dni wyrobi !!!!!i wes tu gadaj znim!!! -
nick nieaktualny
-
kaja miriam oj nie bądźcie wredne sama mam zamiar namówić mojego M na małe co nie co zobaczymy czy nie będę ryczeć jak ty miriam he he bo mój też może być wystrachany
kaju taka patologia i tylko szkoda dziecka świat jest niesprawiedliwy w tej materii (Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:14
Miriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
Miriam- Kurcze no bidulko;( Podaj numer telefonu to ci każda po sygnałku puści:P Haha:P
Za to mój mąż dziś w nocy się rozkręcił, obudził mnie i potem rano do 12 spałam Haha;P Co prawda dla mnie to żadna rewelacja nie była, bo i syn się obudził i przypominał o sobie cały czas, ale niech mężuś ma raz na jakiś czas;PMiriam, magdalena lubią tę wiadomość