III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje Walabi, a jednak marcowy Franio..
A Martusska?? Wie ktoś coś...
Dziś na porodowke wybierz się Pani Chang...powodzenia;)
A ja dziś chyba w końcu lepiej się poczuje.
Pozdr.weronikabp, Kaja lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Martusska napisała wczoraj:
O 22.20 na świat przyszła córeczka Natalia. . Poród ekspresowy o 17 przyjęcie o 19 oksytocyna a za 2 i pół godz już urodziłam. Pulpecik 3890g i 58 cm.nutka, evas, Kaja, Nalka, weronikabp, kambel, juicca, Paulina1986, magdalena, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haybeauti wrote:Martusska napisała wczoraj:
O 22.20 na świat przyszła córeczka Natalia. . Poród ekspresowy o 17 przyjęcie o 19 oksytocyna a za 2 i pół godz już urodziłam. Pulpecik 3890g i 58 cm.
Gratuluję huhu ruszyło niech mała zdrowo sie chowa !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Martuśki!
Miriam to już lada chwila, mała układa się już pewnie do wyjścia )
Pamiętam jak to było u mnie, mały wiercił się i torował sobie drogę hehe
Teraz śpi mały rozbujnik, piersi napełniają się mlekiem
w nocy z 3 razy się budził, a to się obsikał dwa razy pod rząd a to mu się ulało po jedzeniu. Pralka na najwyższych obrotach chodzi, ale jest fajnie
POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA ŁAGODNY PORÓD, BY BYŁ NAJPIĘKNIEJSZYM WSPOMNIENIEM PÓŹNIEJ!! )weronikabp, Miriam, haybeauti, evas lubią tę wiadomość
-
haybeauti wrote:dziewczyny tak pięknie opisujecie macierzynstwo, że już się nie mogę doczekać aż się zacznie. Trochę jestem podekscytowana a jednocześnie trochę przestraszona.
Ja bardziej przestraszona jestem , każdy do okoła opowiada horrory z porodowki i myślą , ze mnie to ekscytuje debilizm totalny nawet zmiana tematu nie pomaga ehhhh obym nie spanikowala