III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Juz sie podłamalam myślałam ze juz dziś zostanę a tu dupa mam wrócić w czwartek poNiej w sobotę i jak do poniedziałku nic sie nie wydarzy to w poniedziałek wywołanie
Corciu proszę wyjść juz !
Miriam do poniedziałku masz kupe czasu. pomiętasz był taki przypadek (tylko nie pamiętam u której), że pojechała do szpiala, ktg nie pokazało skurczy a za chwilę urodziła. więc nic straconego
Zoju kochanie zrób mamusi niespodziankę, ciocia cię prosi
jak wyjdzież do jutra to dostaniesz od cioci niespodziankęMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj jak ja bym chciała zeby sie rozkręcilo rozwarcie bez zmian 1,5 juz ponad 2 tyg tracę nadzieje na to ze cokolwiek samo sie rozkręci skurczy nie czuje kurde strasznie boje sie rodzic po terminie lekarz powiedział ze jeżeli do poniedziałku nie urodze sama to ja na sile ze mnie wyciągnie bo ile mozna leniuchowac w brzuchu lecz wolała bym zeby sama wkoncu wylazla nie wiem co lekarz dziś robił ale chyba masarz szyjki bo myślałam ze go zaraz z bólu obsikam i Czarek pod dzwiami zastanawiał sie co ja tak jęcze i co tak długo tam siedzę kurde teraz wszystko mnie boli tam w środku i lazic nie moge idę leżeć jakoś sie tak nastawiam ze to dziś i mi jakoś tak smutno ze jednak nie
-
nick nieaktualny
-
Miriam wiem ze sie nie cierpliwisz ale korzystaj i odpoczywaj, wyśpij sie ))
Zojka lada chwila będzie z Wami!
To u mnie KTg nie pokazało nic popołudniu, a w nocy sie zaczęło
Badz dobrej myśli, i nie bój sie! Wierze ze pójdzie gładko!Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny