III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Antolka wrote:AMICIZIA- Mam tak poduchę i początkowo sie sprawdzała, ale teraz coś mi nie pasuje. Bolą mnie boki jak na niej spie. Brzuch mi napina sie strasznie. Odstawiłam ją i wróciłam do takiej specjalnej poduszki do spania na boku i jest o niebo lepiej. Wysypiam się i brzuch mnie nie boli i Mały też śpi.
u mnie si epoki co sprawdza swietnie. Mysle ze to tez kwestia organizmu. u mnie jeszcze dochodza porblemy stawu barkowego i zespol ciesni nadgarstka wiec z ta poducha o niebo latwiej znalezc pozycje. Zobaczymy co bedzie na dalszym etapie. na kazdego dziala co innego. Ale wiem, ze wiele osob chwali te poduchy -
pasia27 wrote:Kobitki czop my wypal chyba i wody odeszly.jade to sprawdzic..bo chyba sie nie zesikalam.hehe.buziaki trzymajcie kciuki
No w końcu coś się zaczęło dziać !!!
Pasia a jednak to ty chyba wyprzedzisz kolejkę troszeczkę
Powodzenia , trzymamy kciuki trzymajcie cię !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 09:24
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Ja zawsze bylam spioch, mialam faze na poczatku ciazy i tak w polowie 2 trymestru ze cierpialam na bezssenosc, ale tak to jestem straszny spioch, u mnie to rodzinne. Mama z nami od malego nie miala problemu, smiala sie ze moglismy byc usikani po same pachy a i tak nie plakalismy w łózeczku, tylko spalismy co najmniej do 9 rano smieje się, że nasz maluch mógłby to odziedziczyc po mamusi
a ja jak spie na prawym to mi dretwieje i lapia mnie wtedy skurcze, ale na prawde polecam poduche motherhood. Odkad ja mam super sie spi, jak nie chce na boku to leze tak niby na plecach, ale ta poducha mi tam wypelnia wiec nie uciskam tej aorty brzusznej, nawet czasem moge na brzuchu sobie z pomoca tej poduchy pospac. A jak sie maluch urodzi, to do karmienia bedzie super czy polozenia w niej dziecka Bez niej na penwo bym nie mogla az tyle spac
jak wygląda ta poducha ? podaj linka
to ten rogal?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 09:26
-
Amicizia wrote:http://allegro.pl/motherhood-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-grats-i3438787765.html
ja kupilam dokladnie na tej aukcji z tymi gratisami uznalam je za najpraktyczniejsze, a dostawa gratis
a ta poduszka jest dobrze wypchana ?
i czy ją można prać w pralce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 09:45
-
Ale się zadziało! Trzymam kciuki za Pasię i DzejKej, może to Wasz czas
Co do nocy to miałam koszmarną- najgorszą spośród tych upalnych.
W ogóle nie mogłam zasnąć bo mały wciąż wysoko i naciska na przeponę i oddychać nie mogę jak lezę, więc przez jakiś czas spałam na siedząco. Duchota straszna i nawet wentylator nie pomaga. Do wc wstawałam chyba 5 razy, miałam wrażenie, że co 5 min.
Najgorsze, że mimo zapowiedzi wciąż cholera jest duszno i to przeklęte słonce świeci i raczej nie zapowiada się na chłodniejszy dzień.
Jest mi dziś źle i wszystko mnie wkurzaLalita2710, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Pasia trzymam kciuki! Może Twoje masaże sutków pomogły ;p
Ja też śpie na tej poduszce motherhood i jak czasem śpie gdzieś bez niej to masakra. Dla mnie jest super. Nienormalna zdejmuje się powłoczkę do prania.
Co do spania to u mnie nie ma tragedii. Tzn ok 6 przyszedł do mnie synek i wtedy nie mogłam gdzieś przez godzinę zasnąć ale zasnęłam i spaliśmy do 9.30. Tak średnio wstajemy ok 9 Ale wczoraj np do 1 czytałam
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Pasia trzymam kciuki! Może Twoje masaże sutków pomogły ;p
Ja też śpie na tej poduszce motherhood i jak czasem śpie gdzieś bez niej to masakra. Dla mnie jest super. Nienormalna zdejmuje się powłoczkę do prania.
Co do spania to u mnie nie ma tragedii. Tzn ok 6 przyszedł do mnie synek i wtedy nie mogłam gdzieś przez godzinę zasnąć ale zasnęłam i spaliśmy do 9.30. Tak średnio wstajemy ok 9 Ale wczoraj np do 1 czytałam
A co takiego ciekawego czytałaś tak długo ?
-
Nienormalna ja w ogóle dużo czytam. Jak mam czas oczywiście, a że mój syn chodzi spać ok 22 to długo mi schodzi ;p
Akurat teraz czytam: http://merlin.pl/Ostatni-ktory-umrze_Tess-Gerritsen/browse/product/1,1259473.html?gclid=COuptp7677gCFUGN3godkAUAKg#fullinfo
Bardzo wciągająca -
Kleopatra wrote:Nienormalna ja w ogóle dużo czytam. Jak mam czas oczywiście, a że mój syn chodzi spać ok 22 to długo mi schodzi ;p
Akurat teraz czytam: http://merlin.pl/Ostatni-ktory-umrze_Tess-Gerritsen/browse/product/1,1259473.html?gclid=COuptp7677gCFUGN3godkAUAKg#fullinfo
Bardzo wciągająca
na pewno ciekawe -
иιєиσямαℓиα wrote:dzięki
a ta poduszka jest dobrze wypchana ?
i czy ją można prać w pralce?иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Amicizia wrote:wiesz jak dla mnie jest miekka ale nie taka ze jak sie ja wymnie to juz sie odkszatci i robi flak, po prostu wraca do siebie, ale jest miekka. jeśli chodiz o pranie to ona ma pokrowiec na zamek, wuec wystarczy go zdjac i wyprac. samej poduszki nie trzeba prac ja mam ten kolor co niby sie sliwkowy nazwya ale jest jasniejszy, bardzije filet niz sliwka
dziękuję
to sobie chyba taką kupię , jeszcze 3 miesiące zostały jak pomyślę o tych nieprzespanych nocach to mnie skręca
-
nienormalna wlasnie doczytalam ze Kleopatra uprzedzila mnie z odpowiedza. powiem ci ze wachalam sie na dtansza wersja, poszlam do smyka, i tam bylo kilka wersji poduch i sobie wymacałam, ze tak powiem i stwierdzilam ze wole tą. ale kupuj na allegro, wychodzi taniej, w smyku 170 zl bodajze a tutaj masz poduche i jeszcze dodatki, a jak sie tak grosz do grosza sklada to jednak sobie kosztuja. Chociaz my na razie wiele na rzeczy nie wydalismy, w sumie dopiero wzielam sie za kompletowanie wy[rawki. ubranek mam sporo, bo babcie szaleja na ciuchach
wlasnie sobie policzylam co mam tutaj ze soba w jakich rozmiarach itd. jak bede u mamy i bede miec czas, to poogladam jeszczwe raz te ciuszki, ktore sa u niej w domu i czekaja na przeprowadzke. policze jakie romziary itd i bede wiedziec czego mam mamło i na co maja szczegorlnie zwracac uwage jak im sie znowu zachce poszalec