III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
anilorak wrote:Pasia, ja się już boję jak mój synuś dziewczynę do domu przyprowadzi, co to będzie he he nie no mam nadzieję, że nie będę zaborczą mamuśką z dobrymi radami, ale czas pokarze...
Ja na bank będe taka teściowa. Przyszła dziewczyna mojego syna będzie miała przerąbane!!!!!any wkupic się w moje łaski
A żona--- przeciez ja wiem wszystko najlepiej i ja robie wszytsko najlepiej
Tak o to o mnie sądzi mój mążpasia27, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, tyle naskrobałyście, że nawet nie zdążyłam wszystkiego przeczytać) A dopiero co wróciłam ze spacerku, teraz kolacje trzeba jakąś zjesć.
Powiem Wam tylko tyle, że znowu po masażu brodawek dostałam skurczy co 5 minut, dosyć mocne, trwały ok. 2 h i potem znacznie się osłabiły. teraz pozostało tylko regularne twardnienie brzucha. jak zjem i sie okąpię to jeszcze troche pomasuję, moze coś się w nocy ruszy:)pasia27 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:A ty?
Moj pierwszy maz byl skorpionem i masakre z nim mialam..wiem ze to moze glupie patrzec przez pryzmat zodiakow ale tak jakos mam ze pasuja mi niektore osoby z danego znaku a niektore chocby nie wiem co to nie..
Moj byly szef jest baranem,jego zona,corka ja i inna pracownica i bardzo dobrze nam sie pracowalo a jak przyjmowal kogos do pracy to zawsze sie pytal o znak i chocby nie wiem jakie kto mial kwalifikacje to dziekowal od razu skorpionom haha.jaja byly..
A ja urodze lewka
No proszę, a ja własnie lwów nie lubie (moj eks narzeczony i przyszły-niedoszły teść - "dziadek"synusia też lew). No kurcze jakoś się z tymi ludzmi dogadać nie potrafię. Natomiast zawsze miałam swietne relacje z Pannami, dlatego tak chce urodzić w terminie (24.08 - zaczyna sie Panna) lub ciut po
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Jej jej nie było mnie dziś a tu tyle ston doszło:P ciekawa lektura na samotny wieczór ;/
Kleopatra zdjecie super pięknie wyglądasz. Co do wagi to ja mimo że też mam nadwagę urósł mi tylko brzuszek. Waga od początku stoi w miejscu. Dla tego tez chce karmić piersią jak najdłużej bo słyszałam że pomaga schudnąć
Dzekej a już myślałam zaczynając czytać posty że jednak się na dobre zaczęło
A jak to jest w ta szyjką ona od tak po prostu się skróci zmięknie itd.? I się zacznie ?
Wiecie co denerwujące są te telefony i pytania bliskich uodziłaś już? Itd./
Przeciez jak bym urodziła to bym się pochwaliła;p
A dzisiaj mąż do mnie wiesz nie mowiłem ci ale w ostatnim tygodniu strasznie brzuszek ci urósł
Justa ślicznie , chudzinka z Ciebie
Ja się na wczorajszym ktg pytałam położnej jak to jest po terminie a ona ze trzeba się zgłosić 8 dni po terminie samemu i co? Kładą na patologie;/ wszytsko dokladnie sprawdzają i jak jest ok. z dzidzią to co? Czekają najbardziej się tego boje ;/ jak ognia zostawac w szpitalu długoo
Agga ja tez bym z checia poszła na spacerek ale mąż na nocce a w dzien za goraco by łazić ;(
Aga na dziś masz termin nie?
Ja smyram te brodawki i nic;( mój tylko się cieszył bo dziś dałam mu posmyrac ;P
Kleopatra, justa24 lubią tę wiadomość
-
Laski tak fajnie pisałyście ze boki zrywałam ze śmiechu a co do teściowej to pierwsza za wyjątkiem różańca nic innego nie widziała i raczej nie miałyśmy wspólnych tematów na szczęście a druga teraz mieszka 100km dalej i widzimy się tylko kilka razy w roku.
Co do złotych rad to ja też jestem mamuśką 7 latka i wiecie co ja czuję że będę matką kwoką wiec pewnie nie jedna będzie ze mną miała przeprawę a co cholerka ja też łatwo nie miałam żartuje oczywiściepasia27, anilorak lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:no mój Tymuś prawdopodobnie będzie skorpionikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 23:10
pasia27, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
pasia27 wrote:No w koncu chlodniej.pol okna otwarte na calosc..spac sie nie chce..zgaga idzie he.bedzie nica mleczko..hmm dobranoc kobitki
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czytam Wasze posty i przylaczam sii do Baranow na forum. Moj maz tez jest barankiem i jakos sie dogadujemy .
Chcialabym miec Lewka, ale raczej sie nie zapowiada zeby maly az tak sie pospieszyl, bedzie Panna albo
Waga.
Lubie Lwy i Strzelce moze nastepnym razem uda sie nam lepiej "wstrzelic".
U nas tez goraco, mam nadzieje ze we wrzesniu troche sie ochlodzi. Jutro zamierzam zrobic lody z mleka kokosowego, bo sa zdrowsze niz zwykle.
Co do kilogramow przytylam okolo 9-10 kg, pielegniarka powiedziala, ze moge sie spodziewac jeszcze 3-4 kg do konca ciazy, ale to przewaznie woda sie gromadzi w organizmie wiec po porodzie szybko spada z wagi.
Mam nadzieje wrocic wagi sprzed slubu 54-55kg zobaczymy jak pojdzie.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Co Pasja spac nie mozesz? my tez a jak juz zasniemy to w nocy sie obudze i zdarza sie ze do rana nie zasne mlody mamusie przygotowuje do bezsennych nocy..teraz jak moge spac to mam problem z bezsennoscia a jak sie pojawi brzdac bedzie pewnie odwrotnie.nie dogodzisz
mam tak samo. Kładę się o 21:30 i zasypiam bo zmęczona jestem upałami. Pobudka o 22:38 - i czuję się bardzo wyspana . Potem znowu pobudka o 00:38, dziś myślałam, że zepsuł mi się zegarek
I tak się budzę kilka razy w nocy, jeszcze nie przespałam jednym ciągiem całej nocy bez pobudek w trakcie. -
O 5 rano obudzil nas alarm..bo wylaczyli prad..zazwyczaj wystarczy wpisac kod zeby go wylaczyc..ale kod dzis nie zadzialal M musial rozkrecic calosc i powyciagac kabelki zeby przestalo wyc.noi jestesmy obudzeni od godziny ach i oczywiscie glodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 07:03
-
Lilka wrote:O 5 rano obudzil nas alarm..bo wylaczyli prad..zazwyczaj wystarczy wpisac kod zeby go wylaczyc..ale kod dzis nie zadzialal M musial rozkrecic calosc i powyciagac kabelki zeby przestalo wyc.noi jestesmy obudzeni od godziny ach i oczywiscie glodni
mój m wstaje o 5:30 do pracy i codziennie robi nam pobudkę , więc wstajemy i my
-
Witam się, mam nadzieję w chłodniejszym dniu. Przynajmniej tak zapowiada pogoda na TwojaPogoda.pl
Co do pobudki, to u mnie jest róznie. Zależy od dnia. Ale zazwyczaj wstaje o 7 i wyprawiam męża do pracy
Dziś już jestem po śniadaniu i pije kawkeиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość