X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z.drugiej strony dziewczyny tez bedziemy takimi tesciowymi z dobrymi zlotymi radami z przed 20-30lat hahaha no takie to zycie jest hehehe

anilorak, иιєиσямαℓиα, DzejKej lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:10

anilorak, pasia27 lubią tę wiadomość

• anilorak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:30

pasia27, patti lubią tę wiadomość

• Antolka Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anilorak wrote:
    Pasia, ja się już boję jak mój synuś dziewczynę do domu przyprowadzi, co to będzie :D he he nie no mam nadzieję, że nie będę zaborczą mamuśką z dobrymi radami, ale czas pokarze...

Ja na bank będe taka teściowa. Przyszła dziewczyna mojego syna będzie miała przerąbane!!!!!any wkupic się w moje łaski :)
    A żona--- przeciez ja wiem wszystko najlepiej i ja robie wszytsko najlepiej :)
    Tak o to o mnie sądzi mój mąż :)

pasia27, MADZIULA13 lubią tę wiadomość

mhsvj44jngo177cq.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:10

pasia27 lubi tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzejkej ty też z Częstochowy jesteś :)?

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tyle naskrobałyście, że nawet nie zdążyłam wszystkiego przeczytać:)) A dopiero co wróciłam ze spacerku, teraz kolacje trzeba jakąś zjesć.

Powiem Wam tylko tyle, że znowu po masażu brodawek dostałam skurczy co 5 minut, dosyć mocne, trwały ok. 2 h i potem znacznie się osłabiły. teraz pozostało tylko regularne twardnienie brzucha. jak zjem i sie okąpię to jeszcze troche pomasuję, moze coś się w nocy ruszy:)

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • mała mi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    A ty?

Moj pierwszy maz byl skorpionem i masakre z nim mialam..wiem ze to moze glupie patrzec przez pryzmat zodiakow ale tak jakos mam ze pasuja mi niektore osoby z danego znaku a niektore chocby nie wiem co to nie..

Moj byly szef jest baranem,jego zona,corka ja i inna pracownica i bardzo dobrze nam sie pracowalo a jak przyjmowal kogos do pracy to zawsze sie pytal o znak i chocby nie wiem jakie kto mial kwalifikacje to dziekowal od razu skorpionom haha.jaja byly..

A ja urodze lewka ;-)

No proszę, a ja własnie lwów nie lubie (moj eks narzeczony i przyszły-niedoszły teść - "dziadek"synusia też lew). No kurcze jakoś się z tymi ludzmi dogadać nie potrafię. Natomiast zawsze miałam swietne relacje z Pannami, dlatego tak chce urodzić w terminie (24.08 - zaczyna sie Panna) lub ciut po :)

lh84fwn15ak64cb2c.png]

n59y9vvjpvlwuosg.png

• kaja1991 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jej nie było mnie dziś a tu tyle ston doszło:P ciekawa lektura na samotny wieczór ;/
    Kleopatra zdjecie super pięknie wyglądasz. Co do wagi to ja mimo że też mam nadwagę urósł mi tylko brzuszek. Waga od początku stoi w miejscu. Dla tego tez chce karmić piersią jak najdłużej bo słyszałam że pomaga schudnąć 
    Dzekej a już myślałam zaczynając czytać posty że jednak się na dobre zaczęło ;)
    A jak to jest w ta szyjką ona od tak po prostu się skróci zmięknie itd.? I się zacznie ?
    Wiecie co denerwujące są te telefony i pytania bliskich uodziłaś już? Itd./
    Przeciez jak bym urodziła to bym się pochwaliła;p
    A dzisiaj mąż do mnie wiesz nie mowiłem ci ale w ostatnim tygodniu strasznie brzuszek ci urósł :D
    Justa ślicznie , chudzinka z Ciebie 
    Ja się na wczorajszym ktg pytałam położnej jak to jest po terminie a ona ze trzeba się zgłosić 8 dni po terminie samemu i co? Kładą na patologie;/ wszytsko dokladnie sprawdzają i jak jest ok. z dzidzią to co? Czekają  najbardziej się tego boje ;/ jak ognia zostawac w szpitalu długoo
    Agga ja tez bym z checia poszła na spacerek ale mąż na nocce  a w dzien za goraco by łazić ;(
    Aga na dziś masz termin nie?
    Ja smyram te brodawki i nic;( mój tylko się cieszył bo dziś dałam mu posmyrac ;P

Kleopatra, justa24 lubią tę wiadomość

kaja1991
    iv093e5elgj3447p.png
    3125635e9e884c2a.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski tak fajnie pisałyście ze boki zrywałam ze śmiechu a co do teściowej to pierwsza za wyjątkiem różańca nic innego nie widziała i raczej nie miałyśmy wspólnych tematów na szczęście :) a druga teraz mieszka 100km dalej i widzimy się tylko kilka razy w roku.:)

Co do złotych rad to ja też jestem mamuśką 7 latka i wiecie co ja czuję że będę matką kwoką wiec pewnie nie jedna będzie ze mną miała przeprawę a co cholerka ja też łatwo nie miałam żartuje oczywiście :)

pasia27, anilorak lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    no mój Tymuś prawdopodobnie będzie skorpionikiem :D
    U nas chyba tez Skorpion..chyba ze urodze 3 dni pozniej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 23:10

pasia27, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ty tez straszysz hehe dluzsza nieobecnosc a kazda sie zastanawia czy czasem nie rodzisz haha.nie zle jaja na tym forum he.

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w koncu chlodniej.pol okna otwarte na calosc..spac sie nie chce..zgaga idzie he.bedzie nica mleczko..hmm dobranoc kobitki

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    No w koncu chlodniej.pol okna otwarte na calosc..spac sie nie chce..zgaga idzie he.bedzie nica mleczko..hmm dobranoc kobitki
    Co Pasja spac nie mozesz? :) my tez :) a jak juz zasniemy to w nocy sie obudze i zdarza sie ze do rana nie zasne mlody mamusie przygotowuje do bezsennych nocy..teraz jak moge spac to mam problem z bezsennoscia a jak sie pojawi brzdac bedzie pewnie odwrotnie.nie dogodzisz ;)

• Ella Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytam Wasze posty i przylaczam sii do Baranow na forum. Moj maz tez jest barankiem i jakos sie dogadujemy :-).
    Chcialabym miec Lewka, ale raczej sie nie zapowiada zeby maly az tak sie pospieszyl, bedzie Panna albo
    Waga.
    Lubie Lwy i Strzelce moze nastepnym razem uda sie nam lepiej "wstrzelic".
    U nas tez goraco, mam nadzieje ze we wrzesniu troche sie ochlodzi. Jutro zamierzam zrobic lody z mleka kokosowego, bo sa zdrowsze niz zwykle.
    Co do kilogramow przytylam okolo 9-10 kg, pielegniarka powiedziala, ze moge sie spodziewac jeszcze 3-4 kg do konca ciazy, ale to przewaznie woda sie gromadzi w organizmie wiec po porodzie szybko spada z wagi.
    Mam nadzieje wrocic wagi sprzed slubu 54-55kg zobaczymy jak pojdzie.

Q82doi09kub0318v3.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Co Pasja spac nie mozesz? :) my tez :) a jak juz zasniemy to w nocy sie obudze i zdarza sie ze do rana nie zasne mlody mamusie przygotowuje do bezsennych nocy..teraz jak moge spac to mam problem z bezsennoscia a jak sie pojawi brzdac bedzie pewnie odwrotnie.nie dogodzisz ;)

mam tak samo. Kładę się o 21:30 i zasypiam bo zmęczona jestem upałami. Pobudka o 22:38 - i czuję się bardzo wyspana :). Potem znowu pobudka o 00:38, dziś myślałam, że zepsuł mi się zegarek :P
    I tak się budzę kilka razy w nocy, jeszcze nie przespałam jednym ciągiem całej nocy bez pobudek w trakcie.

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Dzejkej nie pisała wieczorem , może jednak już coś się w końcu zaczęło :D

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 5 rano obudzil nas alarm..bo wylaczyli prad..zazwyczaj wystarczy wpisac kod zeby go wylaczyc..ale kod dzis nie zadzialal M musial rozkrecic calosc i powyciagac kabelki zeby przestalo wyc.noi jestesmy obudzeni od godziny :( ach i oczywiscie glodni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 07:03

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    O 5 rano obudzil nas alarm..bo wylaczyli prad..zazwyczaj wystarczy wpisac kod zeby go wylaczyc..ale kod dzis nie zadzialal M musial rozkrecic calosc i powyciagac kabelki zeby przestalo wyc.noi jestesmy obudzeni od godziny :( ach i oczywiscie glodni ;)

mój m wstaje o 5:30 do pracy i codziennie robi nam pobudkę , więc wstajemy i my ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Antolka Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam się, mam nadzieję w chłodniejszym dniu. Przynajmniej tak zapowiada pogoda na TwojaPogoda.pl :)

Co do pobudki, to u mnie jest róznie. Zależy od dnia. Ale zazwyczaj wstaje o 7 i wyprawiam męża do pracy :)

Dziś już jestem po śniadaniu i pije kawke :)

mhsvj44jngo177cq.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ