X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Antolka Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Antolka to spoko ze twoj maz jest taki moj to taki dupek troche i mamusi nic nie powie bo mu jej szkoda i sama musze robic porzadek w chalpie jak cos..no ale jedyna babcia dla Kacperka bedzie wiec postaram sie panowac..moze nie bedzie tragedii i mojego bede rabac hehe

Tzn, to troche wypracowane. On jest przyzwyczajony do jej zachowania.
    I my znaleźliśmy kompromis. Jak ona przesadza to ja dyskretnie męża biore na bok, mówie mu , a on już załatwia to i owo :)
    Sam z siebie nie widzi pewnych rzeczy, ale jak mu zwróce uwage to jest spoko.

A tesciowa moja jest mega. MOgłabym o niej napisać książkę :)

pasia27, anilorak lubią tę wiadomość

mhsvj44jngo177cq.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam ze cos wzielo patuske ale pisalysmy i miala dzisiaj napad skurczy ostrych ale wziela prysznic i ja puscilo..

Dzej kej ale jak juz tak cie wzielo ostro dzisiaj to spodziewaj sie napadu w kazdej chwili..

Ja dzisiaj fajnie dzien spedzilam rano sexy poznije podlogi na kolanach i kuckach hehe jak tak dalej pojdzie to chalpy moj nie.pozna :-)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeh pasia uprzedzona do skorpionów? :) moja prababcia byla skorpion w dodatku urodzilysmy sie tego samego dnia i miesiąca, mój tata jest skorpion, ja jestem skorpion i nasz mały też będzie skorpionek :) także u nas to rodzinne:P

anilorak, pasia27, Amicizia lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    A ty?

Moj pierwszy maz byl skorpionem i masakre z nim mialam..wiem ze to moze glupie patrzec przez pryzmat zodiakow ale tak jakos mam ze pasuja mi niektore osoby z danego znaku a niektore chocby nie wiem co to nie..

Moj byly szef jest baranem,jego zona,corka ja i inna pracownica i bardzo dobrze nam sie pracowalo a jak przyjmowal kogos do pracy to zawsze sie pytal o znak i chocby nie wiem jakie kto mial kwalifikacje to dziekowal od razu skorpionom haha.jaja byly..

A ja urodze lewka ;-)

ja ryby :)

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ślicznie wyglądasz! Nie widać żebyś coś przytyła :)
    Ja chcę karmić piersią i karmiłam pierwszego syna więc to dla mnie normalne. Nie mam jakiś oporów żeby karmić w publicznym miejscu, oczywiście odpowiednio przykryta. Mam nawet fotke jak karmie syna :)
    Co do atrakcyjności to średnio bo podobnie jak Nienormalna dużo przytyłam przed porodem i ważę już 90 kg więc kiepsko, ale z brzuszka jetem dumna :) I w pierwszej ciąży też tyle ważyłam a przy karmieniu schudłam do poniżej 70 :)
    73c8805d4fd2f9a2med.jpg

pasia27, anilorak, justa24, vivien, Adka, yennefer, Selena, Vixen lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • anilorak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:27

• Kleopatra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki że takie duże, zaraz je usunę :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antolka wrote:
    Tzn, to troche wypracowane. On jest przyzwyczajony do jej zachowania.
    I my znaleźliśmy kompromis. Jak ona przesadza to ja dyskretnie męża biore na bok, mówie mu , a on już załatwia to i owo :)
    Sam z siebie nie widzi pewnych rzeczy, ale jak mu zwróce uwage to jest spoko.

A tesciowa moja jest mega. MOgłabym o niej napisać książkę :)
    no to jest dobry sposob hehe
    chyba tez to zastosuje jak przyjedzie..niestety moja mama nie zyje ani.ojciec,babci nikt..wiec chcialabym zebysmy byly blisko ale te dobre rady..nie moge po prostu..a jak sie dowiedziala ze dziecko bez slubu to szok i cisza o mojej ciazy hehe dobrze ze nie mieszkamy razem bo co by ludzie na wsi.u nich powiedzieli hehe

Ja to nie musze ksiazki pisac o nich bo na pewno ogladalas Kiepskich i kurde bardzo jest podobnie haha ojciec nierob mama pielegniarka tylko te dzieci sie nie zgadzaja bo moja ma 3synkow hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Ja chcę karmić piersią i karmiłam pierwszego syna więc to dla mnie normalne. Nie mam jakiś oporów żeby karmić w publicznym miejscu, oczywiście odpowiednio przykryta. Mam nawet fotke jak karmie syna :)
    Co do atrakcyjności to średnio bo podobnie jak Nienormalna dużo przytyłam przed porodem i ważę już 90 kg więc kiepsko, ale z brzuszka jetem dumna :) I w pierwszej ciąży też tyle ważyłam a przy karmieniu schudłam do poniżej 70 :)
    73c8805d4fd2f9a2med.jpg

Kleopatra piękne zdjęcie :)
    Skoro tyle schudłaś to jesteś moją nadzieją :)
    Mimo mojej nadwagi, to podobnie jak ty jestem mega dumna z mojego brzuszka :)!

Kleopatra lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Sorki że takie duże, zaraz je usunę :)
    no co ty nie usuwaj :)!

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • anilorak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:28

• justa24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    No ciekawa jestem jak u mnie...kurde w tych szpitalach to tak glupio czekac..lazic po korytarzach i snuc sie z innymi ciezarowkami czekajac..bylam na chwile i lazilam z nudow po calym szpitalu.he
    pasia mojego męża kuzynka leżała w spzitalu 2 tygodnie po terminie ;/ i zakończyło sie w koncu cesarka..mam nadzieje że u mnie tak nie bedzie bo chyba umre w tym szpitalu gdybym miała tyle leżeć i nic..w razie czego chociaz mój bedzie miał blisko z domu dotrzec w razie gdyby sie zaczęło a i z pracy tez nie bedzie miał tak daleko :)

pasia27 lubi tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra ale super zdjecie!!ale radosc bije od ciebie!rewelacja

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • anilorak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:29

• Antolka Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia, ja też jestem zwoleniczką dobrych relacji. Szanuje moją teściową, dlatego staram się trzymać język za zębami. Jak jest cięzko, to mam wsparcie w mezu co duzo daje. choc nie wiem jak ja wytzymam jej 2 tygodniowy pobyt u nas po porodzie.
    Boje się,że byc może nie pochamuje swojego języka!!!

mhsvj44jngo177cq.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    heeh pasia uprzedzona do skorpionów? :) moja prababcia byla skorpion w dodatku urodzilysmy sie tego samego dnia i miesiąca, mój tata jest skorpion, ja jestem skorpion i nasz mały też będzie skorpionek :) także u nas to rodzinne:P
    E tam uprzedzona hehe
    Mam teraz taka kolezanke skorpiona ze jak nam cos nie pasuje to jej wygarne od razu ona mnie milczymy ze 2dni a.pozniej sie sytuacja oczyszcza i jest normalnie..idzie sie dogadac ale swoje powiedziec sobie musimy..hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:10

• justa24 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    73c8805d4fd2f9a2med.jpg

Kleopatra dziekuję ale powiem Ci że ja widze dodatkowe kg bo niestety w wiele ciuszków juz nie wchodze zwłaszcza w szorty i kombinuje co tu na siebie włożyć, ja przytyłam narazie 9,600 dokładnie ale miałam niedowage i teraz jak tyje to sie nie przejmuje.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa24 wrote:
    pasia mojego męża kuzynka leżała w spzitalu 2 tygodnie po terminie ;/ i zakończyło sie w koncu cesarka..mam nadzieje że u mnie tak nie bedzie bo chyba umre w tym szpitalu gdybym miała tyle leżeć i nic..w razie czego chociaz mój bedzie miał blisko z domu dotrzec w razie gdyby sie zaczęło a i z pracy tez nie bedzie miał tak daleko :)
    Oj to najgorsze lezenie tam i czekanie..az sie boje takich sytuacji.
    Mam nadziej ze mnie wezmie na weeken w poniedzialek do lekarza we wtorek na oddzial i w srode urodze tralal marzyc mozna sobie hehehe

justa24 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • DzejKej Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała tez bedzie lewkiem jak sie raczy w koncu na swiecie pojawic :) Ogolnie wszystkie lwy co znam sa troche... Jakby to powiedziec... Wszechwiedzacy i tacy, ze nie przegadasz...

Jakos 2 godzinki temu przeszly mi skurcze calkowicie, a teraz znowu sie rozkreca, ale az sama nie wiem co o tym myslec, wiec juz nie mysle nic :) Bedzie co ma byc. Jak cos to jutro znowu wizytka w szpitalu, KTG i badanie.

Maz sie ciagle pyta no i co teraz, a ja ciagle mowie, ze sama nie wiem, bo to moja pierwsza ciaza przeciez :P

Pasia, co do Parkitki to znam ten szpital :) Bylam tam dwa razy, ale nie pamietam na co, bo mała byłam :)

иιєиσямαℓиα, vivien, patti lubią tę wiadomość

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ