III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś trzeba pospać, skoro pół nocy się nie spało! Ale mam nowy patent, jak mąż idzie do pracy to kradne jego poduche i śpię na 3, to jakoś lepiej mi to zasypianie idzie:)
Najgorzej, bo palce mają jakiś atak i wcześniejsze ścierpnięcie to nic w porównaniu do teraz:/ Maluch chyba jakoś inaczej się ustawił albo mocniej naciska.
No to tym akcentem witam się -
nick nieaktualny
-
A na mnie absolutnie nie wpłynęła. Jedna z najlepiej przespanych nocy od początku ciąży! Tylko raz pobudka na siusiu i zero bolesnych skurczy, w związku z czym witam się i melduję w dwupaku
monalisa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
Makcza wrote:Błagam, wypluj te słowa...
Makcza, Mirka ma jednak termin nieco później niż Ty i chyba chodziło jej o siebie
Nie sądzę, żebyś miała chodzić z dzieciem w brzuchu miesiąc po terminie Nie martw się, niedługo coś ruszy - musi! Kiedy masz następną wizytę na ktg??
-
A mnie dzis czop schodzi jak na razie z rana hmmm czyżby sie zaczynało odkorkowanie ??!!! No to czekamy na akcje !!! Ciekawe kiedy do 28 kwietnia raczej nie przewiduje chce na wizytę dotrwać
weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mona :) wrote:Blizniaki? gratuluje a jak samopoczucie?
Nie wiem jak wy ale ja zawsze stresuje się przed tymi USG czy dzieciaczki prawidłowo się rozwijają,czy rosną itd ,dopiero gdy słyszę od lekarza że wszystko jest ok rozluźniam się i zaczynam cieszyć wizytaMiriam, Kaja lubią tę wiadomość
-
ja też jestem nie ogarnięta zapomniałam się przywitać ...... cześć wszystkim z tego co zauważyłam na 1363 stronie większość z was wstała wcześnie ja aż wstyd się przyznać otworzyłam oczy dopiero o 11 chodź oczywiście przystanki nocne na siusiu się zdarzały
Kaja lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Gossska to chyba każda z nas ma stresa przed usg i badaniem no js mam teraz co 2 tyg stres czy Roczek ma sie dobrze !!!!!!
ja nie miałam stresa ani razu, od początku ciąży mam przekonanie, że wszystko będzie dobrze. A na każde USG się bardzo cieszyłam. Stres mam dopiero teraz, że małego pudziana urodzę.BiB, Gośśśka lubią tę wiadomość