III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
To my slybowalismy 21 maja. 2011 roku i tez nie od razu chcielismy. Dalismy sobie rok czasu na nacieszenie soba itd. Potem jak jyz dostalismy tez od mojego kardiloga zielone swiatlo to ciagle chrowalam wiec nie moglismy nacieszyc sie staraniami, bo jak raz sobie olalismy moja chrobe i przyjmowanie silnych lekow to od razu sie wstrzelilismy. co do roznicy wieku i ilosci planowanych pociech teraz to juz mowimy ile i kiedy Pan Bog da chcialabym conajmniej trojke
иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:W tym roku będę miała 30 ;p Pierwszego synka urodziłam jak miałam 27. I jak życie pozwoli planuje jeszcze jedno dziecko
Bardzo się cieszy na brata, wymyślił mu imię, całuje mi brzuszek. Pyta jak się Maksiu czuje, mówi że odda mu niektóre zabawki itp. Zobaczymy jak będzie jak mały się urodzi
O to ja chyba najstarsza w tym gronie
Ja w lutym skończę 32 lata i jak tak dalej pójdzie nie zdążę z drugim bobaskiem
To bardzo opiekuńczy starszy brat . Fajnie jest, jak się czeka na drugą pociechę, ta pierwsza też w tym wszystkim uczestniczy . Jak się urodzi to zapewne będzie chciał go brać na ręce, wozić w wózku i będzie dawał mu swoje zabawki
-
Dziewczyny ja rodze. Od polnocy jestem na porodowce. Skurcze jak cholera,a rozwarcie stoi.
Selena, MADZIULA13, anilorak, иιєиσямαℓиα, mała mi, vivien, Suzy Lee, Stokrotka84, Adka, Kleopatra, blueberry, Amicizia, justa24, xcarolinex, plemniczka, Ella, Blondi22, polska_dziewczyna, yennefer lubią tę wiadomość
-
Nienormalna, to co ja mam powiedziec? ? Dzisiaj koncze 34lata, a to moje pierwsze dziecko:-)
Ja jednak jestem starsza;-)
Aggus, jak dobrze pójdzie razem z Twoją Laurunia bedziemy obchodzić urodziny;-) trzymam kciuki:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 07:38
anilorak, иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
MADZIULA13 wrote:Nienormalna, to co ja mam powiedziec? ? Dzisiaj koncze 34lata, a to moje pierwsze dziecko:-)
Aggus, jak dobrze pójdzie razem z Twoją Laurunia bedziemy obchodzić urodziny;-) trzymam kciuki:-D
To wszystkiego Najlepszego Spełnienia najskrytszych marzeńMADZIULA13 lubi tę wiadomość
-
W ogóle dziewczyny, co za piękny sen miałam dziś
Obudziłam się jakoś pozytywnie nastawiona mimo deszczu od rana
Śniło mi się, ze byłam już po urodzeniu, że miałam zdrowego i pięknego Syna i...
wyglądałam lepiej niż przed ciążą
OOooo....Ja już chce urodzić
Tulić Synka I pozbyć się balastru z przodu
A czy jest jakaś dziewczyna, która będzie rodzić w Wawie? -
MADZIULA13 wrote:Nienormalna, to co ja mam powiedziec? ? Dzisiaj koncze 34lata, a to moje pierwsze dziecko:-)
Aggus, jak dobrze pójdzie razem z Twoją Laurunia bedziemy obchodzić urodziny;-) trzymam kciuki:-D
Dodałaś mi otuchy
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 08:05
MADZIULA13 lubi tę wiadomość