III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAntolka wrote:W ogóle dziewczyny, co za piękny sen miałam dziś
Obudziłam się jakoś pozytywnie nastawiona mimo deszczu od rana
Śniło mi się, ze byłam już po urodzeniu, że miałam zdrowego i pięknego Syna i...
wyglądałam lepiej niż przed ciążą
OOooo....Ja już chce urodzić
Tulić Synka I pozbyć się balastru z przodu
A czy jest jakaś dziewczyna, która będzie rodzić w Wawie?
Ja rodzę w Wawie
-
nick nieaktualny
-
MADZIULA13 wrote:Nienormalna, to co ja mam powiedziec? ? Dzisiaj koncze 34lata, a to moje pierwsze dziecko:-)
Madziula Wszystkiego Najlepszego
Aby wszystkie fajne dni
W żółwim tempie upływały,
By co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały
By nigdy nie było porannej pobudki
I wiatr co rozwiewa smutki :*
http://www.iv.pl/images/20310387563378560466.jpgMADZIULA13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w tym roku skończę 26lat, a 4tego września będzie nasza 3cia rocznica ślubu. Jak braliśmy ślub byłam w 8 miesiącu ciąży 4tego września śłub, a miesiąc później 4 listopada mały przyszedł na świat. Pan z urzędu stanu cywilnego pewnie sobie myślał, że wpadka i stąd szybki ślub, byli tylko moi rodzice i świadkowie, więc tym bardziej pewnie sobie tak pomyślał, ale najpierw rozmawialiśmy o ślubie, a dopiero jakieś 3-4 miesiące później okazało się, że jestem w ciąży (nie zakładaliśmy, że uda się tak szybko bo mam problemy hormonalne). Wstępnie chcieliśmy zrobić wesele po urodzeniu dziecka, ale w końcu stwierdziliśmy, że dla spokoju z formalnościami zrobimy skromny cywilny, a potem wesele... ale z wesela już nic nie wyszło, sala juz była ale teściowie wszystko popsuli, więc jeszcze wszystko przed nami jeśli się w ogóle jeszcze zdecydujemy I u nas też 3 latka różnicy między synkami będzie. Jasio też na szczescie umi sie sam sobą zająć, z zabawych sytuacji szukał już jak się otwiera brzuch, żeby tam wejść do braciszka się przywitać.
Antolka: Ja jade tam gdzie poprzednio- Święta Zofia i żaden inny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 08:41
иιєиσямαℓиα, anilorak lubią tę wiadomość
-
No to czyli zostałam sama na placu boju he he Moja córcia coś leniwa nie śpieszy się jej a brzuszek co jakis czas cały twardy się robi może to jakiś znak i ta nieszczęsna biegunka ehhh
Aga trzymam kciuki
Madziula Wszystkiego Najlepszegoиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Aga trzymam kciuki powodzenia ale numer ten masaż chyba skutkuje ciekawe jak tam Pasia nie dała znaku jeszcze ?
-
Suzy Lee wrote:Ja w tym roku skończę 26lat, a 4tego września będzie nasza 3cia rocznica ślubu. Jak braliśmy ślub byłam w 8 miesiącu ciąży 4tego września śłub, a miesiąc później 4 listopada mały przyszedł na świat. Pan z urzędu stanu cywilnego pewnie sobie myślał, że wpadka i stąd szybki ślub, byli tylko moi rodzice i świadkowie, więc tym bardziej pewnie sobie tak pomyślał, ale najpierw rozmawialiśmy o ślubie, a dopiero jakieś 3-4 miesiące później okazało się, że jestem w ciąży. Wstępnie chcieliśmy zrobić wesele po urodzeniu dziecka, ale w końcu stwierdziliśmy, że dla spokoju z formalnościami zrobimy skromny cywilny, a potem wesele... ale z wesela już nic nie wyszło, sala juz była ale teściowie wszystko popsuli, więc jeszcze wszystko przed nami jeśli się w ogóle jeszcze zdecydujemy I u nas też 3 latka różnicy między synkami będzie. Jasio też na szczescie umi sie sam sobą zająć, z zabawych sytuacji szukał już jak się otwiera brzuch, żeby tam wejść do braciszka się przywitać.
Antolka: Ja jade tam gdzie poprzednio- Święta Zofia i żaden inny.
a to dobre hehe
Z tym otwieraniem brzucha
Potrzebny jest specjalny kluczyk,żeby brzuszek otworzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 08:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rika wrote:Ja mam 24 lata, mąż 26 My ślub braliśmy 18.08 w zeszłym roku - także w niedziele mamy pierwszą rocznicę Z dzidzią trzeba było poczekać pół roku od ślubu aż bezpiecznie skończę prace praktyczne w laboratorium do mgr, ale na szczęście od razu się udało
Aga trzymam kciuki, żeby skurcze ruszyły szyjkę i pojawiło się rozwarcie! Już niedługo!
Studiowałaś może chemię na PWR? -
nick nieaktualny
-
Rika wrote:Gorzej Biotechnologię Ale uniwerek
Ovu mi pokazuje 44 dni do porodu
A już myślałam . Ja chemię na Politechnice. Ale w trakcie studiów z tego względu nie planowałam w ogóle dzieci .
Podziwiałam nawet jedną prowadzącą - w 6 czy 7 miesiącu ciąży siedziała z nami na 10 godzinnych zajęciach laboratoryjnych z syntezy trujących zw. chemicznych. Laboratorium było łączone w grupach i mieliśmy zajęcia z niedoświadczonymi jeszcze ludźmi z 1 roku....oni zamiast rozmontowywać aparaturę pod wyciągiem robili to na sali i wypuścili szkodliwe tlenki azotu , które godzinami były odbierana u wylotu chłodnicy do worków.... Matko ciarki mi przechodziły po plecach i podziwiałam tą kobietę.... pracowała w szkodliwych warunkach w ciąży, zamiast iść na zwolnienie. Moja koleżanka jak zaszła w ciążę to miała zwolnienie z zajęć laboratoryjnych bo nie mogła w nich w ogóle uczestniczyć. -
nick nieaktualny