III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nienormalna, oby wkoncu trafili co jest i ci pomogli
Kleopaptra udanego wypoczynku.
a co do wieku porodu, ja mam jeszcze 26 lat, ale 7 listopada koncze 27, wie zalezy kiedy sie synek urodzi, to bedzie albo jeszcze 26, albo juz 27 ogólnie cudowny prezent urodzinowyиιєиσямαℓиα, anilorak, Rika, vivien, polska_dziewczyna, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Nienormalna, oby wkoncu trafili co jest i ci pomogli
Kleopaptra udanego wypoczynku.
a co do wieku porodu, ja mam jeszcze 26 lat, ale 7 listopada koncze 27, wie zalezy kiedy sie synek urodzi, to bedzie albo jeszcze 26, albo juz 27 ogólnie cudowny prezent urodzinowy
no na prawdę piękny i wyjątkowy prezent !
Ja na swoje urodziny w tym roku też dostałam wyjątkowy prezent - pozytywny wynik beta HCG . Urodziny dzidziusia to jeszcze piękniejszy prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 10:45
anilorak, Amicizia, michaela lubią tę wiadomość
-
Moj M. w preencie urodzinowym zobaczyl swoje malenstow na USG pierwszy raz, taka kropeczke, bo akurat nasza pierwsza wizyta wypadala w jego urodziny 13 marca, w dniu wyboru nowego papieza byl to na prawde wyjatkowy i bogaty we wrazenia i emocje dzien.
anilorak, иιєиσямαℓиα, Lilka, Rika, justa24, Suzy Lee, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Moj M. w preencie urodzinowym zobaczyl swoje malenstow na USG pierwszy raz, taka kropeczke, bo akurat nasza pierwsza wizyta wypadala w jego urodziny 13 marca, w dniu wyboru nowego papieza byl to na prawde wyjatkowy i bogaty we wrazenia i emocje dzien.
o a mój mąż z kolei dzień po swoich urodzinach dowiedział się na usg, że będziemy mieli synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 11:03
anilorak, justa24 lubią tę wiadomość
-
A mi stuknie 30 w tym roku urodzinki mam w pazdzierniku a termin na listopad 21 w rocznice laparoskopii rok temu dawali nam male szanse na dzidziusia..a dzidzius jest
anilorak, иιєиσямαℓиα, MADZIULA13, Rika, Suzy Lee, polska_dziewczyna, patti lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:A mi stuknie 30 w tym roku urodzinki mam w pazdzierniku a termin na listopad 21 w rocznice laparoskopii rok temu dawali nam male szanse na dzidziusia..a dzidzius jest
To taki wasz mały kochany cud !
A z jakiego powodu miałaś laparoskopię? Czemu dawali wam małe szanse na dzidziusia?
-
Rika wrote:Ja mam 24 lata, mąż 26 My ślub braliśmy 18.08 w zeszłym roku - także w niedziele mamy pierwszą rocznicę Z dzidzią trzeba było poczekać pół roku od ślubu aż bezpiecznie skończę prace praktyczne w laboratorium do mgr, ale na szczęście od razu się udało
Aga trzymam kciuki, żeby skurcze ruszyły szyjkę i pojawiło się rozwarcie! Już niedługo!Rika lubi tę wiadomość
-
Nienormalna laparo mialam z powodu torbieli endometrialnych z diagnoza endometrioza 3 stopnia..czyli mocno zaawansowana. Badanie histopatologiczne nie potwierdzilo diagnozy lekarze byli zdumieni i w sumie niewiedzieli czemu mogli wziasc zly wycinek albo chorobska niema.teraz sie z tego smieje nabralam dystansu..wtedy nikt nie byl mi w stanie powiedziec czy kiedykolwiek zostane mama.bylo mnostwo zrostow na jajnikach i mocno krwawilam prosty niby zabieg trwal ponad 3 godziny czasem jest tak ze po laparo sa najwieksze szanse na zajscie bo wszystko jest oczyszczone.I zaszlismy w Lutym nasz maly cud
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:A ten słynny masaż szyjki można zrobić u lekarza rozumiem?
Trzeba poprosić?иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Nienormalna laparo mialam z powodu torbieli endometrialnych z diagnoza endometrioza 3 stopnia..czyli mocno zaawansowana. Badanie histopatologiczne nie potwierdzilo diagnozy lekarze byli zdumieni i w sumie niewiedzieli czemu mogli wziasc zly wycinek albo chorobska niema.teraz sie z tego smieje nabralam dystansu..wtedy nikt nie byl mi w stanie powiedziec czy kiedykolwiek zostane mama.bylo mnostwo zrostow na jajnikach i mocno krwawilam prosty niby zabieg trwal ponad 3 godziny czasem jest tak ze po laparo sa najwieksze szanse na zajscie bo wszystko jest oczyszczone.I zaszlismy w Lutym nasz maly cud
Lilka, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:Lilka ja tez miałam laparoskopie gdy zaszłam 2 lata temu w ciąże pozamaciczną..niestety niedało sie uratować mojego jednego jajowodu po pękł i był do usunięcia...opinie o kolejnej ciąży po takiej ciaży pm były różne podobno proces starań może byc wydłużony, mogą się porobic zrosty no i niewiadomo w jakim stanie jest ten drugi jajowód..ale naszczęcie był drożny i dość szybko po slubie udało nam sie zajśc i to praktycznie bez starań
My po # rozpoczęliśmy starania dopiero w 4tym cyklu po # i nie wiadomo z jakich przyczyn nie udawało się przez kolejne 4 cykle. A pierwszym razem udało się od razu. Niby owulacja miała miejsce, u mnie było wszystko oki, podejrzewamy osłabione nasienia po chorobie u mojego męża. Udało się dopiero w lutym i nie wiem czy pomogło to , że zaczęłam w lutym brać już clexane na zalecenie immunologa , czy po prostu przypadek
-
Lilka wrote:Nienormalna laparo mialam z powodu torbieli endometrialnych z diagnoza endometrioza 3 stopnia..czyli mocno zaawansowana. Badanie histopatologiczne nie potwierdzilo diagnozy lekarze byli zdumieni i w sumie niewiedzieli czemu mogli wziasc zly wycinek albo chorobska niema.teraz sie z tego smieje nabralam dystansu..wtedy nikt nie byl mi w stanie powiedziec czy kiedykolwiek zostane mama.bylo mnostwo zrostow na jajnikach i mocno krwawilam prosty niby zabieg trwal ponad 3 godziny czasem jest tak ze po laparo sa najwieksze szanse na zajscie bo wszystko jest oczyszczone.I zaszlismy w Lutym nasz maly cud
Mój synek powinien mieć na imię Walenty hehe
-
nienormalna faktycznie mieliśmy dużo szczęścia przyznam szczerze że byłam troche negatywnie nastawiona na to że nam się uda tak szybko..naszczęscie psychika jeszcze pracowała jak należy a to najważniejsze jest.
Mój kuzyn z zona starają się od 4 lat i nic:(иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość