III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
justa24 wrote:nienormalna faktycznie mieliśmy dużo szczęścia przyznam szczerze że byłam troche negatywnie nastawiona na to że nam się uda tak szybko..naszczęscie psychika jeszcze pracowała jak należy a to najważniejsze jest.
Mój kuzyn z zona starają się od 4 lat i nic:(
4 lata to dość długo na regularne starania, które są bezowocne. Byli już u lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 13:52
-
Ja odebrałam wyniki ugotowałam obiadek i odpoczywam bo dziś gdzieś nie mam siły na nic nie wiem czy to ta pogoda ale jestem wrakiem leże plackiem . Dopadł mnie już stres związany z jutrzejszą wizytą u gina i w ogóle jestem gdzieś poddenerwowana .
-
z tego co wiem to chodzili juz nie do jednego lekarza i leczyli się nawet ..ale podobno wszystko jest dobrze.. mnei sie wydaje że przyczyna też jest w psychice nastawienie i za duże chęci..tak że sie cały organizm zablokował.
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
justa24 wrote:z tego co wiem to chodzili juz nie do jednego lekarza i leczyli się nawet ..ale podobno wszystko jest dobrze.. mnei sie wydaje że przyczyna też jest w psychice nastawienie i za duże chęci..tak że sie cały organizm zablokował.
-
justa24 wrote:z tego co wiem to chodzili juz nie do jednego lekarza i leczyli się nawet ..ale podobno wszystko jest dobrze.. mnei sie wydaje że przyczyna też jest w psychice nastawienie i za duże chęci..tak że sie cały organizm zablokował.
Mysle ze to moze byc przyczyna..u nas tez tak bylo ze bardzo chcialam a w cyklu w ktorym zaszlismy odpuscilam. testy nie pokazaly owulacji i dalam sobie spokoj w tym cyklu z przytulaniem sie tu iteraz i udalo sieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 14:03
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualnyTak Was podczytuje, czy są już wieści z porodówek a tu cisza
Justa24 ja tam się nie zgodzę do końca z tą psychiką, my staraliśmy się 6 lat i dopiero bardziej radykalne kroki pomogły. Fakt psychika ma tu swój udział, ale nie przeceniajmy tego. Poza tym mówienie parom, które się starają (nie mówie ze tak robisz), żeby wyluzowały i przestały myśleć to naprawdę najgorsza z możliwych rad. -
marzycielka29 wrote:Ja odebrałam wyniki ugotowałam obiadek i odpoczywam bo dziś gdzieś nie mam siły na nic nie wiem czy to ta pogoda ale jestem wrakiem leże plackiem . Dopadł mnie już stres związany z jutrzejszą wizytą u gina i w ogóle jestem gdzieś poddenerwowana .
Ciesz się jutro spotkasz się z maluszkiem . Ja dopiero za tydzień i już mnie roznosi.
Pogoda mi odpowiada, fajnie chłodno....w końcu da się żyć
-
Dziewczyny mam ogromny problem z opryszczka na ustach!!! nie jest duza ani bolesna ale martwi mnie bo wyskoczyla mi juz drugi raz w ciagu kilku tygodni i dzis widze ze sie tworzy nowy babelek na dolnej wardze stosuje plastry compeed(bardzo dobre) i bardzo uwazam zeby sie nie rozprzestniala..Mam do tego cholerstwa tendencje teraz ok ale jak mi wyjdzie przy porodzie bedzie nieciekawiehttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
Naprawde ogromna sila lezy w psychice..
Dlatego ja tez sie bardzo balam po tym jak poronilam ze dlugo nam sie nie uda bo bylam zalamana... i bardzo chcialam dzidziusia
Latwo sie mowi :"nie mysl o tym", "kiedys wam sie uda" itpиιєиσямαℓиα, Lilka lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Ach i idziemy dzisiaj do gina Troche sie denerwuje jak tam nasza kruszynka
daj znać po wizycie.
Powiedz lekarzowi o tej opryszczce, może da ci coś skutecznego żeby wytępić wirusa i nie zaatakuje przed porodem.Lilka lubi tę wiadomość
-
Nasi przyjaciele starali sie bardzo dlugo w koncu zdecydowali sie na in vitro na karte medyczna czyli tutaj za darmo przeszli wszystkie badania i mieli juz termin wyznaczony na zabieg, tydzien przed zabiegiem okazalo sie ze sa w ciazy
иιєиσямαℓиα, vivien, anilorak, Suzy Lee, Selena, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
Lilka wrote:Nasi przyjaciele starali sie bardzo dlugo w koncu zdecydowali sie na in vitro na karte medyczna czyli tutaj za darmo przeszli wszystkie badania i mieli juz termin wyznaczony na zabieg, tydzien przed zabiegiem okazalo sie ze sa w ciazy
-
Lilka wrote:Nasi przyjaciele starali sie bardzo dlugo w koncu zdecydowali sie na in vitro na karte medyczna czyli tutaj za darmo przeszli wszystkie badania i mieli juz termin wyznaczony na zabieg, tydzien przed zabiegiem okazalo sie ze sa w ciazy
cuda sie zdazajaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 14:11