III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvivien wrote:Nienormalna fakt daty a raczej miesiace pogmtfalam
Ja bym chciala bradzo 14 wrzesnia bo wtedy my z mezem bralismy slub.Byl by przecudowny prezent na rocznice ale to 10dni wczesniej wedlug owu a wedlug usg 6 dni wczesniej takze watpie.
Najwazniejsze zeby mala byla gotowa na wyjscie cala i zdrowa.Obojetnie kiedy
Wszystkei brałyśmy ślub we wrześniu? My z mężem 4tegovivien, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Ale sie rozpislayscie po weekendzie.
Ja mialam leniwy, w sobote bylismy ze znajomymi na kolacji, wytzymalam do 11.30 dziewczyny nie mogly sie nadziwic, jeszcze tylko 6 tyg mi zostalo.
W niedziele wyciagnelam meza na joge, potem poszlismy poplywac, woda super ciepla, malo ludzi na basenie, troche sie poopalalismy, wieczorkiem padlam.
Trzymam kciuki za DzejKej, no i wiesci od Pasi.
Vivien widzialam Twoje zdjecia z sesji, wcale nie jestes jakas duza, wiec nie wiem kto moglyby komentowac ze tak dlugo w ciazy chodzisz.
Ja slysze od znajomych, ze nie moga uwiezyc ze termin juz tak blisko, bo przeciaz dopiero co zaszlam w ciaze.
Ostatnio w sklepie chlopak u ktorego kupuje mieso zapytal, kiedy urodzialam, bo mnie nie wiedzial dlugi czas, wiec myslal ze ja juz po, ha ha.vivien lubi tę wiadomość
-
Antolka wrote:Nienormalna, a ta maść stosowałaś w ciąży?
Bo ja mam, ale nie wiem czy można stosować w ciąży.
Macie racje, udam się ale nie na IP ale do innego lekarza.
Jakoś mi tak głupio iść na IP i powiedzieć,że mnie tam swędzi.
Zapewne odeślą mnie do innego lekarza i wstydy się najem
Z przepisu lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 16:12
-
Antolka wrote:Nienormalna, a ta maść stosowałaś w ciąży?
Bo ja mam, ale nie wiem czy można stosować w ciąży.
Macie racje, udam się ale nie na IP ale do innego lekarza.
Jakoś mi tak głupio iść na IP i powiedzieć,że mnie tam swędzi.
Zapewne odeślą mnie do innego lekarza i wstydy się najem
Mówisz, że masz infekcję, podrażnienie czujesz swędzenie etc.
-
nick nieaktualny
-
ja nie nadążam za wami... duzo tu aktywnych dziewczyn na forum... ja nie mam tyle czasu i zaglądam co 2 dni.....ale oczywiście czytam wszystko od dechy do dechy...
co do daty ślubu...
ja nie z września
ale z miesiąca MAJ dokładnie 26 maj 2012... w dzień mamy...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bylam u lekarza. Tak w wielkim skrocie, szyjka mi sie wydluzyla z 3.5cm na 4.5cm! Szok! Mam wiecej wod, ok 9.5cm w czwartek bylo 9 i Antos fikal jak szalony. Jak lekarz mnie badal, to akurat mialam skurcz i zrobila mi sie pileczka z brzucha i stwierdzil, ze to tylko branxtonki. Mam brac nospe, duzo lezec i odpoczywac. Wkurzyl mnie troche, bo znowu skasowal za wizyte, mimo tego, ze dopiero co bylam w czw i zaplacilam mu 100€!
Usg bylo krociutkie (tylko wody zmierzyl), potem usg dopochwowe, zeby szyjke zmierzyc i to wszystko za jednyne 50€
Okazja!!!
Ale bynajmniej sie uspokoilam.
Dziewczyny wiadomo co u Pasi? JKestem pewna, ze ma juz swoja kruszynke przy sobie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 17:59