III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patti wrote:dziewczyny, pozniej was doczytam.teraz mam pytanko, jak wstawic fotke bezposrednio na forum zeby nie bawic sie w fotosik?gdzies byl ten temat ale nie mam sily szukac na forum
Patti ja zawsze wklejam przez
www.iv.pl/
Tam nie musisz sie logowac tylko odrazu wyszukujesz zdiecia co chcesz wkleic.
Pozniej po wybraniu zdiecia wczytujesz je i wybierasz kod np. Na forum miniaturkaLilka, patti lubią tę wiadomość
-
Adka wrote:pasia27 jeszcze raz gratulację mały jest cudowny
Ja byłam dzisiaj na KTG, skurczy brak, mała w trakcie usnęła i musiałam być dłużej podłączona. Szyjka już się skróciła ale rozwarcia jeszcze nie ma.
No nic jak do niedzieli nie urodzę to następne KTG w poniedziałek.
иιєиσямαℓиα wystarczą. Ja tez mam takiej wielkości. Chociaż jak byłam dzisiaj na IP to była dziewczyna z jedną torbą, niewiele większą od mojej. Aż byłam zaskoczona jak ona się w to spakowała.
Ciekawe jak tam Agga?? Laura już pewnie na świecie.
Adka to jeszcze nam kilka dni potowarzyszysz
Ale z dnia na dzien ten fakt moze albo napisze napewno sie zmnieni
Trzymam ksiukiAdka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tak kompletnie z innej beczki, bo mamy palącą sytuację, a nie znam się kompletnie na tapetach... wiecie może jak pozbyć się najmniejszym kosztem trzech pasów tapety w różowe kwiatki w pokoju, który ma byc dla mojego synka?? Są dwa pasy obok siebie i jeden na innej ścianie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:20
-
Suzy Lee wrote:Dziewczyny, tak kompletnie z innej beczki, bo mamy palącą sytuację, a nie znam się kompletnie na tapetach... wiecie może jak pozbyć się najmniejszym kosztem trzech pasów tapety w różowe kwiatki w pokoju, który ma byc dla mojego synka?? Są dwa pasy obok siebie i jeden na innej ścianie.
Leroy Merlin dzis katem oka zauwazyłam reklame czegos do łatwego usówania tapet.
-
mała mi wrote:Pasiu, Kacperek jest prześliczny! Aaaaa się zapatrzyłam
Nam pozostało równe 10 dni
Mala mi to jeszcze chyba tylko cztery zostalyscie na polu rodzenia w sierpniu
ty,anilorak,patuska i Adka
nie licze juz Aggi i DzejKej bo one juz pewnie rozpakowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:35
anilorak, mała mi lubią tę wiadomość
-
Ja tapety zawsze sciagalam wlasnie woda i szpachelka,
Tzn szukalam w domu butelki ze spryskiwaczem i psikalam po tapecie cipela woda a pozniej po 5-10 min jak sie namoczyla lekko fajnie tepeta schodzila,bez problemow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 15:37
-
nick nieaktualny