III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati dzieki.dzisiaj podalam malemu wit k +d bo od pierwszej doby dawalam sama k a nic nie napisane na karcie wypisowej ale cos gadali ale bylam w szoku wyjscia do chalpy i zapomnialam hehe
Dziewczyny a moja ptaszyna dzisiaj w nocy zrobila taka jazde hehe.tak pieknie sie zapowiadalo 7kapanie jedzenie i spanie a o 11stej sie zaczelo kupa cycek krzyk kupa nerwy krzyk cycek noszenie krzyk kupa haha pierwsza ciekaw noc.dzisiaj nadrabiamy ze spaniem w dzien hehemała mi, иιєиσямαℓиα, Lilka, patti, yennefer lubią tę wiadomość
-
Patuska tez ma dac znac czy ja cos ruszylo bo wczoraj boli plecow dostala ..jej maz ma dac.znac czy bedzie dzisiaj z Olcia czy nie.hehe
Lilka ja masowalam brodawki chyba ze 3razy zeby przyspieszyc porod.to bylo na zasadzie przecierania ich mokrym wacikiem zeby przy okazji je oczyscic z resztek siary ktora sporo leciala.a teraz nic kolo ich nie robie.dla mnie masc maltan jest do dupy a ten bepanten stasuje sporadycznke bo juz jest caraz lepiej.ale na poczatku jak sie maly przyssal to orgazmus normalnie i nogi sciskalam i zeby hehe.teraz ladnie cyca ptaszynka..anilorak, mała mi, Lilka, patti lubią tę wiadomość
-
Powoli zaczyna dopadać mnie stresik związany ze zbliżającym się terminem.
Pojawiają się delikatne nieregularne skurcze - rzadko i krótkie, 2-4 razy dziennie - nawet zaczęłam notować. Mocniejsze zdarzają się tylko wieczorem/ nocą i to jakby takie kłucie, chyba związane ze wzmożoną aktywnością małego. Brzuch już nisko, więc mocno naciska.
Pozostało nam zaledwie 6 dni
pasia27, иιєиσямαℓиα, anilorak, patti lubią tę wiadomość
-
Tak pomylilam sie hehe dawalam sama d a kazali dodac k ale nie pamjetalam od ktorej doby hehedziewczyny rozpakowane moze zalozym jakis swoj watek zeby im tu w trzecim trymestrze glowy nie zawracac macierzynstwem?pozniej i tak wszystkie tam sie spotkamy hehe
-
Nawet dali probki tej witaminki na 24dni w szpitalu od jakiejs firmy farmaucetycznej hehe
Mala mi szykuj sie ale na spokojnje.nie znasz teraz dnia ani godzinki hehe ja tydzien wczesniej sie rozpakowalam he a nic tego nie zapowiadalo.zadnych skirczy..mała mi lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Justa isoptin dostałaś na niwelowanie skutków ubocznych fenoterolu. Fentoreol może powodować kołatanie serca jakiś przyspieszony jego rytm etc. I dlatego dostałaś isoptin. Ja bym go brała. Ciesz się, że lekarz ci to zapisał, bo mi jak zalecił branie fenoterolu to nie przepisał mi isoptinu. Nie brałam fenoterolu, bo przestraszyłam się tego oddziaływania na serce, konsultowałam ten lek z moja ginką prowadzącą i uznała, że w moim przypadku fenoterol nie jest na szczęście potrzebny
Fajnie że już jesteś w domu -
wogole to byli wczoraj u nas znajomi prosić nas na wesele i wyszli dopiero przed 23 .. ludzie to są naprawde niepoważni..wiedzieli że wyszłam dopiero co ze szpitala i może chciałabym sie wczesniej położyć i poleżec w końcu z mężęm we własnym łóziu .. no cóż
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
lilka jaki ladny brzusio hihi
do podmywania swojej rany uzywam wylacznie ego szarego w kostce jelenia??no i psikam po kazdym siku octeniseptem i juz mam luuuuzik.nie boli nie piecze szybko i sprawnie poszlo he chociaz sa dni co wiecej plamie ale to lepiej zeby schodzilo wszystko jak mialo tam siedziec.he -
Pasja brzucho mamy ogromne jak patrze na brzuszki dziewczyn to moj jest mega wielki jestem niska i pewnie dlatego sie tak wydaje mam dostep tutaj do bialego jelenia i uzywam tego mydla takze super..a propo..zastanawialam die ostatnio nad wydajnoscia plynu do higieny intymnej z tej firmy bo ubywalo go w zastraszajacym tempie..zapytalam M czego uzywa pod prysznic i okazalo sie ze mojego plynu..bo podobno wyglada jak jego zel faceci hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 11:15
иιєиσямαℓиα, xcarolinex, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:Pasja brzucho mamy ogromne jak patrze na brzuszki dziewczyn to moj jest mega wielki jestem niska i pewnie dlatego sie tak wydaje mam dostep tutaj do bialego jelenia i uzywam tego mydla takze super..a propo..zastanawialam die ostatnio nad wydajnoscia plynu do higieny intymnej z tej firmy bo ubywalo go w zastraszajacym tempie..zapytalam M czego uzywa pod prysznic i okazalo sie ze mojego plynu..bo podobno wyglada jak jego zel faceci hihihi
Lilka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:widze że ten octenisept naprawde jest dobry i pomaga, kolezanka teraz urodziła własnie wtedy gdy ja byłam w szpitalu i też kikucik dziecka przemywała właśnie tym octeniseptem..https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15