X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    no tylko flustruje mnie trochę fakt, że ważyłam 65 kg a teraz 94 o.O
    Trochę się przesadziło :/.

Ale przy ćwiczeniach stosowałam też dietę 1600 kcal. Jadłam w zasadzie co chciałam, nie była to restrykcyjna dieta, ale nie jadłam tłuszczu, śmietany , smażonego, słodyczy. Liczyłam kalorie w jadłospisie i robiłam tak, żeby się zmieścić w 1600kcal :)

to myślę że ta dieta dużo dała...ja niestety diety nie moge bo sie nie nadaje do tego:(..i jescze kalorie liczyć.. nie nic z tego :(... na początek spróbuje ćwiczenia i pilingii.. a co do słodkiego to też dam radę nie jejść..:)

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do ruchów to też nie licze.. bo tak jak piszecie jest dzień bardzo intensywnych ruchów a jest dzień znikomy... więc juz i tak się w tedy stresuje...

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• Adka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patuska1992 wrote:
    Cześć Dziewczyny, przepraszam że dawno nie pisałam ale pochłoneła mnie przeprowadzka pakowanie do szpitala itp.
    Mam pytanie do Was czy jak odszedł mi czop rano i od tej pory mam bóle brzucha jak na okres to już poród czy jeszcze czekać

Patuska1992 lepiej jechać i sprawdzić na IP. Powiedź o swoich objawach i ona pewnie podłączą Cię do KTG.
    Po co masz się zamartwiać.

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczylam ruchy od 30tyg bo tak kazali w szpotalu i lekarz dal kateczke na wizycie zeby zapisywac.
    Nigdy nie bylo tak ze maly sie nie ruszal o tych godz a wystarczylo naliczyc ponad 6w wyznaczonych godzinkach ;-) ostatni tydzien wlasnie mniej sie ruszal i sie martwilam ale bylo mu juz bardzo ciasno widocznie hehe i straszyl mnie..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    co do celulitu...
    ja kochana też mam większy i też mi się teraz zrobił aż do kolan masakra i widoczny gołym okiem a jak ide to mam budyń wszystko mi się trzęsie i widać te dziury okropnie.. przed tem miałam mniejszy i przeważnie jak ścisnełam jakieś miejsce..

jak wrócisz do formy i zaczniesz ćwiczyć i wiesz że można zgubic celulit to na pewno zgubisz... ja nigdy nie ćwiczyłam tak intensywnie jak ty .. na steperze i to jeszcze godzina jakis hardkord dla mnie ale będę musiała chyba zacząć (po porodzie oczywiście)...
    pisałaś o kremach i scrupah.. ten zielony znalazłam proszę tu jest stronka:)... jak znajdziesz ten którego używałaś to daj znać i pisz kupie sobie...:)
    http://allegro.pl/listing/listing.php?string=nivelazione

a co do stepera mogłabys napisać jaki model?nie chodzi mi o marke ale o to czy to był sam steper czy z linkami jakimiś bo też są na alegro...jak bys znalazła to prześlij linka mniej więcej bym zobaczyła jak wygląda.. byłabym wdzięczna:)

jeśli chodzi o peeling to tego używałam:

http://allegro.pl/farmona-nivelazione-peeling-antycellulit-200m-vich-i3483166125.html

a steper mam taki:
    http://allegro.pl/stepper-skretny-nordic-walking-steper-wielofunkc-i3492660702.html

tylko ja go kupowałam za 199zł + koszt przesyłki ale to było kilka lat temu

wcześniej miałam steper skrętny , ale go zajechałam :)
    http://allegro.pl/steper-skretny-z-linkami-mst-6470-c-nr-85-i3492038521.html
    i wtedy kupiłam ten nordic walking

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    to myślę że ta dieta dużo dała...ja niestety diety nie moge bo sie nie nadaje do tego:(..i jescze kalorie liczyć.. nie nic z tego :(... na początek spróbuje ćwiczenia i pilingii.. a co do słodkiego to też dam radę nie jejść..:)
    dieta tylko przyspieszyła efekty odchudzania :)
    same ćwiczenia też na pewno przyniosą efekty

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adka wrote:
    Patuska1992 lepiej jechać i sprawdzić na IP. Powiedź o swoich objawach i ona pewnie podłączą Cię do KTG.
    Po co masz się zamartwiać.
    a jak u ciebie kochana :)?

Adka lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Adka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    a jak u ciebie kochana :)?

kolejny aktywny dzień :) po trochu odchodzi mi ten czop śluzowy ale nic więcej się nie dzieję. Mała bryka. Wieczorkiem będę pakowała się do szpitala. No zobaczymy jak to będzie.
    Musze Wam powiedzieć,że wyjątkowo spokojna jestem.

иιєиσямαℓиα, pasia27, vivien, iśka, MADZIULA13, polska_dziewczyna, polska_dziewczyna, marzycielka29 lubią tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Ja liczylam ruchy od 30tyg bo tak kazali w szpotalu i lekarz dal kateczke na wizycie zeby zapisywac.
    Nigdy nie bylo tak ze maly sie nie ruszal o tych godz a wystarczylo naliczyc ponad 6w wyznaczonych godzinkach ;-) ostatni tydzien wlasnie mniej sie ruszal i sie martwilam ale bylo mu juz bardzo ciasno widocznie hehe i straszyl mnie..
    Pasia a jakie godziny tam miałaś podane?
    mój rusza się praktycznie tylko o jednej porze dnia :/
    Miałabym problem przyznam szczerze

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adka wrote:
    kolejny aktywny dzień :) po trochu odchodzi mi ten czop śluzowy ale nic więcej się nie dzieję. Mała bryka. Wieczorkiem będę pakowała się do szpitala. No zobaczymy jak to będzie.
    Musze Wam powiedzieć,że wyjątkowo spokojna jestem.
    to dobrze :)

Adka lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna godzinke po posilkach czyli 8-9,14-15,21-22. To byly nasze wspolne godzinki z Kacperkiem hehe

иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adka spokoj jest bardzo wazny hehe jak mnie wody odeszly to spokojnke uswiadomolam mojego a on zaczal latac jak posrany kot po chalpie i smiac mi sie chcialo..

michaela, Lilka, MADZIULA13, иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna, marzycielka29, Adka lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o liczenie to moja gin powiedziała żeby od 30 tygodnia po prostu o stałych porach (najlepiej po jedzonku u mnie też wieczorkiem) Obserwować czy się rusza. Jeśli coś zaniepokoi to położyć się i wyciszyć. Wsłuchać się w ruchy dzidziusia. W ciągu 2h powinno być 12 ruchów.

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

iv093e5eynq4wz4z.png
  • Ella Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nikogo celulit w ciazy nie ominie. Ja mam na nogach, wiedzac jak spadam, wiec nosze stop nice do koloan.
    Co jakis czas robie peeling zmielona zurzyta kawa, skaladam kilka dni do pudelka i smaruje sie pod prysznicem. Moja kosmetyczka powiedziala, ze to nawet lepsze niz takie kupowane. A jak poszukac w skladzie takich preperatow to przez jest w nich wyciag z kofeiny. Jednym minusem jest to ze trzeba prysznic potem umyc.
    Kawa ladnie nawilza skore, mozna tez dodac oliwy z oliwek i robi sie taka pasta.
    Dla bardzo wrazliwej cery mozna uzywac peelingu z platkow owsianych, ten mozna stosowac nawet na twarz.

michaela, Suzy Lee, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

Q82doi09kub0318v3.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Adka spokoj jest bardzo wazny hehe jak mnie wody odeszly to spokojnke uswiadomolam mojego a on zaczal latac jak posrany kot po chalpie i smiac mi sie chcialo..
    hahah pasiu, jesteś wielka:))) już widze jak to u nas bedzie, jeszcze na konic sie okaze ze sama nas zawioze na porodówkę, tak się mojemu bedą ręce trzęsły

MADZIULA13, pasia27 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że nikt nie jest idealny.
    Ja cellulitu nie mam ani gram takiego widocznego. Lekko pupa. Skóra jędrna.
    Ale ja mam już tonę rozstępów starych. A czy nowe się ukażą czas pokaże.
    Staram się nawilżam zobaczymy.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pomaga pływanie i masaż szczotką skóry, ale i tak ciało zatrzymuje wode, waga rośnie i siłą rzeczy celulitu nie uniknę, ale co tam dziwewczyny damy rade po porodzie wszystkiego się pozbyć!

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1c7281b4c846d720.jpg

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Ella Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja uzywac olejek palmers na mokra skore po kapieli, potem smaruje bio oil, 2 x dziennie.
    Jak na razie rozstepow nie ma, ale wiem ze moga wyskoczyc po ciazy, czego sie boje.
    Mnie celulit wyskoszyl w 8 miesiacu, ale mam nadzieje, ze odejdzie po ciazy.
    Niestety nawet moja instruktorka z silowni go nie uniknela, nie zeby jakos widoczy bardzo, ale troszke widac, a ta dziewczyna cwiczy 5-6 razy w tygodniu i odzywia sie super zdrowo i bez alkoholu.
    Hormony w ciazy niestety robia swoje.

Q82doi09kub0318v3.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ella wrote:
    Lalita ja uzywac olejek palmers na mokra skore po kapieli, potem smaruje bio oil, 2 x dziennie.
    Jak na razie rozstepow nie ma, ale wiem ze moga wyskoczyc po ciazy, czego sie boje.
    Mnie celulit wyskoszyl w 8 miesiacu, ale mam nadzieje, ze odejdzie po ciazy.
    Niestety nawet moja instruktorka z silowni go nie uniknela, nie zeby jakos widoczy bardzo, ale troszke widac, a ta dziewczyna cwiczy 5-6 razy w tygodniu i odzywia sie super zdrowo i bez alkoholu.
    Hormony w ciazy niestety robia swoje.
    moze instruktorka potrzebuje jeszcze wiecej czasu, to świństwo szybko przychodzi trudno sie go pozbyć.

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ