III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
To mow malej moze ze moze sie juz pokazac to moze na przekor poczeka hihi ;)ja mam malego stracha ostatnio mowie o porodzie lajtowo ale troche sie boje nie samego bolu tylko calej tej otoczki jak to bedzie zobacze niedlugo.
vivien lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
ja z proszków do prania polecam lovelle ( chyba tak się pisze ) uzywałam jej jak synek był malutki a pozniej ok roku przeszłam na Vizir sensitive Próbowałam też płatków mydlanych ale.... pomimo iż rozmieszałam je z ciepłą wodą to zatkałam miejsce gdzie pralka pobiera proszek i zalało mi całą łazienke ;/ oczywiscie szybko opanowałam sytuację Teraz przy drugim dzieciątku tez zamierzam zacząć od lovelli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 10:27
-
Lilka wrote:To mow malej moze ze moze sie juz pokazac to moze na przekor poczeka hihi ;)ja mam malego stracha ostatnio mowie o porodzie lajtowo ale troche sie boje nie samego bolu tylko calej tej otoczki jak to bedzie zobacze niedlugo.
Dzis w takim razie bedzie rozmowa z coreczka na powaznie
Lilka co do porodu to napewno kazda z nas ma jakies tam obawy ale jak juz gdzies na dniach czatalam na forum.Nie unikniesz porodu,nie uciekniesz trzeba sie wziazc w garsc i jakos przez to przejsc
Kto da rade jak nie my KOBIETYLilka, xcarolinex, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Dzis w takim razie bedzie rozmowa z coreczka na powaznie
Lilka co do porodu to napewno kazda z nas ma jakies tam obawy ale jak juz gdzies na dniach czatalam na forum.Nie unikniesz porodu,nie uciekniesz trzeba sie wziazc w garsc i jakos przez to przejsc
Kto da rade jak nie my KOBIETY
Nie unikne nie moge zmienic zdania porod oznacza spotkanie z Moja Kruszynka damy radevivien lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:cudowni teściowie pozazdrościć
Ale są świadomi, że jesteś sama bo ich syn pracuje za granicą i starają się za wszelką cenę jakoś ci pomóc , bo zdają sobie sprawę, że nie jest ci łatwo w pojedynkę.
Moi teściowie mieszkają 180km od nas , czyli daleko.
Rodziców mam blisko, ale tato pracuje w systemie 3 zmianowym, mama też jeszcze pracuje, więc nawet dzieckiem nie będą mogli się później zająć, trzeba będzie małego posłać do żłobka.
Wszystko przez podniesienie progu emerytalnego....
Tak to prawda, ale jak pojechaliśmy do Barcelony to mąż jeszcze był. Od pól roku pracuje w Norwegii Zawsze nam pomagali, zresztą jak wszystkim swoim dzieciom. Dali nam dom, a córką wybudowali nowe Ale oczywiście są i minusy ;p Strasznie rozpieszczają Wiktora, zwłaszcza teściowa. Na każde jego słowo leci i potem mam z nim problem, bo jak Rafała nie ma to jestem jedyną osobą, która czegoś od niego wymaga, itp.
Ale też oboje pracują, moi rodzice też więc Wiko miał nie całe 2 latka jak poszedł do przedszkolaxcarolinex, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Ja tam piore w.platkach.w garnku je roztapiam na wodnisto i wlewam od razu do bebna.co prawda.nie pachnie pranie ale prac piora..za miesiac sie przezuce na lovelle.a mam jeszcze takie mydelko z rosmana dr.becker? I polecam bo jest swietne zeby zaprac najpierw jakas kupke musztardowke nim hehe a pozniej dopiero uprac.na pewno na pozniejsze deserki z marchewki tez sie sprawdzi.polecam
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Ojej, ja ja Wam zazdroszcze, ze sie wyspalyscie!
Ja juz od ok 2tyg mam taki pol-sen i nie moge sie wyspac dzis w nocy wstalam ok 4razy napic sie/toaleta i znowu... no i zawsze jak nie musze wczesnie wstawac, to budze sie ok 5-30 - 6 rano i tak leze z zamknietymi oczami i probuje spac... Mam nadzieje, ze jeszcze przed pojawieniem sie Malej to wyspie sie kilka razy!
A co do zakupów, ja tez stawiam na zakupy internetowe Zawsze jakis voucher dodatkowo mozna znalezc, a u nas w miescie nie ma wszystkich sklepów Nawet zakupy spozywcze juz robimy online, bo jak sobie pomysle o tych ludziach w supermarketach co nie widza mojego brzucha i kaza mi sie przecisnac miedzy swoimi wozkami to mnie az skreca! Tylko faceci mnie przepuszczaja, nawet kobiety z wozkami tego nie robia, choc wiedza jak one sie czuly w ciazy Ostatnio jak bylam w przychodni zwolnienie odebrac to taki starszy pan ok 80lat chcial mnie w kolejce przepuscic i wogole pytal sie ile do porodu, jak sie czuje, jak upaly, etc A kobiety nic...
My dzis idziemy do centrum, niestety chyba odwiedze TK Maxx, co wiaze sie z wydatkami... Ale jak tu sie oprzec rzeczom dla Maluszka!?Lilka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Dzis w takim razie bedzie rozmowa z coreczka na powaznie
Kto da rade jak nie my KOBIETY
Dzialaj Vivien, ona tez potrzebuje czasu na przemyslenie Twojej prosbyvivien lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Ja juz swoja odbylam w zeszlym tygodniu Ze ma nie wychodzic do 37tc, a najlepiej, jakby poczekala do tak 38 bo wtedy Tatus bedzie mial duuuzo wolnego
Dzialaj Vivien, ona tez potrzebuje czasu na przemyslenie Twojej prosby
Xcarolinex dobre,dobre to widze ze nie ja jedyna
A najlpesze bedzie jak my po termnie bedziemy prosily nasze coreczki zeby jednak juz wyszly
Milych zakupow dzisiaj zycze w TK Maxx,ja tez tam zawsze cos znajduje
ostatnio znalazlam przeslodka sukienusie na wiosne bo wybieramy sie na komunie i moj jest chrzestnym
http://www.iv.pl/images/21410267201106511177.jpg
http://www.iv.pl/images/45078100273190458164.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 12:55
Lalita2710, Lilka, MADZIULA13, Kropka, xcarolinex, Suzy Lee, pasia27, justa24, MamaMadzia, yennefer lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:a są takie? Miałam pytać jak to jest, bo wydawało mi się, że do pordu to się szpitalną dostaje , no chyba ze się mylę. Jeśli trzeba mieć swoją , to niefajnie bo szkoda , przecież się zniszczy nowa koszula...
w szpitalu dawają taka seksi hihihi z rozcięciem wzdłuż na 3 kokardki tylko przynajmniej u nas w Ostrowie tak jest... połozna powiedziała że mozemy mieć swoja jak najbardziej ale mamy liczyc się z tym że będzie do wyzucenia -
Ja dostalam taka koszule seksowna do zabiegu laparoskopii ..musialam sie w nia przebrac w lazience i nie wzielam klapek tylko poszlam w kozakach ( przyjechalam do szpitala zaraz przed zabiegiem) i wyszlam taka seksowna w tej koszuli 3 razy wiekszej od siebie i w kozakach i poszlam na sale operacujna dluuuuugim korytarzem niewiedzialam jak to bedzie wygladac na szczescie wglad w moje hm dobra miala pani doktor tylko i jej asystentka gdy mnie wybudzali plotlam cos o piosence Adele moze sluchali jej podczas operacji i bardzo chcialam sama zejsc ze stolu operacyjnego Panie pielegniarki byly super i dawaly tyle kroplowek przeciwbolowych ile 3ba bylo bylam glodna i spragniona a moglam doslownie tylko lizac lyzke z kubka z malutka iloscia wody a jakie to bylo pyszne i ta kromka z maslem miodzio
MADZIULA13, xcarolinex, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Ja dostalam taka koszule seksowna do zabiegu laparoskopii ..musialam sie w nia przebrac w lazience i nie wzielam klapek tylko poszlam w kozakach ( przyjechalam do szpitala zaraz przed zabiegiem) i wyszlam taka seksowna w tej koszuli 3 razy wiekszej od siebie i w kozakach i poszlam na sale operacujna dluuuuugim korytarzem niewiedzialam jak to bedzie wygladac na szczescie wglad w moje hm dobra miala pani doktor tylko i jej asystentka gdy mnie wybudzali plotlam cos o piosence Adele moze sluchali jej podczas operacji i bardzo chcialam sama zejsc ze stolu operacyjnego Panie pielegniarki byly super i dawaly tyle kroplowek przeciwbolowych ile 3ba bylo bylam glodna i spragniona a moglam doslownie tylko lizac lyzke z kubka z malutka iloscia wody a jakie to bylo pyszne i ta kromka z maslem miodzio
Lilka ja dostalam tez taka fajna koszulke jak mialam wycinanego czerniaka na nodze.Gdybym wiedziala ze z tylu sa tylko wiazania w trzech miejscach to bym zalozyla bokserki a nie stringi
No ale coz... trzeba bylo przebrnc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2013, 13:21
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Xcarolinex dobre,dobre to widze ze nie ja jedyna
A najlpesze bedzie jak my po termnie bedziemy prosily nasze coreczki zeby jednak juz wyszly
Milych zakupow dzisiaj zycze w TK Maxx,ja tez tam zawsze cos znajduje
ostatnio znalazlam przeslodka sukienusie na wiosne bo wybieramy sie na komunie i moj jest chrzestnym
http://www.iv.pl/images/21410267201106511177.jpg
http://www.iv.pl/images/45078100273190458164.jpg
Ojej jaka slodka pewnie nie mozesz sie doczekac jak mala Vivien w to ubierzesz
Ja dzis nie znalazlam nic w TK Maxxie same zle gatunkowo rzeczy albo nam sie nie podobaly za to zaraz chyba nadrobie na zakupach online ^^
vivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:Ja tam piore w.platkach.w garnku je roztapiam na wodnisto i wlewam od razu do bebna.co prawda.nie pachnie pranie ale prac piora..za miesiac sie przezuce na lovelle.a mam jeszcze takie mydelko z rosmana dr.becker? I polecam bo jest swietne zeby zaprac najpierw jakas kupke musztardowke nim hehe a pozniej dopiero uprac.na pewno na pozniejsze deserki z marchewki tez sie sprawdzi.polecam
NA DESERKI Z MARCHEWKI najskuteczniejsze jest światło słoneczne 2-3h i nie ma śladu bo się beta karoten utlenia. To najtańszy bo darmowy i najskuteczniejszy sposób, na dokładkę nie kosztuje nas nic wysiłku. Sprawdzone- na prawde działa.
-
Xcarolinex jestem ciekawa jak ebdzie sie moja Vivien w tej sukienusi prezentowac
Powiem ci ze nieraz tak to jestw TK Maxx ze nieraz maja tyle ze trzeba uwazac zeby za duzo kasy tam nie zostawic a nieraz same "szmaty" tylko sa.
Tez tak mam
A co planujesz przez neta zamawiac??