III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
xcarolinex wrote:Dziewczyny my juz po usg i wizycie u lekarza
Malenstwo rosnie jak na drozdzach wazy juz 3343g! Wszystko dobrze i takie slodiutkie stópki widzielismy
Aha, no i urodzimy wczesniej! Maja nas wywolac w 38tc czyli 19 wrzesnia rano mam sie stawic do szpitala Jeju, nawet nie wiecie jak sie ciesze
Akurat wozek na czas przyjdzie, balam sie, ze fotelika miec nie bedziemy na wyjscie
Czyli przechodzisz do wrześniówek - może zmienię ci termin na liście ciężarówek wobec tego co ty na to ?
xcarolinex lubi tę wiadomość
-
justa24 wrote:vivien śliczna ta kołyska, a to wszystko sama szyłaś? Co do męża to pewnie juz go nie puszczaj no chyba ze chce przegapić poród swojej córeczki, w sumie to nie wiem jakie macie plany czy mąż bedzie przy porodzie czy też bedzie czekał sobie gdzieś poboku hehe
Justa tak wszytsko sama szylam,troche trwalo ale dalam rade
Wlasnie maz ma byc przy porodzie caly czas nie wyobrazam sobie rodzic bez niego!!!Dlatego powiedzialam ze po 38 tyg ma byc na miesjcu!!
Licze na to ze zgadaja sie z corcia i zaloza pakt ze Vivien poczeka do przyjazdu tatusiajusta24 lubi tę wiadomość
-
Malenstwo rosnie jak na drozdzach wazy juz 3343g! Wszystko dobrze i takie slodiutkie stópki widzielismy
Aha, no i urodzimy wczesniej! Maja nas wywolac w 38tc czyli 19 wrzesnia rano mam sie stawic do szpitala Jeju, nawet nie wiecie jak sie ciesze
Akurat wozek na czas przyjdzie, balam sie, ze fotelika miec nie bedziemy na wyjsciexcarolinex lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:vivien na allegro są buciki do twojej sukienusi
http://allegro.pl/piekne-buciki-balerinki-w-rozyczki-chrzest-6-12m-i3513976169.html
są mniejsze rozmiary też
Nienormalna jestes po prostu BOSKA!!!!!
dzieki :*
sliczne sa!!иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Akurat wozek na czas przyjdzie, balam sie, ze fotelika miec nie bedziemy na wyjscie
Xcarolinex ale masz fajnie!!!!Juz tylko dwa tygdonie ci zostaly do momentu jak zobaczysz coreczke
Super,akurat corcia ma jeszcze dwa tygdonie zeby troszku na wadze jeszcze dobrac
xcarolinex, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:to gratulacje strasznie się cieszę .
Czyli przechodzisz do wrześniówek - może zmienię ci termin na liście ciężarówek wobec tego co ty na to ?
Faktycznie, mozemy zmienic Szefowo Listy
Boze, ile miejsc pewnie przeskoczeиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
justa24 wrote:to super że wszytsko wporządu a czemu maja Ci wywoływać poród?
Suzy Lee, justa24 lubią tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Faktycznie, mozemy zmienic Szefowo Listy
Boze, ile miejsc pewnie przeskocze
Xcarolinex wiesz co nie ladnie tak sie wpychac w kolejke wszytskie jestesmy ciezarne i mamy przywileje
ZARTxcarolinex, иιєиσямαℓиα, Rika lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Xcarolinex ale masz fajnie!!!!Juz tylko dwa tygdonie ci zostaly do momentu jak zobaczysz coreczke
Super,akurat corcia ma jeszcze dwa tygdonie zeby troszku na wadze jeszcze dobrac
Oj prosze Cie! Ona juz tyle wazy co dzieciaczki urodzone w terminie
Wogole sie nie spodziewalam, ze przyspiesza ta date myslalam, ze przytrzymaja mnie miedzy 39 a 40tc a tu proszepolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Nienormalna jestes po prostu BOSKA!!!!!
dzieki :*
sliczne sa!!
Trafiłam akurat na buciki , takie różne i słodkie oczywiście dla dziewczynek i zaczęłam szukać czy coś jest dla chłopców, bo dla dziewczynek właśnie jest tego sporo . Dla chłopców nie ma niestety nic ciekawego . No i jak zobaczyłam te to od razu pierwsze skojarzenie - SUKIENKA VIVIEN
vivien, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:Xcarolinex wiesz co nie ladnie tak sie wpychac w kolejke wszytskie jestesmy ciezarne i mamy przywileje
ZART
Hahaha Wiesz co, to jest pierwszy raz w ciazy, gdy ktos mnie przepuszcza w kolejce, nigdy nikt tego nie zrobil czy w sklepie czy w aptece, jeszcze mi sie wpychali a tu prosze - jednak sie tego momentu doczekalam, ze ktos mnie przepusci!vivien lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Spoko cieszę się , że mogłam pomóc .
Trafiłam akurat na buciki , takie różne i słodkie oczywiście dla dziewczynek i zaczęłam szukać czy coś jest dla chłopców, bo dla dziewczynek właśnie jest tego sporo . Dla chłopców nie ma niestety nic ciekawego . No i jak zobaczyłam te to od razu pierwsze skojarzenie - SUKIENKA VIVIEN
OPaske juz mam,butki teraz juz tez a wiec Vivien juz jest gotowa tylko mama z tata jeszcze musza cos dla siebie znalezc -
xcarolinex wrote:Hahaha Wiesz co, to jest pierwszy raz w ciazy, gdy ktos mnie przepuszcza w kolejce, nigdy nikt tego nie zrobil czy w sklepie czy w aptece, jeszcze mi sie wpychali a tu prosze - jednak sie tego momentu doczekalam, ze ktos mnie przepusci!
Kiedys musi byc ten pierwszy raz
Ciesze sie ze juz mozesz zaczac odliczac i wiesz kiedy mala bedzie przy wasxcarolinex lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Faktycznie, mozemy zmienic Szefowo Listy
Boze, ile miejsc pewnie przeskocze
no to poprawione
sporo przeskoczyłaś 9tego na 3cie
Nie licząc Patuski i Asty to w zasadzie jesteś 1
1.Patuska1992 28 sierpnia 2013r.CÓRCIA
2.Asta 03 września 2013 r. - SYNUŚ
3.Xcarolinex 19 września 2013 r. - CÓRCIA
*Ella 23 września 2013 r. - SYNUŚ
*Vivien 25 września 2013r. CÓRCIAxcarolinex, vivien, Ella, Kropka lubią tę wiadomość