III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy Lee wrote:
!
dużo za nie zapłaciłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 16:11
-
Lalita2710 wrote:
Twój mąż ma talent plastyczny!
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:śliczne są
!
dużo za nie zapłaciłaś?
99,99 zł i spray żeby skóra nie rozmiękała za 16zł. Szczerze- nie mam na to kasy w tym miesiącu, ale inaczej zostałabym z opcją: "wyjść w materiałowych baletkach na deszcz, albo w skarpetkach". Chyba widzialam rozmiar 41 nawet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 16:20
-
Suzy Lee wrote:99,99 zł i spray żeby skóra nie rozmiękała za 16zł. Szczerze- nie mam na to kasy w tym miesiącu, ale inaczej zostałabym z opcją: "wyjść w materiałowych baletkach na deszcz, albo w skarpetkach". Chyba widzialam rozmiar 41 nawet.
-
pasia27 wrote:Nienormalna ja.tantum.rosa nie uzylam do tej pory hehe i lataja mi te sassetki po polce tylko.w szpitalu nie mialam czasu i weny nawet na polewanie sie tym tam na dole nie mowiac juz o irygacjach..szare mydelko rach ciach sie sprawdzilo do podmycia i psikniecie octeniseptem i jest super.
иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Asta wrote:Witam!
Wpadam się pochwalić, że ja już po. Ogólnie wszystko poszło zgodnie z planem, pobyt w szpitalu rewelacyjny - miła opieka, duża pomoc, wsparcie. Nie licząc walki o znieczulenie ogólne - całkiem udany pobyt i przyznam, że w takich warunkach to ja mogę rodzić.
Zgodnie z planem Gniewomir Bernard narodził się 03.09.2013 o 7:45, waga 3310g (a dzień wcześniej z usg wynikało 2980g), wzrost 53cm, 9 punktów.
Od 06.09. jesteśmy już w domku szczęśliwi i zadowoleni, teraz powoli się poznajemy i docieramy.Asta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziewczyny:) Bardzo dziękuje za miłe słowa.
Mężuś jak ma się postarać to się postara ,ale żeby nie było że jest taki idealny nie raz jak pomalował ścianę to takie prześwity były że hej...
hihih... ale nie mogę narzekać.
Wy właśnie wróciliśmy z Parku ,boże nogi mi już pod koniec do dupy wchodziły 6 km szliśmy z Parku...
teraz robimy kiełbaski na grillu;))
Mam nadzieję że wam dzień dobrze minoł
W ogóle Marzycielka widziałam dziś nasze wózki;) w mojej wersji i w wersji różowej hihihi z małą słodką kruszynką ładnie się prezentowały)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2013, 20:16
marzycielka29, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość