X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita cóż za koszmary :)

Dziewczyny czy pranie w dziecięcym proszku po wyjęciu z pralki nie pachnie, nawet delikatnie? Moje pranie ma bardzo dziwny zapach zastanawiam się czy to normalne czy może za mało proszku nasypałam o.O

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    A u mnie właśnie skończone ;)
    to moje gratulacje. Zazdroszczę ci :)
    Pranie takiej sterty ubranek to wyzwanie ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lovella ma taki dziwny zapach, prawie że bezzapachowy ;p

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Lovella ma taki dziwny zapach, prawie że bezzapachowy ;p
    dzięki no to chyba dlatego nie czuję zapachu , praktycznie nic nie czuć :)

Ale się nacięłam. Kupowałam tetry i nie spojrzałam na etykietkę ze to pieluchy 60x80 :( i kurde po praniu się zrobiły paski jak szaliki ale jestem zła. W biedronce kupiłam 70x80 i w porządku z nimi po praniu a w sklepie z akcesoriami dziecinnymi pieluszki do dupy. Teraz chyba będę musiała dokupić jakieś porządne tetry jeszcze 10 sztuk :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:44

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna takie też się przydadzą. Do położenia na ramię jak małemu ma się odbić, do wycierania itp.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Nienormalna takie też się przydadzą. Do położenia na ramię jak małemu ma się odbić, do wycierania itp.
    o tym samym sobie pomyślałam, że najwyżej będą robić za śliniaki dla dorosłych na ramię ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • polska_dziewczyna Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    A Mojego M rozlozylo na calego to i nas pewnie wkrotce..jutro szkola rodzenia i wizyta u lekarza :(

a co bierzesz jak cie dopada??.. masz jakies leki dozwolone w ciąży na przeziębienie??..

16uddqk3fqi6lktr.png
    km5se6yd1k6f9ats.png

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie juz cos dopadlo :( od 2 dni kicham non stop + doszedl do tego katar... akurat teraz tak blisko do konca.. :/ W sobote jak poszlismy do centrum, to zlapal nas deszcz (yhym, chcialam sobie wziasc mala torebke, zeby tylko portfel zmiescic, to mam-zanim kupilismy parasolke przestalo padac :P ) i jeszcze u nas sie chlodno zrobilo + deszcz a my mamy ogrzewanie zepsute! Prawie 4tyg temu zglosilam to agencji, od ktorej wynajmujemy dom, to jak co tydzien dzwonie to 'przyspieszaja' ta sprawe, choc wiedza, ze jestem w ciazy i g...wno robia :/ a ja tu sie przez to tez chora zrobilam... I jeszcze kurier z wózkiem bedzie w srode/czwartek, bo paczka podczas weekendu WOGOLE nie ruszyla sie z Polski! Choc miala w piatek zostac przekazana zagranice i zawsze podczas weekendu dojezdzala do UK, to tym razem jakos wogole jeszcze do UK nie dotarla... Ah, coz za wspanialy poniedzialek :D
    Ciekawe, czy sprawdzi sie 'jaki poniedzialek taki caly tydzien' - oby nie ! ;)

A wogole jaka cisza byla tu podczas weekendu, raptem kilka stron :P
    Ja mialam okropna niedziele, jakies schizy, ze Mala mniej sie rusza etc, za to w nocy dzis nie dawala mi spac + kopala Tate po przed ramieniu :P i wogole wczoraj sie rozkleilam wieczorem, ze chce juz urodzic, bo mi jest ciezko, nie wygodnie :P Myslalam, ze sama ze soba nie wytrzymam :P

Mam nadzieje, ze chociaz Wy mialyscie lepszy weekend :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 12:42

Suzy Lee lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline życzę dużo zdróweczka.

No weekend był leniwy dla wszystkich , dla mojego synusia wczoraj też
    Ale od dziś znów od 5 rana mocne szaleństwa.
    Może wczoraj tak jakoś było:)

Brzydka pogoda za oknem ,sennie jest strasznie... :(

xcarolinex lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    dziewczyny dzięki za informacje :)

Oficjalnie mogę powiedzieć, że wielkie pranie ubranek rozpoczęte :)!
    Pierz, pierz bo juz niedlugo zostalo ;)

gg64wn1511ap0yj7.png

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Amicizia ja tez mialam dzisiaj wellens dzien tylko ze bez pluskania w wannie bo polozna zakazala bez obecnosci meza :/
    Ale tez sie lepiej poczulam i sie troche odprezylam .....

Bo przed godzina wrocilam ze szpitala,mala dawala mi dzisiaj caaly czas czadu prawie bez przerwy... kopala jak szalona,prezyla sie i nie wiem czemu maialm glupie uczucie ze moze sie pepowina zakrecila :/

Na poczatku balam sie jechac zeby nie dostac opierniczu od poloznych ze sobie przyjezdzam z taka drobnostka...
    Ale polozna byla naprawde kochana,przytulila mnie i powiedziala ze rozumie moje zmatrwienie i mialam sie polozyc i podlaczyla mnie pod ktg,polezalam 30min i z ksiezniczka wszytsko bylo ok.

Podziekowalam sie slicznie za mila opieke i na koniec przyszla do nie jeszcze Pani Dr. zrobila mi USG i malutka po postu miala dzisiaj BARDZO aktywny dzien.
    Mialam w przeciagu 30 min 6 skurczy w skali 55-65 ale nic nie czulam mialam tylko twardy brzuch B)
    Najglupsze bylo uczucie jak dostalam skurcz a lekarka mi jezdzila po brzuchu USG :/

Pani doktor tez byla bardzo mila i bardzo wyrozumiala :)
    Chyba naprawde dobry szpital wybralam B)

Na koniec stwierdzam ze panikara ze mnie.... :P ale po prostu boje sie o moja ksiezniczke <3 <3 <3

Ja sie dolaczam, jestem okropna panikara, wspolczuje swojej Corce :P
    Ja juz ogolnie w tej ciazy bylam 4 razy na oddziale polozniczym, bo wkrecalam sobie, ze cos nie tak :P
    No ale coz... Chyba juz tak z Matkami jest :P Lepiej wiedziec, ze jest ok niz sie stresowac, czy aby napewno sie dobrze zrobilo nie sprawdzajac Malenstwa :P

vivien, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Caroline życzę dużo zdróweczka.

No weekend był leniwy dla wszystkich , dla mojego synusia wczoraj też
    Ale od dziś znów od 5 rana mocne szaleństwa.
    Może wczoraj tak jakoś było:)

Brzydka pogoda za oknem ,sennie jest strasznie... :(

Moze, wkoncu byla niedziela :P
    A u nas tez pogoda okropna :/ W ciagu dnia potrafi byc tak goraco i duszno + deszcz a w nocy kilka stopni :/

gg64wn1511ap0yj7.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze dodam do tego, co napisała Kleopatra - tak, formalności w USC może załatwić mąż, ale musisz mu Nienormalna dać swój dowód :)

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_f wrote:
    Ja jeszcze dodam do tego, co napisała Kleopatra - tak, formalności w USC może załatwić mąż, ale musisz mu Nienormalna dać swój dowód :)
    Dziękuję :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczyny sie pochorowały :/.
    Uważajcie na siebie :)! Ja dziś też wybrałam się do galerii na chwilkę i złapał mnie deszcze a nie miałam parasolki, właśnie suszę włosy :)
    Xcaroliex dużo zdrowia, nie daj się choróbsku :)!

Kupiłam botki w ccc, ale czarne inny model niż pokazywałaś suzy, bo stwierdziłam że jednak czarne wolę. Nakupuję butów różnego koloru a potem nie mam nawet do tego ani torebki ani nic co by pasowało ;)
    I tak miałam już rude kozaki, do fioletowej kurtki pasowało to super :P, granatowe kozaki ;). Wolę jednak czarne i brązowe ciemne buty. Brązowych nie było to kupiłam czarne i jak zwykle mam wyrzuty sumienia :( ile bym kupiła za równowartość tych butów dziecku :/. ehhhh my matki ;) chociaż może tylko ja tak mam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:58

Suzy Lee, xcarolinex lubią tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy któraś miała do czynienia z płynem do prania "biały jeleń"?
    Jakie wrażenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:59

Suzy Lee lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dziś rano się zważyłam 94,4 więc jest ok. Jutro pójdę bez obiadu do ginki , zjem po wizycie, bo jak będzie mi kazała wejść na wagę to między godziną 17-18 będzie na wadze zupełnie inaczej. Jutro się zważę komisyjnie przy mężu rano, żeby nie było że zmyślam :). A poza tym boję się ważyć na wadze w gabinecie bo zawyża wartość :/.
    20.08 ważyłam 94kg czyli jeśli jutro nawet byłoby 94,5 kg to chyba nie jest tak źle? 0,5 kg w 3 tygodnie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:03

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę te botki : http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317650

Jak tylko będę mieć fundusz muszę je kupić :))

dqprepoku4out2uw.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Ja chcę te botki : http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317650

Jak tylko będę mieć fundusz muszę je kupić :))
    też się zastanawiałam nad tymi :), ale stwierdziłam żadnych ćwieków ;) jakoś w katalogu wyglądały bosko i się na nie napaliłam, ale w rzeczywistości zmieniłam zdanie jakoś nie :). Te kolory tych butów są troszeczkę przekłamane w katalogu :/.
    Buty fajne, nie powiem, ale dla mnie musiały by nie mieć tych ozdób :)
    Ja się zdecydowałam na te, ale nie powiem dopiero jak przymierzyłam , bo na półce niczym mnie specjalnie nie ujęły :D
    http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317845

z tyłu mają suwak :) i w ogóle w katalogu bez szału, ale jak przymierzyłam to jednak wydały mi się na nodze spoko, jeszcze myślę i w razie W mogę je oddać w ciągu 7 dni :P
    bo ja taka nie zdecydowana jestem - niby chcę rude buty, ale przychodzi do zakupu to się zastanawiam po co mi taki kolor i do czego będę te buty zakładać ;)
    A jak kupię to znowu , nachodzą mnie myśli mogłam kupić rude jednak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:24

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 9 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja je przymierzałam i na mojej nodze wyglądały idealnie... właśnie ja mam torebkę taką pod kolor;) zawsze mam klasyczne beżowe ,albo czarne.
    W tym roku zachciałam takie;)

Te co kupiłaś ,znów mi się bardzo spodobały ,ale na mojej nodze nie bardzo hihihi :D widzisz po to projektują tyle bucików żeby każdy coś dla siebie wybrał :D

Ja patrzałam w inny sklepach ,w takim co czasem kupuje ,ale masakra w diachmanie to już od dawna masakra...

иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ