III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Lovella ma taki dziwny zapach, prawie że bezzapachowy ;p
Ale się nacięłam. Kupowałam tetry i nie spojrzałam na etykietkę ze to pieluchy 60x80 i kurde po praniu się zrobiły paski jak szaliki ale jestem zła. W biedronce kupiłam 70x80 i w porządku z nimi po praniu a w sklepie z akcesoriami dziecinnymi pieluszki do dupy. Teraz chyba będę musiała dokupić jakieś porządne tetry jeszcze 10 sztuk .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 10:44
-
A mnie juz cos dopadlo od 2 dni kicham non stop + doszedl do tego katar... akurat teraz tak blisko do konca.. W sobote jak poszlismy do centrum, to zlapal nas deszcz (yhym, chcialam sobie wziasc mala torebke, zeby tylko portfel zmiescic, to mam-zanim kupilismy parasolke przestalo padac ) i jeszcze u nas sie chlodno zrobilo + deszcz a my mamy ogrzewanie zepsute! Prawie 4tyg temu zglosilam to agencji, od ktorej wynajmujemy dom, to jak co tydzien dzwonie to 'przyspieszaja' ta sprawe, choc wiedza, ze jestem w ciazy i g...wno robia a ja tu sie przez to tez chora zrobilam... I jeszcze kurier z wózkiem bedzie w srode/czwartek, bo paczka podczas weekendu WOGOLE nie ruszyla sie z Polski! Choc miala w piatek zostac przekazana zagranice i zawsze podczas weekendu dojezdzala do UK, to tym razem jakos wogole jeszcze do UK nie dotarla... Ah, coz za wspanialy poniedzialek
Ciekawe, czy sprawdzi sie 'jaki poniedzialek taki caly tydzien' - oby nie !
A wogole jaka cisza byla tu podczas weekendu, raptem kilka stron
Ja mialam okropna niedziele, jakies schizy, ze Mala mniej sie rusza etc, za to w nocy dzis nie dawala mi spac + kopala Tate po przed ramieniu i wogole wczoraj sie rozkleilam wieczorem, ze chce juz urodzic, bo mi jest ciezko, nie wygodnie Myslalam, ze sama ze soba nie wytrzymam
Mam nadzieje, ze chociaz Wy mialyscie lepszy weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 12:42
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Caroline życzę dużo zdróweczka.
No weekend był leniwy dla wszystkich , dla mojego synusia wczoraj też
Ale od dziś znów od 5 rana mocne szaleństwa.
Może wczoraj tak jakoś było:)
Brzydka pogoda za oknem ,sennie jest strasznie...xcarolinex lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Amicizia ja tez mialam dzisiaj wellens dzien tylko ze bez pluskania w wannie bo polozna zakazala bez obecnosci meza
Ale tez sie lepiej poczulam i sie troche odprezylam .....
Bo przed godzina wrocilam ze szpitala,mala dawala mi dzisiaj caaly czas czadu prawie bez przerwy... kopala jak szalona,prezyla sie i nie wiem czemu maialm glupie uczucie ze moze sie pepowina zakrecila
Na poczatku balam sie jechac zeby nie dostac opierniczu od poloznych ze sobie przyjezdzam z taka drobnostka...
Ale polozna byla naprawde kochana,przytulila mnie i powiedziala ze rozumie moje zmatrwienie i mialam sie polozyc i podlaczyla mnie pod ktg,polezalam 30min i z ksiezniczka wszytsko bylo ok.
Podziekowalam sie slicznie za mila opieke i na koniec przyszla do nie jeszcze Pani Dr. zrobila mi USG i malutka po postu miala dzisiaj BARDZO aktywny dzien.
Mialam w przeciagu 30 min 6 skurczy w skali 55-65 ale nic nie czulam mialam tylko twardy brzuch
Najglupsze bylo uczucie jak dostalam skurcz a lekarka mi jezdzila po brzuchu USG
Pani doktor tez byla bardzo mila i bardzo wyrozumiala
Chyba naprawde dobry szpital wybralam
Na koniec stwierdzam ze panikara ze mnie.... ale po prostu boje sie o moja ksiezniczke
Ja sie dolaczam, jestem okropna panikara, wspolczuje swojej Corce
Ja juz ogolnie w tej ciazy bylam 4 razy na oddziale polozniczym, bo wkrecalam sobie, ze cos nie tak
No ale coz... Chyba juz tak z Matkami jest Lepiej wiedziec, ze jest ok niz sie stresowac, czy aby napewno sie dobrze zrobilo nie sprawdzajac Malenstwa
vivien, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Caroline życzę dużo zdróweczka.
No weekend był leniwy dla wszystkich , dla mojego synusia wczoraj też
Ale od dziś znów od 5 rana mocne szaleństwa.
Może wczoraj tak jakoś było:)
Brzydka pogoda za oknem ,sennie jest strasznie...
Moze, wkoncu byla niedziela
A u nas tez pogoda okropna W ciagu dnia potrafi byc tak goraco i duszno + deszcz a w nocy kilka stopni -
nick nieaktualny
-
No to dziewczyny sie pochorowały .
Uważajcie na siebie ! Ja dziś też wybrałam się do galerii na chwilkę i złapał mnie deszcze a nie miałam parasolki, właśnie suszę włosy
Xcaroliex dużo zdrowia, nie daj się choróbsku !
Kupiłam botki w ccc, ale czarne inny model niż pokazywałaś suzy, bo stwierdziłam że jednak czarne wolę. Nakupuję butów różnego koloru a potem nie mam nawet do tego ani torebki ani nic co by pasowało
I tak miałam już rude kozaki, do fioletowej kurtki pasowało to super , granatowe kozaki . Wolę jednak czarne i brązowe ciemne buty. Brązowych nie było to kupiłam czarne i jak zwykle mam wyrzuty sumienia ile bym kupiła za równowartość tych butów dziecku . ehhhh my matki chociaż może tylko ja tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 13:58
Suzy Lee, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
Uff dziś rano się zważyłam 94,4 więc jest ok. Jutro pójdę bez obiadu do ginki , zjem po wizycie, bo jak będzie mi kazała wejść na wagę to między godziną 17-18 będzie na wadze zupełnie inaczej. Jutro się zważę komisyjnie przy mężu rano, żeby nie było że zmyślam . A poza tym boję się ważyć na wadze w gabinecie bo zawyża wartość .
20.08 ważyłam 94kg czyli jeśli jutro nawet byłoby 94,5 kg to chyba nie jest tak źle? 0,5 kg w 3 tygodnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:03
-
Lalita2710 wrote:Ja chcę te botki : http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317650
Jak tylko będę mieć fundusz muszę je kupić )
Buty fajne, nie powiem, ale dla mnie musiały by nie mieć tych ozdób
Ja się zdecydowałam na te, ale nie powiem dopiero jak przymierzyłam , bo na półce niczym mnie specjalnie nie ujęły
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317845
z tyłu mają suwak i w ogóle w katalogu bez szału, ale jak przymierzyłam to jednak wydały mi się na nodze spoko, jeszcze myślę i w razie W mogę je oddać w ciągu 7 dni
bo ja taka nie zdecydowana jestem - niby chcę rude buty, ale przychodzi do zakupu to się zastanawiam po co mi taki kolor i do czego będę te buty zakładać
A jak kupię to znowu , nachodzą mnie myśli mogłam kupić rude jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2013, 14:24
-
Ja je przymierzałam i na mojej nodze wyglądały idealnie... właśnie ja mam torebkę taką pod kolor;) zawsze mam klasyczne beżowe ,albo czarne.
W tym roku zachciałam takie;)
Te co kupiłaś ,znów mi się bardzo spodobały ,ale na mojej nodze nie bardzo hihihi widzisz po to projektują tyle bucików żeby każdy coś dla siebie wybrał
Ja patrzałam w inny sklepach ,w takim co czasem kupuje ,ale masakra w diachmanie to już od dawna masakra...иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość