Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • she Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholercia - a lekarz Belli wyjechał dzisiaj i wraca w niedzielę :( a tak jej zależało na jego obecności

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny za chwilę powitamy na świecie kolejna dzidzie ! BelliRosie odeszły wody :D

Wow! im dłużej z Wami tu jestem tym kolejne Wasze porody przeżywam bardziej :) Czekamy na newsy

• vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She teraz na ciebie kolej przyszla co nie??
    Jestes jako pierwsza na naszym podium ;)

Suzy Lee, patti lubią tę wiadomość

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • she Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie da się tego ukryć Vivien :D

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <edit>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:58

• vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    no nie da się tego ukryć Vivien :D
    Ciekawa jestem czy twoja corcia bedzie sie dlugo szykowala do wyjscia ;)
    U mnie w rodzinie sie smieja ze dziewczynki lubia sie dlugo szykowac w brzuszku ;)
    Wiem ze ja siedzialam w brzuchu do konca :P
    Kurcze co tu sie dziwic wkoncu all Inclusive :D :D

she, DzejKej lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow ale wiadomosc o Belli :-) az gesiej skorki dostalam hehe
    nasze wczorajsze pogaduszki podzialaly na jej corcie :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika wrote:
    Kurcze ale ten czas zasuwa! Ani się obejrzymy a tu my Vivien będziemy tulić maluszki:)
    U mnie 104 dni :D
    Rika u mnie 103 ;)
    Smialam sie ostatnio z mezem ze juz niedlugo ponizej stowki zejdziemy :)
    Jakos jeszcze to do mnie nie dociera :P

Ale jestem tez bardzo ciekawa jak nasza mala Vivien bedzie wygladac <3 <3 chcialabym bardzo zeby niunia miala wlosy po tacie, krecone i geste hmmmmmm
    Jak nie to skladam reklamacje :P :P ;)

pasia27, Rucia lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki a mnie 63dni! to duzo czy malo w tej sytuacji??haha

vivien, Rika, Rucia lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    wow ale wiadomosc o Belli :-) az gesiej skorki dostalam hehe
    nasze wczorajsze pogaduszki podzialaly na jej corcie :-)

Jeszcze jak sie nie myle smiala sie bo do lekarza powiedziala ze ona czuje ze nie wytrzyma do konca nastepnego tygodnia i wizyte miala miec wczesniej chyba na wtorek a tu kurcze zobacz nie cale 24godz pozniej o.O
    Jednak kobieta to ma intuicje :P

pasia27 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Rika u mnie 103 ;)
    Smialam sie ostatnio z mezem ze juz niedlugo ponizej stowki zejdziemy :)
    Jakos jeszcze to do mnie nie dociera :P

Ale jestem tez bardzo ciekawa jak nasza mala Vivien bedzie wygladac <3 <3 chcialabym bardzo zeby niunia miala wlosy po tacie, krecone i geste hmmmmmm
    Jak nie to skladam reklamacje :P :P ;)
    vivien poki tu jestes to wklejam ci linka ze stronka na fb studia fotio i tam sa fajne foteczki maluszkow.nie znam kobitki ale udostepnia zdjecia i niektore sa sweet :-)
    Vivien ja mam na fb stronke fotografki i nawet fajniusie foteczki udostepnia ;-)
    https://www.facebook.com/pages/Art-Photo-Wiktoria-Hyra-Fanpage/156378767787839?ref=stream&hc_location=stream

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien wrote:
    Jeszcze jak sie nie myle smiala sie bo do lekarza powiedziala ze ona czuje ze nie wytrzyma do konca nastepnego tygodnia i wizyte miala miec wczesniej chyba na wtorek a tu kurcze zobacz nie cale 24godz pozniej o.O
    Jednak kobieta to ma intuicje :P
    no dokladnie ;-) masz racje ale jaja.no to SHE spakowalas juz torbe ??wczoraj chyba mialas sie za to zabrac ?hihi

vivien lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    vivien poki tu jestes to wklejam ci linka ze stronka na fb studia fotio i tam sa fajne foteczki maluszkow.nie znam kobitki ale udostepnia zdjecia i niektore sa sweet :-)
    Vivien ja mam na fb stronke fotografki i nawet fajniusie foteczki udostepnia ;-)
    https://www.facebook.com/pages/Art-Photo-Wiktoria-Hyra-Fanpage/156378767787839?ref=stream&hc_location=stream
    Kurcze pasia wstyd mi troche takie cos pisac bo ja chyba jakis odmieniec jestem ...
    NIe mam jeszcze konta na fb az sie zaczerwienilam jak to pisze.Niby starej daty nie jestem bo w lipcu dopiero 27 wiosen bedziw :P ale jakos to zaniechalam :\

ALe dziekuje ci za bardzo za namiary, sesje zdieciowa malej Vivien tez na dniach juz bede klepac ;) tylko musze jeszcze meza troche przekupic zeby sie zgodzil na taka trase :\

pasia27 lubi tę wiadomość

• vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    kobitki a mnie 63dni! to duzo czy malo w tej sytuacji??haha

Pasia ty juz niedlugo ponizej 50 schodzisz o.O
    Jak ci sie lipiec zacznie nim sie obejzysz a bdziesz miala synusia na raczkach i o tobie bedziemy tutaj tak pisac :P

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien ja tez pokasowalem inne portale spolecznosciowe i zostal tylko 'fejs' ale tylko dlatego ze mam kontakt z wiekszoscia kolezanek ktore powyjezdzaly :-( czekamy na wasza sesje.profesjonalna to super pamiatki 'do ramki' :-)
    tesciowa mowi ze 2tyg poprawki co do terminu mozna sobie dac hehe wiec albo 80dni albo kolo40?? mi zostalo??hmm
    wczoraj zakupilam te slynne liscie malin i na poczatku sierpnia zaczne pic :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • she Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    no dokladnie ;-) masz racje ale jaja.no to SHE spakowalas juz torbe ??wczoraj chyba mialas sie za to zabrac ?hihi

oczywiście, że nie spakowałam ;) ale obiecuję, że dzisiaj się za to zabiorę!

pasia27, Rucia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    vivien ja tez pokasowalem inne portale spolecznosciowe i zostal tylko 'fejs' ale tylko dlatego ze mam kontakt z wiekszoscia kolezanek ktore powyjezdzaly :-( czekamy na wasza sesje.profesjonalna to super pamiatki 'do ramki' :-)
    tesciowa mowi ze 2tyg poprawki co do terminu mozna sobie dac hehe wiec albo 80dni albo kolo40?? mi zostalo??hmm
    wczoraj zakupilam te slynne liscie malin i na poczatku sierpnia zaczne pic :-)

Pasia ja wlasnie tez jestem ale tylko na NK ale zauwazylam ze coraz wiecej ludzi kasuje wszystko i na tylko fb no coz chyba czas sie przeniesc :P

Patrzac na nasze kobitki z forum od 36-37 tyg mozna juz czekac na przyjscie dzidzi ;)
    Ja ziolka tez napewno bede pic musze tylko tate zaangazowac zeby mi znalazl przepisy :P

• patti Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aila wrote:
    Patti,ja bralam tardyferon i oprocz objawow,ktore opisujesz mialam okropne kolatania serca,dusznosci i slabo mi sie robilo.Odtsawilam,choc lekarz zalecil dalej brac.Rowniez dobrze zrobilam.Wyniki tez byly ok.Poprostu staram sie uzupelniac zelazo w diecie.

mnie zalecila tardyferon poprzednia pani ginekolog, obecna nic o nim nie wspominala. i powiem tak, kupilam go dopiero po miesiacu od zalecenia lekarza i wzielam tylko 4 tabletki i nie bralam wiecej ,bo cos mi mowilo ,ze nie musze i tez dobrze robilam.Wczoraj odebralam wyniki i morfologie mam super bez tego suplementu ,witaminek tez juz nie biore.wczoraj zapytalam obecna gienkolog i mowi ,zeby tego nie brac.ja tez dieta nadrabiam, jej przynajmniej 2 razy w tyg pyszna wolowinke, dobrej jakosci ze sprawdzonego zrodla, rowniez dobre jajka, plus warzywa i chyba mi wystarcza !Wczoraj ginka mowila ,ze biegunki i zaparcia, ktore mialam po tym tardyferonie tez moglyby obecnie wplynac na szybszy porod itp.

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• patti Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    Do porodu kupcie sobie tez Tantum Rosa z irygatorem, pomaga szybko zagoic się, obkurczyc w srodku i pomoc dojsc do ładu.

Suzy ,wlasnie mialam o to pytac :-) oprocz tego przemywa sie jeszce jakims plynem do higieny intymnej (jaki najlepszy jest po porodzie) i czy stosuje sie szare mydlo na rane neciecia ??jak to wyglada, niby proste no ale zapytam

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• patti Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    cholercia - a lekarz Belli wyjechał dzisiaj i wraca w niedzielę :( a tak jej zależało na jego obecności

no wlasnie...kurcze,pewnie nie przypadnie jej to do gustu ,zawsze to jest dodatkowy stres, ale miejmy nadzieje ,ze trafi na ok lekarza i ,ze dobrze wykonaja zabieg.

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ