III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ella dokładnie, też o tym słyszałam.
Suzy masz rację że niestety często różne atesty są kupowane. A jeśli chodzi o crash testy to trzeba patrzeć na aktualne, często wiele testów jest przestarzałych.
Zimno kurcze, chyba będę musiała dzisiaj przepalić chociaż w kominkuSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Wczoraj bylam u ortodonty, jedna z najgorszych wizyt. Lekarz powiedzial asystentce co ma zrobic, ale Oma nie mogla sobie z tym poradzic. Musiala zawolac koleznke, bo drucik nie chcial sie ulokowac jak trzeba, tej tez sie nie udalo.
Zawolaly innego lekarza, tak przy okazji bardzo przystojny i mlody to sie zwylke nie zdarza. W sumie siedzialam w fotelu godzine zanim udalo im sie pozamykac wszystkie "bramki".
Na szczescie to juz ostatnia wizyta i nastepym razem beda juz zdejmowac, chekam na to prawie tak jak na urodziny maluszka.
Dzisiaj jestem cala oboloa, a tabletek nie chce brac, moze kawa mrozona pomoze.
W ramach rekompensaty, za ten bol poszlam sobie kupic nowy puder prasowany z MAC i krem z Clarins, bardzo lubie u tej dziewczyny kupowac, bo zawsze daje mi mnostwo probek. Wczoraj dostalam krem na zmeczone nogi i olejek przeciw rozstepom, pieknie pachnie.
Nienolmalana slicznie Ci wyszedl pokoik, sama bym sie zabrala do dekoracji, ale tutaj nie ma takich sklepow i ogolenie ciezko cos fajnego dostac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 16:07
-
Amicizia wrote:oj nie fajnie z tymi cyganami itd. chociaz w blou mojej mamy mieskaja cyganie, i powiem wam ze sa to na prawde njalpeosi sąsiedzi, cała reszta to zakłamne fałszywe i ne powiem co jeszcze bo szkod asłów, a oni sa w przoądku. Wiadomo kłóca się, ale po cygansku, ale szczerzy normlani i bardzo w porzadku. Raz jak mi wjechal w samochod to sam się przyznal i dal mi wszystkie papeiry zebym ypelnila do ubuezpieczyciela bo on umie sie tylko podpisac, takze wszystko poszlo z OC i zero problemu.
co do porodu, to w Ujastku sala przedporodowa jest pojedyncza i mąż moze byc ile chce, nikt go nie wyrzuci, zas sale poprodowe sa 2 osobowe, a dsieci do 14 lat maja zakaz wejscia
Ja tez mam dobre skojarzenia z cyganami, moi rodzice pomagali im jednej rodznie, nawet byli na cyganskich chrzcinach, to zupełnie inna kultura, inne reguły, ja sie ciut w nich gubie, ale jak sie pozna tak jak moi rodzice mentalnosc, klimat, zasady, to wie czego sie spodziewac. Ja niestety nie miałam tyle odwagi zeby sie przełamać i trzymałam dystans, a w sumie szkoda...
Ma nadzieje ze rodzina meza nie zrobi nalotu na porodówkebo to by była inwazja....
-
Suzy Lee wrote:MICHAELA I WSZYSTKIE SZUKAJĄCE EKO PIELUCH JEDNORAZOWYCH:
Beaming baby to jedyne w zasadzie eko pieluchy jednorazowe, które są warte uwagi, dużo o tym rozmawialiśmy z mężem w hurtowni, która ma eko towar i to tylko ten który sami uznają za wartościowy. Pieluchy Beaming Baby znajdziecie też u nas:
http://tree-house.pl/pl/c/Pieluchy-jednorazowe-ekologiczne/40
Super, ja te zakupy rozkładam na raty, kolejne w przyszłym miesiacu zrobie u Was, z kasa u nas nie ciekawie, ale wole zapłacic wiecej za tego rodzaju pieluche zwłaszcza przy załozeniu ze uzywac ich bede krótko.Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
a mój mężuś wrócił dziś wcześniej z pracy
i jedziemy wybrać farby do pokoju małego bo w poniedziałek juz ruszamy konkretnie..w końcu czas sie kurczy..wogóle wzieło mnie bardzo na wyprawke ciagle o tym myśle i co bu tu jeszcze ,czego nie mamy itp.. fakt że to juz wielki czas na takie kompletowanie wszystkiego.
Już się nie moge doczekać jak będzie pomalowane i wstawimy łóżeczko tylko zastanawiam sie kiedy pościel bo za wcześnie też nie dobrze bo po co ma sie kurzyć, jak sądzicie?polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta24 wrote:a suzy i twoje info sie przydało jak znalazł bo bedziemy obok ikei to wejde i jak coś kupie te poduchy bo faktycznie 6 zl tansze są a na dwuch to juz 12.. a co tam zawsze coś
Są tylko na dziale dziecięcym , nie ma ich w tym dziale z hurtowymi rzeczami na dole -
justa24 wrote:a mój mężuś wrócił dziś wcześniej z pracy
i jedziemy wybrać farby do pokoju małego bo w poniedziałek juz ruszamy konkretnie..w końcu czas sie kurczy..wogóle wzieło mnie bardzo na wyprawke ciagle o tym myśle i co bu tu jeszcze ,czego nie mamy itp.. fakt że to juz wielki czas na takie kompletowanie wszystkiego.
Już się nie moge doczekać jak będzie pomalowane i wstawimy łóżeczko tylko zastanawiam sie kiedy pościel bo za wcześnie też nie dobrze bo po co ma sie kurzyć, jak sądzicie?
Ja mialam zrobione 3 lub 4 listy co kupic, co zrobic, co posprzatac. Czesc zrobilam oczywiscie sama a reszte odelegowalam mezowi. Bardzo milo bylo wykreslac kolejne pozycje z listy, az nic na niej nie zostalo.
Teraz oczywiscie mam nowa liste, ale juz mniejsza:-) -
Moja przyjaciolka zostawila mi dzis 6 miesiecznego synka na godzinke
Dalam rade
obylo sie bez placzu bylo duzo smiechu i piskow
sposrod wszystkich zabawek najbardziej podobalo mu sie opakowanie z chusteczek najwilzajacych
A jak mu dawalam mleko to az piszczal z radosci! Slodziak
Nie dociera do mnie ze juz za chwile to ja bede mama a tu juz 30 tydzienblueberry, Lalita2710, Suzy Lee, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ella wrote:Wczoraj bylam u ortodonty, jedna z najgorszych wizyt. Lekarz powiedzial asystentce co ma zrobic, ale Oma nie mogla sobie z tym poradzic. Musiala zawolac koleznke, bo drucik nie chcial sie ulokowac jak trzeba, tej tez sie nie udalo.
Zawolaly innego lekarza, tak przy okazji bardzo przystojny i mlody to sie zwylke nie zdarza. W sumie siedzialam w fotelu godzine zanim udalo im sie pozamykac wszystkie "bramki".
Na szczescie to juz ostatnia wizyta i nastepym razem beda juz zdejmowac, chekam na to prawie tak jak na urodziny maluszka.
Dzisiaj jestem cala oboloa, a tabletek nie chce brac, moze kawa mrozona pomoze.
W ramach rekompensaty, za ten bol poszlam sobie kupic nowy puder prasowany z MAC i krem z Clarins, bardzo lubie u tej dziewczyny kupowac, bo zawsze daje mi mnostwo probek. Wczoraj dostalam krem na zmeczone nogi i olejek przeciw rozstepom, pieknie pachnie.
Nienolmalana slicznie Ci wyszedl pokoik, sama bym sie zabrala do dekoracji, ale tutaj nie ma takich
sklepow i ogolenie ciezko cos fajnego dostac.
Ja tez lubie Maca
-
A propo Cyganow Moj M wlasnie wrocil z pracy i byl swiadkiem kradziezy z sklepie..Cyganka miala spodnice dluga z kieszonkami pod spodem i ochrona wyciagnela spod z tej spodnicy towaru ktory by sie zmiescil w 2 duzych torbach.
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:A propo Cyganow Moj M wlasnie wrocil z pracy i byl swiadkiem kradziezy z sklepie..Cyganka miala spodnice dluga z kieszonkami pod spodem i ochrona wyciagnela spod z tej spodnicy towaru ktory by sie zmiescil w 2 duzych torbach.
Akurat to to jest ich chleb powszedni... one mają specjalnie zrobione te spódnice żeby kraś mają kilkanaście kieszeni...
Już nie mówiąc o cygankach ,które naciągają ludzi że powróżą ,a potem po kasie ... z portfela... Ja mam sąsiadów są raz na rok ale jak przyjeźdzają chce mi się płakać....
Tak Suzy fajna ta strona z tymi do łóżeczka ochronie na szczebelki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 18:18
justa24 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja jeśli miałąbym na kogokolwiek narzekać to nie na cyganów - tez to i owo buchnęli rodzicom, ale to takie pierdoły były - tylko na kiboli.... tu sie tak panosza ze strach sie bać, o maly włos gościa z z pociągu nie wyrzucili, robia demolkę i wszyscy sie ich boją, jak napisaliśmy pismo do kolei, zeby omze po derby straz ochrony kolei jezdziła bo to sie powtarza cyklicznie to wystraszony konduktor wyparł się wszystkiego. Zdemolowane samochody, obsmarowane kamienice, obszczane mury... i piosenki o gazowaniu Żydów w pociągu jadacym w kierunku... Oświęcimia. Biegają po pociągu i drą się człowiekowi prosto w twarz: NIE BAĆ SIE KURWA! z deską nabita gwożdziami w ręku... jakieś durne teksty o czystosci rasowej, mnie az przez tych idiotów na przekór wszystkiemu włącza sie nadtolerancja dla każdej inności i mniejszości w Polsce.
. A potem czytam że tego samego rodzaju debile obsmarowali sprejem...szlak turystyczny i mające tysiące jeśli nie miliony lat skały ... uh aż mi się na sama myśl cisnienie podnosi. -
nick nieaktualnytaaa... akurat oglądaliśmy wczoraj z mężem "SKrzydlate świnie"... to tam widze i tak lajcik pokazali z kibolskich zachowan. Raz w Chorzowie widzialam jak ida jak parada jakaś na mecz, całą ulia i chodnikami. Wybijali witryny sklepowe po drodze i ku memu zdumieniu... parę kobietek tez tam było
Wracając do wątku dziecięcego, wydusiłam ze znajomej która swoją dwójkę chowa na pieluchach wielorazowych, że dobre a tanie pieluszki ma np. Babyland, choć przy drugim dziecku już zaczęły szwankować, ale tak to są super jak na jedno dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 18:38
michaela lubi tę wiadomość
-
Bedac przy naciagaczach, przy lokalnym supermarkecie zawsze kreci sie taka mloda dziewczyna i zaczepia ludzi proszac o kase.
Wczoraj mnie zagadala, jak tam ma sie dziecko i mowi do mnie, ze potrzebuje drobne zeby sobie cos do jedzenia kupic.
W sumie moglabym jej dac jakas kase, zawsze zostawiam napiwki, w weekendy w markecie dzieciaki pakuja zakupy i tez im zawsze daje kilka dolarow.
Ale ta laska wczoraj przegiela, nie dosyc, ze nic nie robi, to jeszcze jak ze mna rozmawiala palila fajke, wiec stwierdzialam, ze jak na papierosy ma, to oznacza, ze priortytety ma ustalone i nie jest taka glodna. Powiedzialam jej ze nie mam drobych, mam nadzieje, ze mi auta nie porysuje.иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Wracając do wątku dziecięcego, wydusiłam ze znajomej która swoją dwójkę chowa na pieluchach wielorazowych, że dobre a tanie pieluszki ma np. Babyland, choć przy drugim dziecku już zaczęły szwankować, ale tak to są super jak na jedno dziecko.
-
nick nieaktualny