III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem zdania, żeby jeść w miarę wszystko, ale unikać rzeczy gazotwórczych, rozwalniających czy zatwardzajacych i obserwować też dziecko, jeśli jest jakaś niepożądana reakcja po jakimś pokarmie to zwyczajnie odstawić, a tak to się nie wygłupiać.
vivien, justa24, m_f, Kleopatra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
mój też ostatnio powiedział że zmieniłam sie bo potrafie sie śmiać a za chwile staję sie tak wrażliwa i płacze bo coś tam mi się przypomniało.. ehh te hormony
vivien a gdzie kupic te kwiaty siana? w sklepie zaopatrzonym w zioła?Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Rika wrote:kurcze przydalaby mi sie taka lista dla kobiety karmiacej...musze cos w necie poszukać...
Podobno pierwszy miesiąc trzeba bardziej na siebie uważać (to co się je)
a pózniej mozna tak jak suzy napisała powoli wprowadzać i sprawdzać na dziecku , niestety nie ma innej możliwości.Rika lubi tę wiadomość
-
justa24 wrote:mój też ostatnio powiedział że zmieniłam sie bo potrafie sie śmiać a za chwile staję sie tak wrażliwa i płacze bo coś tam mi się przypomniało.. ehh te hormony
vivien a gdzie kupic te kwiaty siana? w sklepie zaopatrzonym w zioła?
Justa mysle ze albo w aptece albo w zielarskim na pewno zanjdziesz -
Lalita2710 wrote:Ponoć mięśnie kegla powinno się codziennie x10 razy co najmniej i od 27 tygodnia powinno to wejść w krew tak słyszałam.
Ja raz dziennie wieczorem jakieś mini ćwiczenia piłka ,na macie.
Ja zawsze takie rzeczy lubiłam ,więc tak włączam sobie muzykę relaksując się przy tym i robię. Już od tygodnia.
Nie wiem czy to coś pomoże ,ale jak nie spróbuje to nie będe wiedzieć.
A może akurat będzie trochę łatwiej mi przy porodzie.
Ja kiedyś też szpinak bleeeee ( trauma z przedszkola) zupa szpinakowi i szpinak taki płynny.
Ale szpinak w makaronie ,albo te ciastka francuskie co robimy ze szpinakiem czosnkiem i łososiem mmm boskie.
Tak ja też lubię roladki ,kluseczki kapuche , albo kapuche czerwoną
W Wigilie zjem tylko barszczyk i ziemniaczki i troszkę rybki. No bo co ani kapuchy z grochem nie wolno ,ani nic((
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Justa mysle ze albo w aptece albo w zielarskim na pewno zanjdziesz
Wiem ze to idzie w obie strony albo po odstawieniu tego leku mozna urodzić odrazu tzn w przeciągu kilku dni albo właśnie szyjka nie bedzie się chciała skracać.vivien lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszla wlasnie torna ta co wam pokazywalam
Tylko zamowilam czarno-siwa bo tylko taka dostalam w niemczech
chcialam zamowic najpierw na sprobowanie zeby wogole zobaczyc rozmiary czy beda mi odpowiadaly
i myslalm ze jak bedzie fajna to wtedy moge zamoiwc siwa bo bede na pewnej stronie z wyiarami
Co myslicie o tej czarnej nie jest za DUZA????????Nie bez przyczyny nazywa sie weekender
Prosze o opinie
http://www.iv.pl/images/65744683582696230443.jpg
http://www.iv.pl/images/09233448574484397817.jpg
http://www.iv.pl/images/63050175200415018327.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 13:04
Rika, Lalita2710, justa24, blueberry, иιєиσямαℓиα, marzycielka29, pasia27, Lilka, yennefer, maja2024, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:dzieki, podejrzewam że skozystam bo boję sie że po braniu tego fenoterolu a mam odstawić od 36 tygodnia, wstrzyma mi sie pózniej poród.
Wiem ze to idzie w obie strony albo po odstawieniu tego leku mozna urodzić odrazu tzn w przeciągu kilku dni albo właśnie szyjka nie bedzie się chciała skracać.
ProszeMam nadzieje ze pomocne beda ziolka
Zobaczymy jak na mnie zareaguja -
nick nieaktualnyVivien... Torba prezentuje się fantastycznie na wózku, nawet ta czarna!! Cholera... może tez się skuszę! Jest najładniejszą torbą jaką widziałam dla mam i do wózków. Jeszcze raz przypomnij mi firmę? Coś na P było... to sobie od razu zapiszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 13:14
vivien lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za opinie :*
Materialowo jest naprawde super widac ze jest pozadnie zrobiona i kurcze chyba jednak tej siwej nie bede zamawiala bo tak jak piszecie nawet fajnie sie prezentuja i ta czarna z siwym
W srodku jest tez skorzana z jednej strony a z drugiej slizka podkladka do przwijania pupki.Toba ma w srodku o kieszonek ze mozna super posegregowac wszytsko i jak dojdzie do tego ten organizer co zamowilam na ebayu to bedzie cacy
Suzy ta torba to sie w calosci nazywa tak
Firma: Petunia Pickle Bottom
Model: Evening in Insbruck Weekender
znalazlam ja w miare....w przystepnej cenie 140€
a tak wszedzie okolo 200 sie kreci
Bardzo duzo jak dla mnie za torbe ale szukalam juz chyba z kilka miesiecycos co by mi sie podobalo
musialm meza przekonac ze to nie tylko do przewijania na 2-3 latka ale tez nawet jako torna na weekend na wyjazdy pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 13:41
Suzy Lee, Lilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivien ślicznie się prezentuje.
Ja też uważam że nie należy przesadzać z tym nic nie jedzeniem. Ja pierwszy miesiąc uważałam a potem stopniowo wszystko wprowadzałam. Na święta już normalnie jadłam ;pSuzy Lee, vivien lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Nie chce Cie zmartwić, ale tu sa po 69
http://www.petuniaoutlet.com/Wistfulweekender/
Czy któraś natknęła się na nią w Polsce?
Suzy widzialam juz za 100$ ale niestety te firmy nie przesylaja do innych karjow jak USA juz patrzalam spedzialam nad tym tez kilka dni zeby obszukac wszytskie mozliwe i najtansze mozliwosci...
Niestety nie ma duzo sklepow co oferuja ich totby za granica -
nick nieaktualny
-
Kleopatra wrote:Vivien ślicznie się prezentuje.
Ja też uważam że nie należy przesadzać z tym nic nie jedzeniem. Ja pierwszy miesiąc uważałam a potem stopniowo wszystko wprowadzałam. Na święta już normalnie jadłam ;p