III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivien zazdroszczę... do powrót męża ponad 2 tyg jeszcze:( bo chyba zostanie jeszcze 5 dni dłużej.
Kurczę niby ten tydzień szybko zleciał. No ale mimo wszystko... jak pomyślę ile jeszcze to oszaleć idzie.Suzy Lee, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Rika no to jeste juz z Krzysiem dalej niz my
Moja Vivien glowke ma wysoko i nie szykuje sie wogole do wyjscia.Tak bylo w zeszlym tygodniu bynajmniej
Aila dobrze ze u ciebie tez wszystko jest ok. Co do wywolania to chyba zagadam do lekarza w nastepna srode ze nie chce czekac 10dni dni po terminie na wywolanie... bo tyle on czeka
Boje sie o moja księżniczkę i polozna mi dzis powiedziala ze mam prawo poprosic o wczesniejsze wywolanie po moim poronieniu..
Wszedzie pisze ze po 40 tygodniu wzrasta ryzyko urodzenia martwego dziecka..
Kurde juz hormony mi bazują!!!!!!!!!
Rika, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
justa24 wrote:ja napewno bede piła (jęsli mi się samo nie ruszy po 38 tyg) liście malin czy coś tam i to co proponowała vivien..teraz juz zapomniałam co to było..vivien napisz jak Ty sie po tym czujesz miałaś zdac relacje ..w kocu jestes 3 na liście
Justa ja robie inhalacje, nasiadowki z kwiatow siana.
Powiem ze nie czuje specjalnie zman ale od srodka mam nadzieje ze dziala
-
Lalita2710 wrote:Vivien zazdroszczę... do powrót męża ponad 2 tyg jeszcze:( bo chyba zostanie jeszcze 5 dni dłużej.
Kurczę niby ten tydzień szybko zleciał. No ale mimo wszystko... jak pomyślę ile jeszcze to oszaleć idzie.
A jak maz przyjedzie to bedziesz czula motylki w brzuszku jak pierwszego dnia ;* -
vivien wrote:Lalita dasz rade wkoncu juz troche czasu wytrwalas
A jak maz przyjedzie to bedziesz czula motylki w brzuszku jak pierwszego dnia ;*bo umowa nam się kończy bo nie chcieliśmy przedłużać tylko na nowo ofertę wziąć bo lepsze warunki itd:D I co ja bd robić
Znalazałam artykuł : http://www.netmama.pl/magazyn/porod/zlagodzic-bole-porodowe/nasiadowki-z-kwiatow-siana-rozluzniaja-dno-miednicy/ czytam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 18:51
-
Hihi dobry warunek
Lalita dokladnie ten sam link wkleilam kilka stron wczesniej
Tylko na pl stronach nie pisza proporcji
Na litr wsypuje sie 5lyzek stołowych. Zagotować w garnku, wylaczyc i 15min zostawic pod przykryciem a potem albo wlać do miski i się movzyc albo wlozyc garnek do toalety i "inhalowac"
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:Hihi dobry warunek
Lalita dokladnie ten sam link wkleilam kilka stron wczesniej
Tylko na pl stronach nie pisza proporcji
Na litr wsypuje sie 5lyzek stołowych. Zagotować w garnku, wylaczyc i 15min zostawic pod przykryciem a potem albo wlać do miski i sie moczyc albo wlozyc garnek do toalety i "inhalowac" -
Vivien juz za chwile bedziesz miala swoja Ksiezniczke :)od smutnych historii prosze sie trzymac z daleka :)Lepiej mezowi masaz zrob
Lalita badz dzielnapomysl jak fajne sa powitania
Justa zazdroszcze grzybowMy zawsze chodzilismy na grzyby bedac w Pl tutaj tez raz nam sie zdarzylo znalezc 2 borowiki :)M je usmazyl hihih dla smaku
Rzeczy dla Maksa sie susza i wygladaja slodko na suszarce moglabym sie na nie gapic caly dzien :)Maly sie prezy i wygina dzis mnie tak kopnal ze mi telefon z rak wylecial
dzieki za info o sterylizatorach i podgrzewaczach.tak jak pisalam to jest na ostatniej liscie :)i jesli nie bedzie potrzeby to nie bede kupowac.
Amicizia Gratuluje Mieszkanka :)Zycze Samych Szczesliwych Dni w Nowym GniazdkuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2013, 19:11
Amicizia, vivien, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Suzy Lee ja bym chciała zamówić to:
http://www.fabrykawafelkow.pl/opakowania-termoizolacyjne/1526-termoizolacyjne-opakowanie-na-butelke.html
http://www.fabrykawafelkow.pl/smoczki/1292-etui-na-smoczek-skip-hop.html
tyle, że tam piszą że tego etui nie ma w magazynie ale może niedługo się pojawi wysłałam Ci zaproszenie bo inaczej nie mogę wysłać wiadomości i dlatego też pisze tuSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Rika wrote:My po badaniu. Marudzilam na synka a to jak widać mamusia opoznia
Krzyś juz gotowy do wyjścia, glowka bardzo nisko. Natomiast z mojej strony zero przyzwolenia - szyjka nawet nie mieknie, zamknieta, zupelnie nie szykuje sie do porodu
także jeszcze mozemy poczekac... Krzychu wazy kolo 3200 wiec jest ok w miarę
ja niestety globulki dostalam bo w wynikach jakieś pojedyncze drozdze wyszly, a wiadomo ze po porodzie jak będzie sie rana goić to lepiej żeby sie nie zakazila. Cala ciaze byl spokój to mi na koniec zakażenie potrzebne jeszcze do szczescia..
Joj To JUZ?? Trzymam kciukiRika, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
No wiesz Michela ja nie wiem czemu ale czuję że synuś będzie chciał być wcześnie na świecie... nie wiem takie mam przeczucie.
I tak wiesz myślami ogarniam temat co i jak myślę , ale kurcze z drugiej strony zaczynam się bać...
A z 3 strony jestem ciekawa kiedy to nastąpiSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Oj troche zajelo mi Was nadrobic
Ja juz zaczelam 'eksmisje' Malenstwa - katuje sie swierzym sokiem z ananasów, juz litr wypilam, polowa butelki jeszcze do spozycia
Wszystko gotowe w domu, wiec moze wychodzic
W srode mamy usg, ale po cichu licze, ze sie cos ruszy dzis lub jutro
Nina82, Kropka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
Ja jutro mam wizytę i tez mam nadzieję że coś ruszyło ;p
Mój synek spał na płasko, a jak był chory to podkładaliśmy książki pod nogi łózka i teraz też nic nie kupuję.
Złapałam jakieś grypko, gardło mnie boli i czuję się fatalnieSuzy Lee, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Oj troche zajelo mi Was nadrobic
Ja juz zaczelam 'eksmisje' Malenstwa - katuje sie swierzym sokiem z ananasów, juz litr wypilam, polowa butelki jeszcze do spozycia
Wszystko gotowe w domu, wiec moze wychodzic
W srode mamy usg, ale po cichu licze, ze sie cos ruszy dzis lub jutroxcarolinex, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja jutro mam wizytę i tez mam nadzieję że coś ruszyło ;p
Mój synek spał na płasko, a jak był chory to podkładaliśmy książki pod nogi łózka i teraz też nic nie kupuję.
Złapałam jakieś grypko, gardło mnie boli i czuję się fatalnie
Oj mnie tez cos rozklada i to 3 dni przed wywolaniem!! Dzis czuje sie okropnie + bol miesni
Oby cos sie ruszylo, donoszony, waga ladna no to Synek moze wychodzic
Ja juz od tygodnia chodze i namawiam Mala na wyjscie, ale cos nie slucha
Kleopatra, vivien lubią tę wiadomość