III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
anilorak rano jest trochę lepiej ale i tak sią opuchnięte choćbym kostki skręcone miała a jak dotykam wieczorami to boli dziś dzień odpoczynku dla stóp byłam w sklepie a teraz leże może to pomoże. Daj znać co lekarz ci zalecił na te stopy ja mam wizytę dopiero 15 lipca ale jak będzie gorzej to wcześniej pójdę...
-
No tak anilorak widzę, że my na tym samym etapie ciąży jesteśmy 4 dni różnicy . Do sierpnia daleko w sumie musimy jakoś przetrwać te opuchnięte stopy i upały. U mnie dziś chłodno aż lepiej się oddycha pierwszy dzień bez wentylatora. Mój m mi napisał sms ze mała cała noc kopała czuł na plecach kopniaki
anilorak lubi tę wiadomość
-
anilorak no a tatuś na rano do pracy he he Wydaję mi sie, ze w nocy chłodniej to i ona bardziej aktywna :)ale ja się z tego cieszę ze taka ruchliwa nawet w nocy bynajmniej martwić sie nie muszę ze sie nie rusza.
No ja kiedyś też się cieszyłam na upały bo poopalać sie mozna itp a teraz to czekam tylko na dzień chłodu Może nasze dzieciaczki ze chcą wyjść tydzień lub dwa wcześniej to będzie trochę lżej odrazu -
a ja dziewczyny mam juz w brzuszku 110 cm mierze centymetrem przez pepek :-)nie wiem czy wlasciwie -pamietam ,ze jakis czas temu mialam 105 ,a tu nagle tyle sie zrobilo -ostatnio mi urosl. moj brzuszek nie rozlewa sie w ogole po bokach, jest jak szpiczasty.dziecko nie jest duze, ja niewiele przytylam -11 kg na plusie poki co, zero rozstepow -nie wiem czemu taki duzy mam brzuch :-)na tylku ,udach troche przybralam -moze to dziedziczne ,bo mama tez zawsze miala duzy brzuch w ciazy.
-
ja wlasciwie najwiecej przytylam na poczatku 2 trymestru, przez pierwszy trymestr tylko kg, mysle ,ze tak maksymalnie jeszcze 2kg mi wpadnie.no ale brzuch wielki.ruch na pewno pomaga, ja duzo sie ruszam, spacerki, wchodzenie po schodach kilka razy na dzien, zakupy i tak od poczatku ciazy
vivien lubi tę wiadomość
-
martek wrote:Ja po raz kolejny spakowałam torbę do szpitala... jutro następne usg i może dowiemy się co , jak i kiedy dalej...
-
Ja dzisiaj wizyta i +10kg na plusie a w pasie to nje wim bo metra nie mam i musze od sasiadki sie pozyczyc ale na pewno ponad 100ke bo brzucha mam ogromnego i co zauwazylam to spada mi jakby z gory z pod piersi i robi sie dziubek na dole..piersi nie rosna..hehe starsze sasiadki mowia ze z tylu dziewczynka hehe a ja im ze nie jeden sie tak z tylu nabral a jak sie obrocilam to zonk haha
-
Ja tez jestem od poczatku ciazy w ruchu od pon.do pt. godzine na rowerku jezdze i oczywiscie zawsze schody(winde omijam )
Pasia dobre z ta dziewczynka od tylu ale trzeba sie cieszyc
Moj brzusio tez jest jak narazie jeszcze w szpic i kto mnie nie spotka mowi chlopczyka bedziesz miala...
Moj sie smiej i mowi sexy mama
Az milo ze partner potrafi nawet w ciazy prawic komplementypasia27 lubi tę wiadomość