III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój w 31 tygodniu ważył 1800. Teraz pewnie około 2kg, może więcej. Wizytę mam w sobotę, ale nie wiem, czy będę mieć usg.
Mam ostatnio większy apetyt, nigdy chyba tyle o jedzeniu nie myślałam, co obecnie
W mojej rodzinie zawsze rodzą się duże dzieci, ja ważyłam 4100, brat 4400. Mąż jak się urodził, miał 62 cm.
Wydaje mi się, że syn będzie długi, jak się urodzi, bo pomiary usg pokazują, że ma długie nogi
W każdym razie niedługo poznam mojego małego wielkoludaTo już coraz bliżej
-
иιєиσямαℓиα wrote:ja dziś pakuję torby do szpitala
, bo wczesniej cos za duzo mi tego wyszło, okazało sie że dla małej nie muszę mieć żadnych ciuszków, pieluszek, kocyków, tylko parę pampersów i chusteczki nawilżone, a i tak bede musiala jechac z mala walizką bo do torby sie nie zmieszcze...
Lalita2710, Lilka lubią tę wiadomość
-
To skoro magnez moze opoznic skurcze to ja na pewno jie przestane brac go w 35 tygidniu. Bedebrac co najmniej do polowy pazdziernika a i tak bede miec tyle roboty i ruchu ze jak vos to i magnez pewnie pirodu nie wstrzyma.
Ja dzis w pracy jak na razie daje rade mam nadzieje ze dzis serducho mi jie bedzie dokuczac. -
Kropla wrote:Mój w 31 tygodniu ważył 1800. Teraz pewnie około 2kg, może więcej. Wizytę mam w sobotę, ale nie wiem, czy będę mieć usg.
Mam ostatnio większy apetyt, nigdy chyba tyle o jedzeniu nie myślałam, co obecnie
W mojej rodzinie zawsze rodzą się duże dzieci, ja ważyłam 4100, brat 4400. Mąż jak się urodził, miał 62 cm.
Wydaje mi się, że syn będzie długi, jak się urodzi, bo pomiary usg pokazują, że ma długie nogi
W każdym razie niedługo poznam mojego małego wielkoludaTo już coraz bliżej
-
Lalita2710 wrote:Ha ja mam czas ,jak mąż wróci to muszę piżamki zamówić na allegro.
Oj czeka dużo zakupów jak wróci... -
Lalita2710 wrote:Przypominam o fajnej koszuli do karmienia;))
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i3546100188.html ja na pewno te 2 bd zamawiać)
i mega wielkie ze względu na moje obecne gabryty
potem jak będę już w domu to kupię sobie te lepsze, już bedę znać aktualny rozmiar
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Wiesz Nienormalna ,ja chcę tą bo bardzo mi się podoba wizualnie.
No i bardzo zauroczona jestem w tym że cyca nie muszę wywalać w całości tylko sutek wystaję. A dla mnie taka intymność jest bardzo ważna.иιєиσямαℓиα, m_f, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:a właśnie, czemu zmieniłaś krem? Nive nie był dobry? Czy po prostu chciałaś wypróbować hippa?
Pytam bo chciałam właśnie kupić ten pierwszy
Nivea byl super, choc ciezko sie go smaruje, ale byl za drogi w tej hurtowni co brałam, hipp byl tanszy i stwierdzilam ze wyprobuje tym razem hippa.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:wiem, ja już dawno go przestałam, wczoraj wyjątkowo wzięłam 2 tabletki
W sumie już zaczęłam 35 tydzień, a magnez do końca 35 tygodnia można?
Ja to rozumiem w skonczonych tygodniach, a moja gin dalej kazala mi brac, choc nie biore.
-
Suzy Lee wrote:Ja to rozumiem w skonczonych tygodniach, a moja gin dalej kazala mi brac, choc nie biore.
nie mówiła żeby odstawić
za to kazała mi odstawić acard, a ja go dalej biorę , a odstawiłam magnez za to
-
Mauysia kochanie Ty moje gratulejszyn expresowego porodu! No i Henia chcemy zobaczyć
Dziewczynki proszę o poradę wymiarową...chodzi o:
1.przewijak miękki (taki na komodę) widziałam 2 rodzaje- bardziej kwadratowe (np. 75x70cm) i prostokątne (np. 62x36) jaki jest lepszy/wygodniejszy? Jakich wy używacie?
2.rozmiar okrycia kąpielowego (praqwdopodobnie będę miała zwykły ręczniczek bez kapturka- bo tu takich nie ma, chyba że dorobię kapturek)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laski ja dopiero wstałam miałam straszną noc nie mogłam gdzieś zasnąć potem jak się udało to mała zaczęła koncertowo kopać gdzie popadnie no i oczywiście 3 wizyty w toalecie i tak do 5 rano z boku na bok dopiero oko mi się przymknęło około 6 no i teraz dopiero wcinam śniadanko
No ale widzę że znowu mam dużo do nadrobienia w czytaniu bo produkcja spora
Lalita ja też mam zamiar zakupić tą koszulę bo jest bardzo fajna natomiast drugą troszkę tańszą. -
Ja dzis tez miałam nie przespana noc
nie wiem czemu ale nie stad ni z owad obudzilam sie z panika ze mala sie nie rusza.Zaczelam trzesc brzuchem i nic
napilam sie wody i nic... brzuch byl dziwnie miekki i malej nie wyczulam po dotyku ,dobrze ze mialam doplera w domu ktory mnie uspokoil...
Dziewczyny ja juz nie wytrzymam tego czekania
Nie wiem czy to cisnienie czy moze ziolka ale strasznie od wczoraj wieczorem cmi mnie w glowie
Widze ze do najcierpliwszych niezależeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 10:52
Miriam, polska_dziewczyna, aila lubią tę wiadomość