III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
vivien wrote:Ja dzis tez miałam nie przespana noc
nie wiem czemu ale nie stad ni z owad obudzilam sie z panika ze mala sie nie rusza.Zaczelam trzesc brzuchem i nic
napilam sie wody i nic... brzuch byl dziwnie miekki i malej nie wyczulam po dotyku ,dobrze ze mialam doplera w domu ktory mnie uspokoil...
Dziewczyny ja juz nie wytrzymam tego czekania
Nie wiem czy to cisnienie czy moze ziolka ale strasznie od wczoraj wieczorem cmi mnie w glowie
Widze ze do najcierpliwszych niezależemichaela, vivien lubią tę wiadomość
-
PAREL wrote:Ja tez gdzieś w 34 tyg spakowałam, a dzisiaj rano właśnie przepakowałam od nowa
, bo wczesniej cos za duzo mi tego wyszło, okazało sie że dla małej nie muszę mieć żadnych ciuszków, pieluszek, kocyków, tylko parę pampersów i chusteczki nawilżone, a i tak bede musiala jechac z mala walizką bo do torby sie nie zmieszcze...
)
-
vivien wrote:Ja dzis tez miałam nie przespana noc
nie wiem czemu ale nie stad ni z owad obudzilam sie z panika ze mala sie nie rusza.Zaczelam trzesc brzuchem i nic
napilam sie wody i nic... brzuch byl dziwnie miekki i malej nie wyczulam po dotyku ,dobrze ze mialam doplera w domu ktory mnie uspokoil...
Dziewczyny ja juz nie wytrzymam tego czekania
Nie wiem czy to cisnienie czy moze ziolka ale strasznie od wczoraj wieczorem cmi mnie w glowie
Widze ze do najcierpliwszych niezależe
Matko, super że wszystko oki.
Mój mały też dziś znowu nic
Tzn. rano się ruszył ale teraz od dłuższego czasu nic -
karoam wrote:Mauysia kochanie Ty moje gratulejszyn expresowego porodu! No i Henia chcemy zobaczyć
Dziewczynki proszę o poradę wymiarową...chodzi o:
1.przewijak miękki (taki na komodę) widziałam 2 rodzaje- bardziej kwadratowe (np. 75x70cm) i prostokątne (np. 62x36) jaki jest lepszy/wygodniejszy? Jakich wy używacie?
2.rozmiar okrycia kąpielowego (praqwdopodobnie będę miała zwykły ręczniczek bez kapturka- bo tu takich nie ma, chyba że dorobię kapturek)
Natomiat co do ręczników to najlepiej brać jak największe, na dłużej ci wystarczą. Ja mam 1 100x100 a resztę 80x80, bo jakoś były w korzystnej cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 11:35
-
Suzy Lee wrote:
aaa a moze ktoras bedzie wiedziala co to za czcionka?
http://www.pakamera.pl/dekoracje-na-sciane-napis-sweet-dreams-niebieski-dla-chlopca-nr814370.htm
chce takie nad łóżeczko, ale na allegro drewniana literka kosztuje 2 złote z hakiem wiec niech ci z pakamery tzn... ten artysta niech sie cmoknie, ale potrzebuje wiedziec co to za czcionka
Suzy znalazłam kiedyś na allegro, bo też się zastanawiałam nad takim napisem do mieszkaniai znalazłam blog - facet robi takie napisy
i tak trafiłam na allegro
myślałam o napisie love, lub home albo coś w tym stylu
http://allegro.pl/show_item.php?item=3552648383
Pytałam go o cenę - zależy od długości napisu
Cena będzie zależała od długości pojedynczych napisów.
Przykładowo:
30 cm - od 35 zł.
35 cm - od 43 zł.
40 cm - 50 zł.
Materiał - sklejka brzozowa o grubości 12 mm.
Kolor napisów dowolny.
niestety nie zdradził mi co to za czcionka pomimo, że go o to też zapytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 11:43
-
Podobno dużo sprzątała, myła szafki w kuchni itp. Ok 2.40 napisała na forum że ma skurcze i pojadą sprawdzić
O 4 była w szpitalu gdzie jej powiedzieli że nie ma miejsc ale wzięli ją na badanie i całe szczęście
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Podobno dużo sprzątała, myła szafki w kuchni itp. Ok 2.40 napisała na forum że ma skurcze i pojadą sprawdzić
O 4 była w szpitalu gdzie jej powiedzieli że nie ma miejsc ale wzięli ją na badanie i całe szczęście
A jednak sprzątanie
Kleopatra a to był jej 1szy poród?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 11:47
-
Lalita2710 wrote:Przypominam o fajnej koszuli do karmienia;))
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i3546100188.html ja na pewno te 2 bd zamawiać)
ja dostałam podobną na urodziny i już ją teraz testuje i jest super wygodna, także karmić też się pewnie będzie fajnie -
witam dziewczynki ją też miałam nie przespana noc a rano obudziłam się z mdłościami tak jak na początku ciąży hehe ale na szczęście przeszło mi po godzinie i teraz czuje się lepiej ;-)mała aktywna od samego rana:-)suzy pięknie opisałas swój poród :-)mayusia rika gratuluje wam :-*
-
A ja dziś wyjątkowo spałam jak zabita ,obudziłam się o 9.
Wiadomo w nocy Wc i picie wody jak co dzień. Ale wiecie nogi mnie ost od chodzenia bolały (a chodzę dużo) i w końcu po dzisiejszej nocy są wypoczęte.
Kurcze Vivien bidulko ,nie dość że czekasz aż się coś ruszy to jeszcze twoja córcia cie straszy. Oj nie ładnie.
Mam nadzieję że się coś ruszy...))
vivien lubi tę wiadomość